Απόψεις Πολιτών

Εδώ μπορείτε να υποβάλετε τις απόψεις και τις τοποθετήσεις σας πάνω στο σύστημα Υγείας.

Στόχευση του ΙΣΑ αποτελεί πρωτίστως η προστασία του πολίτη σχετικά με τα κοινωνικά και ιατρικά θέματα που τον αφορούν. Στον ιστοχώρο του ΙΣΑ, ο κάθε πολίτης μπορεί να εκφράζει τις απόψεις και τις θέσεις του για το σύστημα Υγείας, μέσα από την προσωπική του εμπειρία και εκτίμηση για το χώρο της Υγείας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η υποβολή της προσωπικής σας γνώμης ή άποψης, δεν ακολουθείται από σχολιασμό του ΙΣΑ, δεν αποτελεί μορφή καταγγελίας και δεν υποκαθιστά τις προβλεπόμενες από το Νόμο πειθαρχικές διαδικασίες.

Διευκρινίζουμε ότι από τη σελίδα αυτή ΔΕΝ μπορείτε να καταγγείλετε ιατρό. Εάν θέλετε να προβείτε σε καταγγελία κατά ιατρού μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αυτή θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη και να αποδυκνείετε τα καταγγελλόμενα. Επί πλέον σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 99 §2 του Ν.4172/2013 (ΦΕΚ 167/23-7-2013)προβλέπεται: «Με την υποβολή κάθε καταγγελίας υποβάλλεται υπέρ του οικείου Ιατρικού Συλλόγου παράβολο πενήντα (50) ευρώ, ποσό που δύναται να αναπροσαρμόζεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας.»
Το όνομα απαιτείται

Λάθος εισαγωγή!

Το τηλέφωνο απαιτείται

Το κείμενο απαιτείται

Λάθος εισαγωγή

Περιοδικό Ι.Σ.Α.
prosfores-gia-meli-isa
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή