Σήμερα επισκέφθηκαν παραλιακό beach bar της Βάρκιζας, παρουσία του Προέδρου του ΙΣΑ  και Περιφερειάρχη Αττικής και Γ.Πατούλη

Γ. Πατούλης: « Λέμε ναι στον εμβολιασμό-Λέμε ναι στη ζωή. Με τους νέους μας μπροστά, θα βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη»

Με το σύνθημα «Μη μασάς πες Ναι στη ζωή Πες Ναι στο εμβόλιο», τα συνεργεία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν σήμερα παραλιακό beach bar της Βάρκιζας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που πραγματοποιούν σε νεαρά άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών, για τα οφέλη του εμβολιασμού για τον Sars-Cov-2.
Στο σημείο μετέβη και ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκο. Ο κ. Γ Πατούλης διένειμε φυλλάδια και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και να τους ενημερώσει για ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία.
Τα συνεργεία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της σχετικής Δράσης, που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 18 Ιουλίου, επισκέπτονται από χθες πολυσύχναστες παραλίες και χώρους ψυχαγωγίας των ατόμων νεαρής ηλικίας στην Αττική και διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια που επεξηγούν τα οφέλη και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισε τα εξής :

«Βρισκόμαστε σήμερα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχουμε ξεκινήσει ως Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ, προκειμένου να ενημερώσουμε τους νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού. Όλοι οι νέοι μας πρέπει να κατανοήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι δύναμη ζωής και ο τρόπος για τη συνέχιση της ζωής και κανείς δεν πρέπει να στερηθεί αυτό το «δώρο» της επιστήμης.
Για να μιλήσουμε και στη γλώσσα των νέων, πρέπει να "ξεκολλήσουμε" και να πούμε όλοι ναι στους εμβολιασμούς για να ζήσουμε ένα καλό και ασφαλές καλοκαίρι. Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αγάπης απέναντι στους συνάνθρωπους μας.
Στόχος όλης της παγκόσμιας κοινότητας και προφανώς και της χώρας μας είναι να προχωρούν με ταχύτητα και γρήγορους ρυθμούς οι εμβολιασμοί προκειμένου να χτίσουμε ένα ικανό τείχος ανοσίας. Είμαι βέβαιος ότι στη χώρα μας, τη γενέτειρα του Ιπποκράτη, με τους νέους μας μπροστά, θα κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει.
Εμβολιαζόμαστε και όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά στη ζωή. Το σύνθημά μας είναι: "Μη μασάς, πες "ναι" στον εμβολιασμό, πες "ναι" στη ζωή. Εμβολιαζόμαστε.
"

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

photo fylladia 6

photo fylladia 7

photo fylladia 9

FYLLADIO ENHMEROSI COVID 1

FYLLADIO ENHMEROSI COVID 2

 

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή