ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε είναι υποχρεωτική η ανανέωση της εγγραφής σας στα μητρώα του ΙΣΑ κάθε έτος από 1 Ιανουαρίου έως τέλος Φεβρουαρίου χωρίς προσαύξηση (αρθρ. 296 παρ. 1 ν.4512/2018) για την εκ μέρους σας νόμιμη άσκηση της ιατρικής.

Από 1 Μαρτίου και για κάθε επόμενο μήνα καθυστέρησης υπάρχει μια μικρή προσαύξηση ανάλογα με το ποσό της ετήσιας συνδρομής σας (αναλυτικά επισυνάπτεται ο πίνακας - πατήστε ΕΔΩ)

Για την εξόφληση της συνδρομής σας έχετε 3 επιλογές:

  1. Να προβείτε στην ανανέωση της εγγραφής σας μέσω της ιστοσελίδας μας. (https://members.isathens.gr) με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (για οδηγίες χρήσης πατήστε ΕΔΩ). Αφού πραγματοποιηθεί η πληρωμή, θα σας αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση αλληλογραφίας που έχετε δηλώσει με δέμα η απόδειξη πληρωμής, η νέα ιατρική ταυτότητα του ΙΣΑ, και τα ιατρικά σήματα αυτοκινήτου.

  2. Να προσέλθετε αυτοπροσώπως στα γραφεία του ΙΣΑ για τη συμπλήρωση της Δήλωσης και την καταβολή της εισφοράς (για τα έντυπα πατήστε ΕΔΩ)

  3. Να προβεί στην ανανέωση της εγγραφής σας τρίτος, με εξουσιοδότηση του ιατρού και συγκεκριμένα: Στη περίπτωση που την υποβολή της ετήσιας δήλωσης ιατρού έχει αναλάβει άλλος τότε απαιτείται εξουσιοδότηση του ιατρού (πατήστε ΕΔΩ), η οποία θα φέρει την υπογραφή και την επαγγελματική ατομική σφραγίδα του ιατρού. Το εξουσιοδοτημένο άτομο οφείλει να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα προς τις υπηρεσίες του ΙΣΑ.

Ηλεκτρονικά Πιστοποιητικά

Μετά την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής σας με κάποιον από τους παραπάνω 3 τρόπους και αφού ενημερωθεί το ταμείο για την πληρωμή (2 εργάσιμες), έχετε την δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης κάποιων επιλεγμένων πιστοποιητικών με την χρήση των ίδιων στοιχείων (όνομα χρήστη και κωδικό) του συστήματος ηλεκτρονικής πληρωμής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://members.isathens.gr/certificate/Login

Για οδηγίες χρήσης και την λίστα των εκδιδόμενων πιστοποιητικών, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.isathens.gr/ilektr-pist-isa

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή