Γ. Πατούλης: «Ο ΙΣΑ θέλοντας να συμβάλλει στην συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση ξεκινά ένα αξιόλογο πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων»

Για το βίντεο της ημερίδας πατήστε εδώ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΙΣΑ, με θέμα «Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις», την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης που έκανε και τον συντονισμό, μαζί με τον Ομότιμο καθηγητή Καρδιολογίας Δ. Τούσουλη.

Ακολούθησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες. Ο Γ. Μαρίνος, Επικ. Καθηγητή ΕΚΠΑ, Μέλος ΔΣ ΙΣΑ, αναφέρθηκε στην επιδημιολογία της νόσου ενώ για την παθοφυσιολογία της, μίλησε ο Δ. Τούσουλης, Ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ.

Τα σύγχρονα θεραπευτικά δεδομένα παρουσίασε η Σ. Βαϊνά, Διευθύντρια ΕΣΥ Α Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική Αθήνα. Σχολιασμό έκανε ο Φ. Πατσουράκος, Ειδικός Καρδιολόγος, A’ Αντιπρόεδρος ΙΣΑ.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στην πρόθεση του ΙΣΑ να συμβάλλει στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών του.

«Ο ΙΣΑ ξεκινά ένα αξιόλογο πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με ομιλητές σημαντικούς εκπροσώπους του ιατρικού κλάδου που θα μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση τους. Η θεματολογία καλύπτει μια ευρεία γκάμα παθήσεων που αφορούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Η διά βίου συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση έχει μεγάλη σημασία και ο ΙΣΑ θέλει να συμβάλλει σε αυτό, για τα μέλη του», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του ΙΣΑ, για το 2024.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

1i ekapaideutiki imerida isa

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή