Για το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αλλά και για την υλοποίηση προγραμμάτων ενίσχυσης των κοινωνικών δομών Δήμων και Εκκλησίας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την επιτυχημένη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που συνεισφέρει αποτελεσματικά στη φαρμακευτική θεραπεία χιλιάδων ανασφάλιστων ασθενών, χάρη στη συστηματική πρακτική συλλογής φαρμάκων με τη συγκινητική υποστήριξη και ανταπόκριση των συνανθρώπων μας.

Σημαντική είναι η προσφορά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και στην ενίσχυση των κοινωνικών φαρμακείων στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας με την αποστολή φαρμάκων αλλά και την εθελοντική εργασία γιατρών και συμπολιτών.

Ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε για τα σχέδια επέκτασης των κοινωνικών προγραμμάτων είτε επισιτιστικών είτε άλλων που από κοινού Δήμοι και Αρχιεπισκοπή έχουν επί σειρά ετών λειτουργήσει. Στόχος είναι οι υπάρχουσες δομές σε Δήμους και Εκκλησία να ενισχυθούν περαιτέρω μέσα από χρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την έως τώρα πετυχημένη συνεργασία τους, που είχε ως αποτέλεσμα την εποικοδομητική λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και εξέφρασαν την αμοιβαία πρόθεση η πολύ καλή συνεργασία να συνεχιστεί.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

 photo1

 photo2

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή