Την ανάγκη να ενισχυθεί ο στόλος του ΕΚΑΒ και να υποστηριχθεί το αξιόμαχο προσωπικό του ,τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης στο πλαίσιο της ομιλίας του σε εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα ο Φορέας, για την «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη»,παρουσία του Υπουργού Υγείας Β.Κικίλια του Υφυπουργού Υγείας Β.Κοντοζαμάνη του Γ. Γραμματέα Ι.Κωτσιόπουλου του Προέδρου του ΕΚΑΒ Ν.Παπαευσταθίου καθώς και συγγενών των πεσόντων, εκπροσώπων των εργαζομένων του Φορέα, του Ελληνικού Κοινοβουλίου της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών και Νοσοκομείων.
Ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος τονίζοντας ότι οφείλουμε να τιμούμε τη μνήμη τους.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής :
«Κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ οι οποίοι καταβάλλουν με αυταπάρνηση όλες τις δυνατές προσπάθειες προκειμένου να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες. Τιμούμε τη μνήμη των εργαζομένων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος καθώς έδωσαν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους μας. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του Φορέα στο βαθμό που μας αναλογεί και θα συμβάλλουμε στη δημιουργία των προϋποθέσεων για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από το Φορέα διασφαλίζοντας συνθήκες ασφαλούς εργασίας για το προσωπικό»

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

EKAB IMG 0299

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή