Με επιτυχία πραγματοποιείται ο δεύτερος κύκλος του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος διοίκησης ιατρείων και Μονάδων Υγείας, «Pre-Medical Management Programme», που υλοποιείται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γιατρούς, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν ή και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, στη διοίκηση ιατρείων και Μονάδων Υγείας. 

Στόχος του είναι η ανάπτυξη και βελτίωση των γνώσεων τους, ως προς την αποτελεσματικότερη διαδικασία λήψης αποφάσεων. 

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Φ. Πατσουράκο, παρευρέθη στο μάθημα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, στα γραφεία του ΙΣΑ και ενημερώθηκε από τους καθηγητές, για την πορεία των μαθημάτων και τους συνεχάρη για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του προγράμματος ενώ τόνισε τη δέσμευση του ΙΣΑ, να μάχεται για την ευημερία του ιατρικού κλάδου και την προσπάθεια που κάνει για την αναστροφή του ρεύματος του ιατρικού κόσμου προς το εξωτερικό και την επιστροφή του ανθρώπινου κεφαλαίου στην πατρίδα μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

13 5 2019 pre medical1

13 5 2019 pre medical2

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή