Με πρωτοβουλία του Προέδρου το Ι.Σ.Α. και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) Γιώργου Πατούλη, και στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, διοργανώθηκε αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση φαρμάκων για τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Δήμαρχο Παπάγου Η. Αποστολόπουλο.

Συγκεκριμένα, διεξήχθη αγώνας ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Χολαργού μεταξύ της Μεικτής Ομάδας Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής και της Μεικτής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ιατρών Αττικής, με τη συμμετοχή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «ΑΡΗΣ Χολαργού» και της Σχολής Χορού “
PlayandFly” και τη χορηγία των «120 Ενωμένων Εργοστασίων» και του αθλητικού κέντρου «Soccer Χολαργού».
Φαρμακευτικό υλικό προσέφεραν τα νοσοκομεία «Αλεξάνδρα», Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», «Σωτηρία», η φαρμακευτική εταιρία «MEDI TRANS - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ. & ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ Μ. ΟΕ», ενώ συγκινητική ήταν η προσφορά φαρμάκων από απλούς πολίτες.

Η μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί σύντομα σε παραμεθόριες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Μεικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής βράβευσε τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. και της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, για την προσφορά του προς κοινωνικά ευπαθείς ομάδες σε όλη τη χώρα ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος. Τη βράβευση έκανε ο Διοικητής του νοσοκομείου «Σωτηρία» Μ. Παπασταματίου.

Την οργάνωση, τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε το Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, δήλωσε αμέσως μετά την εκδήλωση τα εξής:

Η Κ.Ε.Δ.Ε, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης, συνεχίζει να συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε σκοπό τη συγκέντρωση φαρμάκων για συνανθρώπους μας που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας και έχουν ελλιπή πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας, όταν το έχουν ανάγκη. Καταφέραμε και συγκεντρώσαμε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και θα φροντίσουμε να φτάσουν σύντομα στον προορισμό τους. Άλλωστε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο εγγύτερος στον πολίτη θεσμός, είναι επιβεβλημένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, γι αυτό και θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια όσο υπάρχουν ανάγκες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

 podosfairo farmaka1

podosfairo farmaka3

podosfairo farmaka4 

podosfairo farmaka5

podosfairo farmaka6

podosfairo farmaka7

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή