Γ.Πατούλης: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια  για τη στήριξη των μαχόμενων γιατρών με νέες σημαντικές πρωτοβουλίες»

Ο ΙΣΑ ενημερώνει τα μέλη του ότι στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία εντάσσονται και οι ιατροί και οι ιατρικές εταιρίες.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης, τονίζει ότι πρόκειται για μία ακόμα σημαντική ενέργεια για τη στήριξη των γιατρών της Αθήνας, που παρά το γεγονός ότι επλήγησαν από την επιδημία κράτησαν ανοιχτά τα ιατρεία τους.

«Αφουγκραζόμαστε την αγωνία των γιατρών που παλεύουν να επιβιώσουν μέσα στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική στήριξή τους για να καταφέρουν να διατηρήσουν ανοιχτά τα ιατρεία όπως έκαναν με αυταπάρνηση και κατά τη διάρκεια του πρώτου επιδημικού κύματος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια  για τη στήριξη των μαχόμενων γιατρών με νέες σημαντικές πρωτοβουλίες»

Ο ΙΣΑ ενημερώνει τα μέλη του ότι οι ιατροί και οι ιατρικές εταιρείες περιλαμβάνονται στους επιλέξιμους Κ.Α.Δ. για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων , οι οποίες εδρεύουν στην Περιφέρεια Αττικής και επλήγησαν από την πανδημία του Covid-19.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση καλύπτει κεφαλαίο κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης του έτους 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης 5.000,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ.

Η υποβολή των προτάσεων θα γίνει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων ( www.ependyseis.gr/mis ) με ημερομηνία έναρξης υποβολής 12/10/2020 και ώρα 13:00 και ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων 06/11/2020 και   ώρα 15:00.

Οι γενικές προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι, τα δικαιολογητικά ένταξης και όλοι οι γενικοί όροι της Δράσης περιγράφονται αναλυτικά στη Πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής (για την πρόσκληση πατήστε εδώ).

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο  Κεντρικό Γραφείο Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 39, 10564, Αθήνα (Στοά Πεσμαζόγλου, 7ος όροφος), Τηλ.:+30 213 0166100 ή στο e-mail: attica-covid@elanet.gr

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή