Tο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του Προέδρου του ΙΣΑ Γ.Πατούλη να ονομαστεί η αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΣΑ «Αίθουσα Μ.Βλασταράκου» στη μνήμη του εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του Ι.Σ.Α που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Τα μέλη του Δ.Σ του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασής τους τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Βλασταράκου, πρώην Προέδρου του Π.Ι.Σ. και επί σειρά ετών Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών Ι.Κ.Α. τήρησαν ενός λεπτού σιγή. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, αναφέρθηκε στη διαδρομή του Μ.Βλασταράκου και στη σημαντική προσφορά του στον ιατρικό κόσμο.
«Ο ΙΣΑ τιμά το συνάδελφο και συναγωνιστή Μ.Βλασταράκο που διακρίθηκε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του και κατόρθωσε πολλά προς όφελος του ιατρικού κόσμου, του ασθενή και της δημόσιας υγείας. Δυναμικός, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής σε εποχές δύσκολες για το χώρο της υγείας άφησε το στίγμα του στο συνδικαλιστικό κίνημα των γιατρών. Ο ιατρικός κόσμος θα κρατήσει άσβεστη τη μνήμη του», τόνισε ο Γ.Πατούλης

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

Μ. Βλαστάρακος


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή