Γ. Πατούλης : «Ο ΙΣΑ παραμένει στις επάλξεις και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί να διεκδικούμε για τον ιατρικό κόσμο και τον ασθενή»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τα μέλη του στο  Varkiza resort.O Πρόεδρος Γ. Πατούλης και τα μέλη του Δ. Σ του ΙΣΑ διοργάνωσαν την όμορφη αυτή καλοκαιρινή συνάντηση για να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της Αθήνας για την ανιδιοτελή προσφορά τους στη μάχη κατά της πανδημίας. Τα μέλη του ΙΣΑ και οι οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα και να χορέψουν με ζωντανή μουσική.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η οικογένεια των γιατρών της Αθήνας στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η χώρα μας, παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της μάχης . Το ευτύχημα είναι ότι η ανθρωπότητα έχε πλέον  τα όπλα να αντιμετωπίσει τον υγειονομικό κίνδυνο και μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και νέες προοπτικές. Η  Ελλάδα η χώρα του Ιπποκράτη με το υψηλά εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό μπορεί να γίνει η χώρα της υγείας για την παγκόσμια κοινότητα. Ο ΙΣΑ παραμένει στις επάλξεις και όλοι μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί να διεκδικούμε το καλύτερο για τον ιατρικό  κόσμο, τον ασθενή και το σύστημα υγείας».

Σημειώνεται ότι υπεύθυνος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος Φ. Πατσουράκος, υπό τη γενική εποπτεία του Προέδρου του ΙΣΑ  Γ. Πατούλη.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

PSTL1855

PSTL1781

PSTL0651

PSTL0683

PSTL0608

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή