Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε για άλλη μια φορά  ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για τις οικογένειες των μελών του.
M
ε παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε η HELEXPO στο Μαρούσι, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  2020, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΑ, υποδέχτηκαν  τα εκατοντάδες παιδιά που φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες.
Περισσότερα από 1500 άτομα μικροί και μεγάλοι χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν στη γιορτή του ΙΣΑ.
Ξυλοπόδαροι και μασκότ οδήγησαν τα παιδιά, σε ένα μεγάλο παιδότοπο ενώ «ανιματέρ», απογείωσαν το κέφι, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τα παιδιά του και τόνισε οτι «η  πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και να συμβάλλει στην προσπάθεια των γονιών να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.

Ο ΙΣΑ έχει δεσμευθεί να είναι δίπλα στους νέους γιατρούς που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν.
Δίνουμε μάχη για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα κρατήσουν τους νέους γιατρούς και τις οικογένειες τους στον τόπο μας και να σταματήσει η μετανάστευση του ιατρικού κόσμου που εξαναγκάζεται να αναζητήσει τη τύχη του  στο εξωτερικό για να επιβιώσει. Το brain drain στερεί από τη χώρα μας το επιστημονικό της προσωπικό και κάνει  την Ελλάδα φτωχότερη»,
τόνισε ο κ.Γ.Πατούλης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης  τα μέλη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. Φ.Πατσουράκος Α Αντιπρόεδρος, Γ. Δατσέρης Β Αντιπρόεδρος, Σ.Τσουκαλος Γ. Γραμματέας, Γ. Μαρίνος Ταμίας, Γ.Κεχρής, Π. Λεονάρδου, Λ. Μαρκάκη, Σ. Προβατάς, Δ. Παπαμεθοδίου, Α. Φουστάνος, Τ. Χατζής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

party1a

party2

party3

 party4

party6

party7

party8

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή