Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την αγανάκτηση του για τη διακοπή της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μεγάρων και καλεί τον Υπουργό Υγείας να αποκαταστήσει άμεσα τη λειτουργία του.

Ο ΙΣΑ ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Μεγαρέων  για την απαράδεκτη αυτή απόφαση που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής .

Πρόκειται να στείλει κατεπείγουσα επιστολή στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ με την οποία θα ζητά να αποκαταστήσουν την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Σχολιάζοντας το θέμα ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Είναι απαράδεκτο να υποβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας μιας περιοχής της Αττικής και μάλιστα μέσα στην τουριστική περίοδο Το Υπουργείο Υγείας έχει διαλύσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών . Συρρικνώνει  τις Δημόσιες δομές, οδηγεί στο λουκέτο τα εργαστήρια της γειτονιάς και στρώνει το έδαφος για τα μονοπώλια των ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να αποσύρει την απαράδεκτη αυτή απόφαση να αποκαταστήσει την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και να το ενισχύσει με προσωπικό».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

Youtube
prosfores-gia-meli-isa
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή