25 σάκους με φάρμακα προσέφεραν για τους πρόσφυγες οι πολίτες του Δήμου Καλλιθέας, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε για τους πρόσφυγες» του ΣΚΑΪ που διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Την δράση συντόνισαν εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και εθελοντές του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.


Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης των φαρμάκων στην Καλλιθέα, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης, δήλωσε:


«Ευχαριστούμε τους συνανθρώπους μας για την θερμή ανταπόκρισή τους. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η μεγάλη προσφορά τους για την ανακούφιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας. Μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,
έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και με διεθνές κύρος φορέα ανθρωπιστικής βοήθειας και φιλανθρωπικού έργου, εγκαινιάζουμε μία συνεργασία με ισχυρή ανθρωπιστική διάσταση με στόχο οργανωμένα και συντεταγμένα να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη παροχή βοήθειας προς πρόσφυγες και μετανάστες σε διάφορους δήμους ανά την επικράτεια».

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

isalogo

ell redcross

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή