Βίντεο απο την παρουσίαση του βιβλίου για την αθλητιατρική του Δρ. Ξεν. Ρούσση Αθλητιατρική-Θεωρία-Πράξη-Θεραπεία
ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Βίντεο της συνενέτευξης τύπου για τα αντιβιοτικά
Βίντεο εκδήλωσης ΙΣΑ για το claw back στη ΠΦΥ

e-ΙΣΑ

 

doctorshello

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, γίνεται αποδεκτή και προσφέρεται σε όλα τα μέλη του I.Σ.Α η Ειδική εκπτωτική Προσφορά της εταιρίας SYSTSERV για την εγγραφή στο ιατρικό οικοσύστημα DoctorsHello.

Το DoctorsHello είναι ένα αλληλεπιδραστικό οικοσύστημα "Connect-Collaborate-Share"που εξασφαλίζει ποιοτικές κοινωνικο-ιατρικές υπηρεσίες στους χρήστες του καθώς και σημαντική προβολή στους συμμετέχοντες ιατρούς. Το DoctorsHello στοχεύει επίσης στην βελτιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας διαμέσου της κοινωνικο-ιατρικής διάδρασης και της ανταλλαγής γνώσης.

Όλοι οι επαγγελματίες υγείας- ιατροί μέλη του Ι.Σ.Α., έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στη Version Plus του οικοσυστήματος DoctorsHello με πλήρη δικαιώματα [εγκατάσταση – ενεργοποίηση – εκπαίδευση – απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη (Δευτ. –Παρ. 09:00 – 21:00)] χρήσης των επαγγελματικών υπηρεσιών, κάνοντας χρήση της εκπτωτικής προσφοράς -15%.

Εφόσον επιθυμείτε να αξιοποιήσετε την εκπτωτική προσφορά του DoctorsHello, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα πεδία στην ενότητα «Διαδικασία Εγγραφής» και σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας, εκπρόσωπος του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών του DoctorsHello.

Επιπλέον μπορείτε να ακολουθήσετε τον απευθείας σύνδεσμο παρακάτω:https://www.doctorshello.com/General/partnership

Πίσω στις ανακοινώσεις

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή