Το αίτημα χιλιάδων γιατρών μελών του ΙΣΑ να μπορούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά τη συνδρομή τους, κάνει σήμερα πραγματικότητα η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη. Η απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ να διευκολύνει τις 27.000 γιατρούς μέλη του και να τους δώσει τη δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο, γίνεται πράξη από 1η Ιανουαρίου 2013, μετά από έναν μακροχρόνιο αγώνα αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του ΙΣΑ, αλλαγής των ηλεκτρονικών υποδομών του συλλόγου και εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα όλων των συνεργατών και υπαλλήλων του συλλόγου, που ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2012.

Μέσα από αυτή τη δυναμική προσπάθεια του ΔΣ και όλων των συνεργατών, από την 1η Ιανουαρίου 2013, ο κάθε γιατρός θα έχει τη δυνατότητα τη ηλεκτρονικής πληρωμής της συνδρομής του μέσα από την ιστοσελίδα του ΙΣΑ, στη διεύθυνση www.isathens.gr στην κάρτα Σύλλογος και στην επιλογή Ηλεκτρονική Πληρωμή.Στόχος της διοίκησης του ΙΣΑ είναι να διευκολυνθεί ο κάθε γιατρός της Αθήνας και να μπορεί να εξυπηρετείται γρήγορα και απλά όλο το εικοσιτετράωρο μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συλλόγου.

Η πληρωμή γίνεται με απευθείας σύνδεση και χρήση τραπεζικών συστημάτων και δεν αποθηκεύονται πουθενά από την εφαρμογή, στοιχεία από την κάρτα που χρησιμοποιεί ο γιατρός.

Μετά την πληρωμή, το σήμα αυτοκινήτου και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλονται στους ιατρούς ταχυδρομικά.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία, οι γιατροί μέλη του ΙΣΑ μπορούν να επικοινωνούν Δε-Πα 9:00-12:00 με την κα Φουστέρη Γεωργία στο 210 3839770 εσωτ 112 και 12:00-16:00 με τον κο Καλλιγέρη Θάνο 210 3839770 εσωτ 211.

Ακολουθούν οι οδηγίες εφαρμογής της ηλεκτρονικής πληρωμής.

Αρχική εγγραφή στη διεύθυνση

(Σύλλογος --> Ηλεκτρονική Πληρωμή) https://members.isathens.gr/Account/Register.aspx?ReturnUrl=/

 Σημείωση: Η εφαρμογή ΔΕΝ λειτουργεί με Internet Explorer 6. Αν χρησιμοποιείτε ακόμη αυτήν την έκδοση του προγράμματος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο νεότερο περιηγητή (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer 7,8,9,10,11)

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήστε την εφαρμογή, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό, πατώντας πάνω στη λέξη «εδώ» στο σημείο που αναφέρει: «Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, εγγραφείτε εδώ»

Στη σελίδα που θα ανοίξει θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας, ώστε να πιστοποιηθείτε σαν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Τα στοιχεία που δηλώνετε είναι:

Επώνυμο (με κεφαλαία ελληνικά) - χωρίς ονομα

Αριθμός Μητρώου ΙΣΑ - 6ψήφιος αριθμός που εμφανίζεται στην ταυτότητα μέλους του ΙΣΑ

Έτος γέννησης

Ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας

Όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείτε (με λατινικούς χαρακτήρες)

Τέλος, θα πρέπει να αντιγράψετε (για ασφάλεια) τον αριθμό ή τις δύο λέξεις που βλέπετε στο τέλος της σελίδας και να πατήσετε «Εγγραφή»

Θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε, ο κωδικός πρόσβασης στην εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη που δηλώσατε και τον κωδικό που σας απεστάλη, μπορείτε να εισέλθετε στην εφαρμογή.

Χρήση της εφαρμογής

Είσοδος με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας: https://members.isathens.gr/Account/Login.aspx

Μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή και αφού αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της εφαρμογής, μπορείτε να:

  • Δείτε τα στοιχεία σας (επιλέγοντας «Στοιχεία Επικοινωνίας», «Στοιχεία Ιατρείου» και «Ανάλυση Οφειλών»)
  • Αλλάξετε κωδικό πρόσβασης
  • Να κάνετε τη δήλωση στοιχείων, όπου θα σας οδηγήσει στην πληρωμή (πατήστε το κουμπί ΠΛΗΡΩΜΗ). Στη δήλωση, θα πρέπει, όπου ορίζεται διεύθυνση, να δίνονται ξεχωριστά η οδός και ο αριθμός, και το πεδίο του ΤΚ να ορίζεται ως: τρία ψηφία – ένα κενό – δύο ψηφία (π.χ. 110 80). Αν κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να πατήσετε «Επαναφορά» αλλιώς «Επόμενο» για πληρωμή. Στην επόμενη οθόνη, επιλέγετε αν θα γίνει πληρωμή όλου του ποσού ή του 6μήνου (τα ποσά φαίνονται στα «Στοιχεία πληρωμών») και τέλος δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (Visa ή Mastercard). ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο 16ψήφιος αριθμός κάρτας και ο 3ψήφιος αριθμός ασφαλείας (CVV2) της κάρτας πρέπει να εισαχθούν χωρίς κενά.
  • Η πληρωμή θα πιστοποιηθεί με e-mail που θα σας αποσταλεί άμεσα και με την απόδειξη πληρωμής και την ταυτότητα που θα παραλάβετε ταχυδρομικά. Για την ασφαλή και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας από την εταιρεία courier είναι απαραίτητη η καταχώρηση του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου. Έως ότου σας αποσταλεί η απόδειξη πληρωμής, η εφαρμογή θα εμφανίζει στο «Ανάλυση Οφειλών» ότι «Εκκρεμεί ενημέρωση»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                   ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Περιοδικό Ι.Σ.Α.
prosfores-gia-meli-isa
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή