Ο απολογισμός των δράσεων του ΙΣΑ για την αντιμετώπιση της επιδημίας βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης της Διαρκούς Ομάδας του ΙΣΑ και των Συλλόγων Ασθενών που συγκάλεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, με τη συμμετοχή του Α’ Αντιπροέδρου Φ. Πατσουράκου και του μέλους του ΔΣ Ι. Κεχρή.

Οι εκπρόσωποι των ασθενών εξήραν τη σημαντικές πρωτοβουλίες του ΙΣΑ κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, ειδικά στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Μάλιστα, ζήτησαν να συνεχιστεί και να επεκταθεί η δράση του Τηλεφωνικού Κέντρου 1110 του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, που έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους ασθενείς. Παράλληλα συζητήθηκε η δράση των Κινητών Ομάδων και εξέθεσαν τα αιτήματά τους εν όψει του δεύτερου πιθανού επιδημικού κύματος το φθινόπωρο.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στο πλευρό των ασθενών.

«Θέσαμε ως προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης τη στήριξη των ασθενών και την θωράκιση της χώρας. Αναπτύξαμε ένα πλέγμα δράσεων για να αισθανθεί ο κάθε πολίτης της Αθήνας ότι είμαστε δίπλα του. Συνεχίζουμε τον αγώνα εν όψει των υγειονομικών προκλήσεων που έχουμε μπροστά με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος των ασθενών και της Δημόσιας υγείας», τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή