Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά, στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ,για συγκέντρωση φαρμάκων, για τους ανήμπορους συμπολίτες μας ,στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ.

Οι εθελοντές του Ιατρείου, παρουσία του προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, επιμελήθηκαν τη συγκέντρωση των φαρμάκων  στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, στον Άγιο Θωμά στο Γουδί και στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου  2018.

Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 64 σακούλες με φάρμακα και  υγειονομικό υλικό καθώς και δύο αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

"Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πάλι έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους"

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

4 2 2018 farmaka iatreio

4 2 2018 farmaka iatreio2

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή