Γ.Πατούλης: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία γέφυρα ανθρωπιάς για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Ολοκλήρωσε την αποστολή της στην Αλβανία, η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ, η οποία μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες των πολιτών της γειτονικής χώρας στους γιατρούς της Αθήνας που απέστειλαν βοήθεια.
Ειδικότερα, η Ομάδα του ΙΣΑ, μετέβη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Τιράνων και στο νοσοκομείο του Δυρραχίου και παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ.
Παράλληλα οι γιατροί της ομάδας συνέβαλαν στην ιατρική κάλυψη των τραυματιών ενισχύοντας το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων. Επίσης η Ομάδα μετέβη στην Ελληνική πρεσβεία και είχε συνομιλίες σχετικά με τη συνδρομή του ΙΣΑ σε προβλήματα που ανακύπτουν στην υγειονομική κάλυψη των ομογενών.
Ο αρχηγός της Ομάδας Πανάγος Μπουρλίδης, ενημέρωσε το Δ.Σ του ΙΣΑ, για τη δράση της Ομάδας στην Αλβανία και διαβίβασε τις θερμές ευχαριστίες της διοίκησης των νοσοκομείων και του ιατρικού προσωπικού της γειτονικής χώρας.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης ευχαρίστησε τους εθελοντές ιατρούς που συμμετέχουν στην Ομάδα Άμεσης Δράσης και απηύθυνε πρόσκληση σε όσα μέλη του ΙΣΑ επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ομάδα, ενισχύοντας την επιχειρησιακή της ετοιμότητα.

«Η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ αποτελεί μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης των ιατρών της Αθήνας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία γέφυρα ανθρωπιάς για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους πολίτες της Αλβανίας που επλήγησαν από το φονικό σεισμό και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

Πρέπει να επισημανθεί ότι το κλιμάκιο που μετέβη στην Αλβανία αποτελείτο από τα παρακάτω μέλη της Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ:

Παναγιώτης Μπουρλίδης
Ανδρέας Ευσταθίου
Φιλίππια Νικολάου
Γιώργος Ντούλας

Όσοι γιατροί της Αθήνας θέλουν να συμμετάσχουν στην Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

unnamed

unnamed2

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή