ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
Αιματολογικός Καρκίνος - Η επόμενη μέρα

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) από τη σελίδα του Facebook της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, από την επίσημη ιστοσελίδα της και από το επίσημο κανάλι της στο Youtube.

 


Hμερομηνίες: 6-7 Νοεμβρίου 2020
Τίτλος συνεδρίου: 6η Συνάντηση για τα νέα δεδομένα στις θεραπείες για τον καρκίνο. O ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας στην Εξατομικευμένη Ιατρική

Διοργανωτής: Ελληνική Ομάδα Μελέτης της Ψυχονευροανοσολογίας Καρκίνου
Toποθεσία διεξαγωγής: Αθήνα (Ξενοδοχείο Life Gallery)
Γραμματεία: Εταιρεία Scep
Για περισσότερες πληροφορίες και φόρμα εγγραφής ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 


Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε ότι το 2ο Πανελλήνιο Πολυθεµατικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσηµάτων, Ρευµατολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, µε ∆ιεθνή Συµµετοχή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κανονικά με φυσική παρουσία στις 25-27 Σεπτεµβρίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο NATURA, στη Λίµνη Πλαστήρα.
Στην αίθουσα ομιλιών, στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου θα τηρούνται όλες οι ισχύουσες διατάξεις και τα μέτρα προστασίας της υγείας.
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ρευµατικών Παθήσεων και την Κλινική Ρευµατολογίας και κλινικής Ανοσολογίας, του Πανεπιστηµιακού Γενικού Νοσοκοµείου Λάρισας, Τµήµα Ιατρικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας.

Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή και εμείς προσωπικά θεωρούμε τη συµµετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του Συνεδρίου.

 


Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πραγματοποίηση συνεδρίου με τίτλο «Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020», το οποίο διοργανώνεται από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελέτης & Εκπαίδευσης στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων.
30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2020, ΑΘΗΝΑ – ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
Το συνέδριο θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για την επιστημονική κοινότητα, αφού εκτός των άλλων σοβαρών λοιμώξεων που θα συζητηθούν, κύριο θέμα του θα αποτελέσουν οι εξελίξεις της πανδημίας του COVID 19, με βασικούς ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες και μέσα από την επιστημονική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα αναλυθούν, θέματα μετάλλαξης του ιού, ανοσίας, δυνατότητες θεραπείας- πιθανού εμβολίου και αποτελεσματικότητας του, καθώς- και οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και ελέγχου των λοιμώξεων
Το συνέδριο θα είναι υβριδικό δηλ. θα υπάρχει ζωντανή παρουσία και ταυτόχρονη μετάδοση με Live Streaming
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Βάση των νέων κανονισμού λόγω COVID 19, απαραίτητη η προεγγραφή σας

Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://tmg.gr/metekpedeftiko-seminario-limoxeon-2020-engrafes/

 


Δεδομένων των έκτακτων μέτρων που ισχύουν εξαιτίας της πανδημίας που σχετίζεται με τον ιό COVID-19, το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής αποφάσισε τη διαδικτυακή διεξαγωγή του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να λάβει χώρα με φυσική παρουσία στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε πατήστε εδώ


Η Μοριακή Εξατομίκευση Στη Λήψη Θεραπευτικών Αποφάσεων Στον Καρκίνο Του Θυρεοειδούς Αδένα
Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένα
Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση – Webinar
03/10/2020
Για την εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/thyroid-webinar/


------------------------------------------------------------------------------------------
INTERNATIONAL WEBINAR – “COVID-19: PANDEMIC IN CRITICALLY ILL PATIENTS”
Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων στους Βαρέως Πάσχοντες (ΕΛ.Λ.Α.Σ.) & The Spanish Network of Excellence in Respiratory Diseases (CIBERES)
Διαδικτυακή Διαδραστική Αναμετάδοση, Αθήνα
24/09/2020
Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/webinar-crital-ill/Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για φροντιστές ατόμων με νόσο Alzheimer
Εταιρεία Alzheimer Αθηνών
26/09/2020
Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/alzheimer-webinar/


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή της 3ης Ημερίδας του Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί 26 Σεπτεμβρίου 2020, με Διαδικτυακή σύνδεση και ώρα 10.00 π.μ.

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας θα συζητηθούν οι προβληματισμοί από την άσκηση του επαγγέλματος του γενικού χειρουργού στην χώρα μας, θα αναπτυχθούν τα νέα δεδομένα στον χώρο της υγείας που αφορούν το χειρουργό.

Η εγγραφή στην Ημερίδα είναι Δωρεάν και θα έχει Διεθνή Συμμετοχή.

Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/surg-webinar-26092/


19° Ετήσιο Συνέδριο Β΄ Κλινικής Φυσικής Ιατρικής Και Αποκατάστασης, 25/09/2020 - 26/09/2020
Το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης με τη συνεργασία του Τμήματος Μελέτης & Αποκατάστασης Νευρολογικών Παθήσεων και της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, θα πραγματοποιήσουν το 19ο Ετήσιο Συνέδριο Β’ Κλινικής Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης με θέμα "Αποκατάσταση ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Αξιολόγηση - Θεραπευτική προσέγγιση και Λειτουργικότητα", στις 25 - 26 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου, στην Αθήνα.

Το συνέδριο θα είναι υβριδικό δηλ. θα υπάρχει ζωντανή παρουσία και ταυτόχρονη μετάδοση με Live streaming .

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Βάση των νέων κανονισμού λόγω COVID 19 , απαραίτητη η προεγγραφή σας
Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/19synedrioeka/


15/10/2020 - 18/10/2020 , Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Ημέρες Πνευμονολογίας , Xenia Βόλος
Η Πνευμονολογική Κλινική διοργανώνει εφέτος για 21η φορά το ετήσιο συνέδριο της. Στις φετινές Ημέρες Πνευμονολογίας θα συνεχισθεί η επιτυχημένη από πέρυσι νοσηλευτική ημερίδα. Έμφαση θα δοθεί επίσης στην Επείγουσα Ιατρική και τη θέση του Πνευμονολόγου στη λειτουργία αντίστοιχων τμημάτων στα Νοσοκομεία της χώρας μας, στα αντικείμενα που συνδέουν την Πνευμονολογία με τις άλλες ειδικότητες και σε θέματα ιατρικής ευθύνης και αμέλειας.Σας περιμένουμε όλους στο Βόλο το τετραήμερο 15-18 Οκτωβρίου στις 21ες ΗΜΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ και είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε ένα διαφορετικό και ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα.
Βάση των νέων κανονισμού λόγω COVID 19 , απαραίτητη η προεγγραφή σας
Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/pneumonology-days-2020/


DIGITAL - WEB 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. 27-29 Νοεμβρίου 2020

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης με διαδικτυακή μετάδοση από την Παρασκευή 27 έως και
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
Βάση των νέων κανονισμού λόγω COVID 19 , απαραίτητη η προεγγραφή σας
Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registrationform-congressworld.gr/16eefiap/


32ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 4 - 7 Νοεμβρίου 2020, Θεσσαλονίκη
Έχουμε την τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής και International Surgical Forum 2020, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, από 4 έως 7 Νοεμβρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη.
Κορυφαία εκδήλωση της συνεχούς μεταπτυχιακής δραστηριότητας της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας αποτελεί το ανά διετία, Πανελλήνιο Συνέδριό της με διεθνή συμμετοχή. Καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέροντα φροντιστήρια (workshops), διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, διαδραστικές παρουσιάσεις περιστατικών, ζωντανές μεταδόσεις χειρουργικών επεμβάσεων και σεμινάρια εφηρμοσμένης (hands on) εκπαίδευσης, με σκοπό να αποτελέσουν την βάση ανάπτυξης προβληματισμού και συγχρόνως εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προπαντός εμπειριών.
Βάση των νέων κανονισμού λόγω COVID 19 , απαραίτητη η προεγγραφή σας
Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ
https://registration.execongress2020.gr/

 


13ο ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΥΓΕΙΑ/ΙΑΤΡΙΚΗ

Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής www.youth-med.gr

9-10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 Διαδικτυακή Μετάδοση


1ο Webinar Πυρηνικής Ιατρικής και Ογκολογίας | Διλήμματα και Προοπτικές», στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε πολύ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής
H εγγραφή είναι δωρεάν. Σε συνέχεια της εγγραφής σας, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παρακολούθησης και διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Το επιστημονικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.


Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις και την αυστηροποίηση των μέτρων σε αρκετές περιοχές της χώρας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και συνανθρώπους μας αποφάσισε να διοργανώσει το 58ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο αποκλειστικά διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για νέες εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος (Ε.Π.Ε.) διοργανώνει ως μέλος της E.F.I.M και σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με διεθνή συμμετοχή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 25 έως Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στην Αθήνα 

 


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:  Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με το μεγάλο θεραπευτικό εύρος!

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΛΙΔΗΣ,
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
https://www.platonseminars.gr


WEBINAR
STAVROS NIARCHOS FOUNDATION BIOETHICS ACADEMY

We cordially invite you to join us on Monday, September 14, 2020, 4:00-6:00pm (GR) to unravel some of the prominent and interesting ethical dilemmas that affect us all during this very unique period (see program below).

The event Zoom link will be distributed to registered attendees prior to the event.
Please download Zoom to your laptop or mobile device https://zoom.us/download

Register: https://jhu.us10.list-manage.com/track/click?u=d6799f5747b09491774d4e218&id=f82bad0dd9&e=f2f8286e50

 


Αναφορικά με τη διοργάνωση του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νεογνολογίας, και έπειτα από τα τελευταία υγειονομικά δεδομένα, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι το Δ. Σ. της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας αποφάσισε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά από τις 23 έως και τις 25 Οκτωβρίου 2020.

Η διαδικτυακή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί με την χρήση ειδικής πλατφόρμας λογισμικού, η οποία δίνει εξαιρετική ευελιξία παρακολούθησης από όλες τις διαθέσιμες συσκευές.

Η live αναμετάδοση με συνεχή ροή θα συνδυάζει την ευχρηστία ενός διαδραστικού περιβάλλοντος αλλά θα παρέχει και συνεχή ζωντανή υποστήριξη και καθοδήγηση όπου χρειαστεί με γραμματειακό προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.ene-congress2020.gr καθώς και τις ιστοσελίδες www.globalevents.gr και www.neognologiki.gr

 


Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα-Διαδικτυακό Συνέδριο Ασθενών για τον Χρόνιο Πόνο & τα Ρευματικά Νοσήματα

23-24 Οκτωβρίου 2020

Ενδεικτικό πρόγραμμα: πατήστε ΕΔΩ

arthritis.org.gr


Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση – Webinar

3η Ημερίδα του Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας

Χειρουργικά δρώμενα : σύγχρονες προσεγγίσεις

Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία

26/09/2020

https://congressworld.gr/event/surg-webinar-260920/


Στοιχεία Ημερίδας: «3η Ημερίδα Ρινοπλαστικής»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 08:00

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020


Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr


Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid-19 και προετοιμάζεται αναλόγως για να διεξαχθεί ως Web Scientific Event, σε covid free περιβάλλον!

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
13-15 Νοεμβρίου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: μόνο μέσω e-mail στο

Όλες οι νέες πληροφορίες, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου epilepsycongress.gr  και είναι διαθέσιμες ΕΔΩ


Web Scientific Event Ioannina University Courses in Pathology – IUCP 2020 Soft Tissue Pathology-Oncology, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής (Hellenic Society of Pathology) και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2020 online.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/323684009046509


Με χαρά σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΔΔΥΠΠΥ με τίτλο «Υγιείς και ανθεκτικές πόλεις στην περίοδο της κρίσης: Η εφαρμογή των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης μέσω των 6 πολιτικών του Π.Ο.Υ. για τον άνθρωπο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις στις 8 & 9 Οκτωβρίου διαδικτυακά.

Για περισσότερα από 15 χρόνια το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. διοργανώνει το εν λόγω συνέδριο επιτυγχάνοντας τους στόχους του Π.Ο.Υ. για τις Υγιείς Πόλεις.

 


 Η Α΄ Καρδιολογική Κλινική & το Ομώνυμο Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την 6η Διημερίδα Επεμβατικής Καρδιολογίας - CARDIOACT 2020, στο Αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, 6-7 Νοεμβρίου 2020, στην Αθήνα.

Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ


Επιστημονική ημερίδα «Διάθεση βιολογικού υλικού και υπογονιμότητα»
Σάββατο, 26η Σεπτεμβρίου 2020
Συνεδριακό Κέντρο
Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής
Παπανικολή 10, Χαλάνδρι


Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού που αποτελεί έναν φορέα μελέτης και έρευνας για την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη, τα χρόνια νοσήματα, την καχεξία και το οξειδωτικό stress διοργανώνει την 5η Επιστημονική Συνάντηση της στο Tinos Beach Hotel στην πανέμορφη Τήνο 25-27 Σεπτεμβρίου 2020.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο κος Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας - Διαβήτη Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική – Μονάδα Έρευνας – Διαβητολογικό Κέντρο, Πανεπιστημιακό Γ.Ν.Α. «Αττικόν», Αθήνα.

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν στις ειδικότητες: Παθολογία, Καρδιολογία, Διαβήτης, Αναπνευστικό, Λοιμώξεις και Ανοσοανεπάρκεια

Με τη βεβαιότητα ότι θα στηρίξετε και φέτος 5η χρονιά διοργάνωσης – ετούτη την εκδήλωση, σας αποστέλλουμε το Save the Date.
Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας. Η εγγραφή για τους επαγγελματίες υγείας της Περιφέρειας Αιγαίου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επισκεφθείτε το site www.5synantisieekdm.gr

 


Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσουμε τη διεξαγωγή του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη & τα Μεταβολικά Νοσήματα.

Γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο συνέδριο είναι ένα από τα μεγαλύτερα Πανελλήνια Συνέδρια που γίνεται κάθε χρόνο στα Ιωάννινα με πάνω από 700 άτομα να το παρακολουθούν, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα 11 – 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Grand Serai, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής με βάση της οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του Covid- 19, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των εισερχομένων στο συνέδριο.
Πατήστε ΕΔΩ για το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.
Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας. Η εγγραφή των επαγγελματιών υγείας του Νομού Ηπείρου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 


Webinar Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας «Ανδρική υπογονιμότητα»
Αφιερωμένο στη μνήμη του Καθηγητή Α. Δεσύπρη.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 (Ώρα: 15:00-17:30)

Η προβολή του Webinar θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας (www.hel-soc-andro.org) και είναι ΔΩΡΕΑΝ

Συντονιστές: Δρ. Σταματίνα Χ. Νικοπούλου (Ενδοκρινολόγος, τ. Διευθύντρια Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», Πρότυπο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτου και Μεταβολισμού, Γλυφάδα Αττικής), Δρ. Ιωάννης Βακαλόπουλος (Χειρουργός Ουρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας Ανδρολογίας Α.Π.Θ., Πρόεδρος Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας, Αντιπρόεδρος Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00-15:10 Εισαγωγή
15:10-15:30 Αίτια και διερεύνηση ανδρικής υπογονιμότητας Ομιλητής: Χρήστος Π. Τσαμέτης (Ενδοκρινολόγος, Κλινικός Ανδρολόγος ΕΑΑ, Διδάκτωρ Ιατρικής Α.Π.Θ., Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής, Α΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., ΓΝΘ «Παπαγεωργίου») )
15:30-15:50 Αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας: Η ενδοκρινολογική προσέγγιση. Ομιλήτρια: Ευαγγελία Ανδρέου (Ενδοκρινολόγος Κλινικός Ανδρολόγος)
15:50-16:10 Αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας: Η ουρολογική προσέγγιση. Ομιλητής: Ακύλας-Γεώργιος Κουθούρης (Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής, Α΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Παπαγεωργίου», Ουρολόγος Ειδικός Κλινικός Ανδρολόγος)
16:10-16:30 SARS-CoV-2 και σπέρμα Ομιλήτρια: Λίνα Ευγενή (Βιολόγος Αναπαραγωγής, «Κρυογονία» Τράπεζα Κρυοσυντήρησης)
16:30-17:30 Παρουσίαση περιστατικών-Συζήτηση


Η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, σας προσκαλεί σε WEBINAR
την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα: 18.30-20:20 με τίτλο:
Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια & Covid-19: Θέσεις & Αντιπαραθέσεις
Το Webinar θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος, κύριος Γεώργιος Αυτιάς
και η Πρόεδρος της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος,  
κυρία Ματίνα Παγώνη.

Πληροφορίες

•    Επιλέξτε ΕΔΩ για το Τελικό Πρόγραμμα
•    Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
•    Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η υποβολή της on line φόρμας εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ.
•    Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Webinar θα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε ΕΔΩ, θα επιλέξετε "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ" και αφού συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail που έχετε υποβάλλει και στην φόρμα εγγραφής, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την επιστημονική διαδικτυακή εκδήλωση.
•    Η διαδραστικότητα του Webinar θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλεται τα ερωτήματα σας στους συμμετέχοντες.
•    Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν σε ποσοστό τουλάχιστον 60% του συνολικού επιστημονικού προγράμματος (σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ι.Σ. και του Ε.Ο.Φ.), θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή και είσοδο τους στην ζωντανή παρακολούθηση της επιστημονικής εκδήλωσης.


Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τίτλος Webinar: «1ο Webinar Πυρηνικής Ιατρικής & Ογκολογίας | Διλήμματα και Προοπτικές»
Θεματολογία: Καρκίνος πνεύμονα | Ο ρόλος της PET/CT στον καρκίνο του πνεύμονα
Για περισσότερες πληροφορίες & φόρμα εγγραφής στο 1ο webinar πατήστε ΕΔΩ.
Γραμματεία : Scep | Scientific Cultural Events & Publications


Ημερομηνία: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τίτλος Webinar: «2ο Webinar Πυρηνικής Ιατρικής & Ογκολογίας | Διλήμματα και Προοπτικές»
Θεματολογία: Αιματολογικές Κακοήθειες | Ο ρόλος της PET/CT στα λεμφώματα & στο ΠΜ
Για περισσότερες πληροφορίες & φόρμα εγγραφής στο 2ο webinar πατήστε ΕΔΩ


Διαδικτυακό συμπόσιο "Greek -Chinese Symposium: Science in the time of COVID-19" το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Ιουνίου με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και την Κίνα με θέμα την πρόοδο της επιστήμης κατά την διάρκεια της πανδημίας που μαστίζει αυτή την εποχή την ανθρωπότητα


Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Webinar του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ
που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2020
και ώρα 17:00 έως 18:30 με θέμα
Καρκινική Καχεξία

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
• Πασακοπούλου Αναστασία, Πρόεδρος ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ
• Σαγιά Χαρά, Ειδικός Παθολόγος
• Τσίγκας Αλέξανδρος, Διαιτολόγος –Διατροφολόγος

• Παπίρη Άννα-Μαρία, Δημοσιογράφος – Συντονίστρια

 

Για να παρακολουθήσετε το webinar σε ζωντανή μετάδοση πατήστε στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/84197086696

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη και για την παρακολούθηση δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης.

Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλλετε κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, στο live chat που βρίσκεται στο πεδίο κάτω από το video.


 34th Annual Congress of the Hellenic Neurosurgical Society & Joint Meeting with the Cyprus Neurosurgical Society & 14th Annual Neurosurgery Nurses Meeting
City/ Country: Athens, Greece
Venue: Grand Hyatt Athens
Dates: 25 – 27 September 2020
Language: English
Official Website: www.concopco.com/enxe2020

E – mail:


Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεογνολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Οκτωβρίου 2020, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.


Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη διοργάνωση του 28ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (Ι.Σ.Ε.Δ.), που θα διεξαχθεί από 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2020, όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη


Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Γενικής Χειρουργικής (5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2020, στο «Pantelidis Hotel» στην Πτολεμαΐδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://eegx2020.gr/

 

Webinar «Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια & Covid-19: Θέσεις & Αντιπαραθέσεις»

Η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, σας προσκαλεί σε Webinar την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα: 19.00 – 21:15 με τίτλο: Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια & Covid-19: Θέσεις & Αντιπαραθέσεις
Πληροφορίες
Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης
Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η υποβολή της on line φόρμας εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ. http://smtp8.ether-mailer2.com/click/1270943857141547540/1270943857061855233


14th Annual Congress of the Hellenic Spine Society and 44th Symposium “N. Giannestras – P. Smyrnis
City/ Country: Thessaloniki, Greece
Venue: Met Hotel
Dates: 29 October – 01 November 2020
Language: English
Official Website: www.concopco.com/spine2020
E – mail:


Type of event: Web Scientific Event
Title: Summer School in Immuno Oncology 2020
Date: July 2-4, 2020

We would like to inform you that Hellenic Society of Immuno-Oncology has decided to organize a Web Conference entitled «Summer School in Immuno Oncology 2020»
which will take place on July 2-4, 2020 via platform.
Kindly note, that there is no registration fee for your participation.
In order to complete your registration please click ΗΕRE
Once you have completed your registration, you will receive instructions about the conference attendance process.

 

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πτωματικό Νευροχειρουργικό Σεμινάριο Βάσης Κρανίου: Πρακτική Άσκηση Προσπέλασης της Περιοχής, που θα διεξαγόταν στην Αθήνα, στο Anatomy Techniques & Training Center (ATTC) στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2020 έχει αναβληθεί.

Οι νέες ημερομηνίες του σεμιναρίου είναι 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2020.


Λόγω των τελευταίων εξαγγελθέντων προληπτικών μέτρων & τις κυβερνητικές αποφάσεις για αναστολή των συνεδρίων τις επόμενες 4 εβδομάδες, κρίνουμε σκόπιμο να αναβάλλουμε τη διενέργεια του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη & τα Μεταβολικά Νοσήματα, το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου 2020 στα Ιωάννινα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 11-13 Σεπτεμβρίου 2020 υπό καλύτερες συνθήκες.
Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας, δεδομένου ότι η απόφαση αυτή λαμβάνεται λόγω ανωτέρας βίας.

 


5η Επιστημονική Συνάντηση Μεταβολισμός & Παθολογία
25-27 Σεπτεμβρίου 2020, Tinos Beach Hotel, Τήνος

Παρακαλώ πολύ για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επισκεφθείτε το site www.5synantisieekdm.gr

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το EZplan Hip 3D Congress, που θα διεξαγόταν στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center από 15 ως 16 Μαΐου 2020, έχει αναβληθεί.

Οι νέες ημερομηνίες του συνεδρίου είναι 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020


Η Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών Παθολογίας Τραχήλου ( HeCPA) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου, διοργανώνουν το 1ο webinar με τίτλο: «Παθολογία Τραχήλου στη μετα-κορωναϊκή εποχή: στρεβλώσεις και ισορροπίες» με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των επιστημόνων υγείας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας το Σάββατο 16 Μάϊου 2020 και ώρα 11:00-13:00.


18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εντατικής Θεραπείας
Χώρος Διεξαγωγής: Royal Olympic Hotel, Αθήνα
Ημερομηνίες: 18 - 21 Νοεμβρίου 2020
Website: www.concopco.com/hsicm2020
E – mail:

Διοργάνωση
Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας

 


Η Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων  «Γεώργιος Νούλης», επιθυμεί να σας ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής  του 2ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος,  το οποίο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο “Grand Serrai” στα Ιωάννινα.

Νέες ημερομηνίες: 28 & 29 Αυγούστου 2020

 


θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 26ου Κοινού Συνεδρίου Μικροχειρουργικής & Χειρουργικής Χεριού το οποίο θα διεξαχθεί στις 3-5 Δεκεμβρίου 2020 στο Ξενοδοχείο Nikopolis, στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου.

 


20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρινολογίας

Χώρος Διεξαγωγής: Ίδρυμα Ευγενίδου, Αθήνα

Ημερομηνίες: 09 - 11 Οκτωβρίου 2020

Website: www.concopco.com/rhino2020

E - mail:

Διοργάνωση

Ελληνική Ρινολογική Εταιρεία

Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου

Ελληνική Εταιρία ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών

Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης


θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του XXXVI World Congress of Sports Medicine (FIMS Congress 2020) το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.


LINC III - INTERNATIONAL NEUROVASCULAR COURSE – CAVERNOUS MALFORMATIONS: A HOLISTIC APPROACH
City/Country : Athens, Greece
Venue : Royal Olympic Hotel
Dates: 19 & 20 March2021
Language : English
Official Website : http://www.linc.edu.gr/
e-mail :


Intracranial Glioma Workshop: From A to Z
City/Country : Athens, Greece
Venue : Royal Olympic Hotel
Dates: 12 – 15 June 2021
Language : English
Official Website : http://www.glioma.gr
e-mail :


3rd Balkan Rhino Forum, Sinus Skull Base & Rhinoplasty Symposium
City/ Country: Athens, Greece
Venue: Royal Olympic Hotel
Dates: 15 – 17 April 2021
Language: English
Official Website: www.brf2021.com
E – mail:


Τίτλος Συνεδρίου: 40ο Έτος Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες

Ημερομηνίες: 8-10 Μαΐου 2020

Τόπος: Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Επιστημονικοί Φορείς: Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ),  Ά Ουρολογική Κλινική, «Λαϊκό» Νοσοκομείο & Β΄ Ουρολογική Κλινική, «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο    

Γραμματεία Οργάνωσης:

ERASMUS CONFERENCES & EVENTS Α.Ε

Τηλ: 2107414700

Email Συνεδρίου:

Website Συνεδρίου: www.athenianurologydays.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


 

 

Τίτλος Συνεδρίου: “5th Athens International ELBOW Course”

Ημερομηνίες: 25-27 Σεπτεμβρίου 2020

Τόπος: Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης «Π.Ν. Σουκάκος», Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Αθήνα

Επιστημονικοί Φορείς: Α᾽ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. «Αττικόν» & Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Υγεία

Γραμματεία Οργάνωσης:

ERASMUS CONFERENCES & EVENTS Α.Ε

Τηλ: 2107414700

Email Συνεδρίου:

Website Συνεδρίου: www.elbowcourse2020.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 


 

 

Τίτλος Συνεδρίου: 12th Hellenic-Turkish Orthopaedic Meeting

Ημερομηνίες: 25-27 Ιουνίου 2020

Τόπος: Ξενοδοχείο Mediterranean, Ρόδος

Επιστημονικοί Φορείς: Α᾽ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. «Αττικόν» & Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου

Γραμματεία Οργάνωσης:

ERASMUS CONFERENCES & EVENTS S.A

Τηλ: 2107414700

Email Συνεδρίου:

Website Συνεδρίου: www.orthomeeting2020.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩδιοργάνωση του 28ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (Ι.Σ.Ε.Δ.), που θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2020, όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ


διοργάνωση του 3rd Congress on Evidence Based Mental Health-From Research to Clinical Practice το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Διεθνή Εταιρεία Νευροβιολογίας και Ψυχοφαρμακολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


 3rd Congress on Evidence Based Mental Health-From Research to Clinical Practice το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Διεθνή Εταιρεία Νευροβιολογίας και Ψυχοφαρμακολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει το 3rd South East European Emergency and Disaster Medicine Congress (SEEEDMC), παράλληλα με το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής, στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη από 28 έως 31 Μαΐου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

 

 


Στοιχεία Ημερίδας: «Αξιολόγηση και αντιμετώπιση ασθενούς με τραχειοστομία και δυσφαγία»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 09:00

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Διοργάνωση: Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.hygeia.gr

 


Hands - on Workshop. SEVERE MALE INFERTILITY.Management and Challenges in the ART Lab
Χώρος Διεξαγωγής: Makedonia Palace Hotel, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 21 - 22 Μαρτίου 2020
Διοργάνωση: Embryolab Academy
Επίσημη Ιστοσελίδα: www.maleinfertility-workshop.org
Email:


35ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο
Χώρος Διεξαγωγής: Porto Palace Hotel
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 2 - 4 Απριλίου 2020
Διοργάνωση: Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης
Επίσημη Ιστοσελίδα: https://voyagertravel.gr/index.php/component/dpcalendar/event/146.html
Email:


28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας
Χώρος Διεξαγωγής: Electra Palace Hotel, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 8 -10 Μαΐου 2020
Διοργάνωση: Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας
Επίσημη Ιστοσελίδα: www.otology2020.gr
Email:


9η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας µε Διεθνή Συμμετοχή
Χώρος Διεξαγωγής: Domotel Xenia Volos, Βόλος
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 5 - 7 Ιουνίου 2020
Διοργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Παθήσεων του Ουροποιογεννητικού
Επίσημη Ιστοσελίδα: https://voyagertravel.gr/index.php/component/dpcalendar/event/155.html
Email:

 


Cadaveric Workshop on Thoracolumbar, Lumbar and Spinopelvic Surgery
City/ Country: Ioannina, Greece
Venue: Department of Orthopaedics and Traumatology, University of Ioannina
Dates: 3 – 4 April 2020
Official Website: www.concopco.com/spineworkshop
E – mail:


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με χαρά σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, Ομ. Καθηγητής Νευρολογίας Νικόλαος Δ. Βλαϊκίδης, σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στις εργασίες του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Νεότερες Εξελίξεις στη Νευρολογία και στα Συναφή Πεδία» με Διεθνή Συμμετοχή, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βελτιστοποίησης της Θεραπείας των Νευρολογικών Ασθενειών (ΕΛ.Ε.ΒΕ.ΘΕ.Ν.Α.), και θα διεξαχθεί στις 5-7 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη.

Το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα καθώς και το Ηλεκτρονικό Έντυπο Υποβολής Εργασίας και Εγγραφής, βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
www.praxicon.gr/neurology2020


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με χαρά σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα

https://congressworld.gr/event/digihealth2020/ 


Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού που αποτελεί έναν φορέα μελέτης και έρευνας για την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη, τα χρόνια νοσήματα, την καχεξία και το οξειδωτικό stress διοργανώνει την 5η Επιστημονική Συνάντηση της στο Tinos Beach Hotel στην πανέμορφη Τήνο 22-24 Μαΐου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επισκεφθείτε το site www.5synantisieekdm.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ
ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
20 – 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020


Α Ανακοίνωση του 15ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Χειρουργικών Λοιμώξεων, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικών Λοιμώξεων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας, την Ε΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ. & Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, και θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Απριλίου 2020, στο Naiades Hotel, στη Λίμνη Πλαστήρα.
Η Α Ανακοίνωση βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης: www.praxicon.gr/surgical2020


Στοιχεία Ημερίδας: «2η Ημερίδα Αναπαραγωγικής Χειρουργικής και Προηγμένης Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 09:00

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Διοργάνωση: Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Γυναικείας Αναπαραγωγής, ΥΓΕΙΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.hygeia.gr


Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης- ΕΕΜΕΓ, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Γηριατρικής, και το Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σας προσκαλούν στην Ημερίδα "Νέες Τεχνολογίες και Υγιής Γήρανση", στις 15 Φεβρουαρίου 2020, η οποία διοργανώνεται με την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Γηριατρικής Εταιρείας- EuGMS.

Για το προκαταρκτικό πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ


14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας - θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Electra Palace, στις 29 – 31 Μαΐου 2020.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ


16ο ετήσιο μετεκπαιδευτικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Ημέρες Παιδιατρικής Ενημέρωσης

Πολεμικό Μουσείο - Αθήνα
14-15 Μαρτίου 2020
www.paidiatriki-attikon.gr


 

Τίτλος Συνεδρίου: 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής
Φορέας: Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης
Συνδιοργάνωση: Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 21-24 Μαΐου 2020
Τόπος: Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
Ιστοσελίδα Συνεδρίου: https://www.synedra.org/?section=4755&language=el_GR&itemid4601=4764&detail4601=1
Γραμματεία Συνεδρίου
Τηλ. Επικοινωνίας: 2611 100 410
E-mail:
Website: www.synedra.org


θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει η Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του ΚΚΨΥ Βύρωνα- Καισαριανής σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοπαθολογίας Παιδιού και Εφήβου (ΑΕΡΕΑ)
με θέμα: «Η θέση των γονέων στην παιδοψυχιατρική φροντίδα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Αμφιθέατρο «Κώστας Στεφανής», Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
34th Annual Congress of the Hellenic Neurosurgical Society and the 14th Annual Neurosurgery Nurses Meeting
City/ Country: Rhodes, Greece
Venue: Sheraton Rhodes Hotel
Dates: 04 – 07 June 2020
Language: English
Official Website: www.concopco.com/enxe2020

E – mail:

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει η Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του ΚΚΨΥ Βύρωνα- Καισαριανής σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοπαθολογίας Παιδιού και Εφήβου (ΑΕΡΕΑ)
με θέμα: «Η θέση των γονέων στην παιδοψυχιατρική φροντίδα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Αμφιθέατρο «Κώστας Στεφανής», Αιγινήτειο Νοσοκομείο.


Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης και η Δ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ. Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, πρόκειται να διοργανώσουν το 24ο Ενημερωτικό Σεμινάριο: «Επίκαιρα Παιδιατρικά Θέματα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 15 Φεβρουαρίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου & στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το Τελικό Πρόγραμμα καθώς και το Ηλεκτρονικό Έντυπο Εγγραφής βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Σεμιναρίου:
www.praxicon.gr/paidiatriko2020


Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, Ομ. Καθηγητής Νευρολογίας Νικόλαος Δ. Βλαϊκίδης, σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στις εργασίες του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Νεότερες Εξελίξεις στη Νευρολογία και στα Συναφή Πεδία» με Διεθνή Συμμετοχή, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βελτιστοποίησης της Θεραπείας των Νευρολογικών Ασθενειών (ΕΛ.Ε.ΒΕ.ΘΕ.Ν.Α.), και θα διεξαχθεί στις 5-7 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη.

H Α’ Ανακοίνωση καθώς και το Ηλεκτρονικό Έντυπο Υποβολής Εργασίας και Εγγραφής, βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
www.praxicon.gr/neurology2020


Η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης σας προσκαλεί στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης, που θα διεξαχθεί στις 9-11 Απριλίου 2020, στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα καθώς και τα Έντυπα Εγγραφής και Υποβολής Περιλήψεως Εργασίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.praxicon.gr/hypertasi2020

 


Στις 5 και 6 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας το 29ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο.

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

 


Διημερίδα: Προβληματισμοί σε γυναικολογικούς καρκίνους , η οποία θα λάβει χώρα στις 7 & 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ


2ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος, που θα λάβει χώρα στις 27 & 28 Μαρτίου 2020 στα Ιωάννινα

 


Στοιχεία Εκδήλωσης: «6η Συνάντηση Παιδιατρικής Ογκολογίας»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 και Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Διοργάνωση: Ογκολογική Κλινική Παιδιών & Εφήβων Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr


Στοιχεία Ημερίδας: «7η Ημερίδα Παιδοακτινολογίας»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 08:45

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020

Διοργάνωση: Τμήμα Παιδιατρικής Ακτινολογίας ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr


ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2020 ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ»,. ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 27 -29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DU LAC ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 


διοργάνωση του ISNP Winter Masterclass 2020-Bipolar Disorders, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2020, στο Athens Marriott Hotel, στην Αθήνα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την International Society Neurobiology and Psychopharmacology.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


1ο Συμπόσιο του Ψυχιατρικού Τομέα Ιπποκράτειου ΓΝΘ - Το Φαινόμενο της Επιθετικότητας: μια πολυπρισματική προσέγγιση, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020, στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο, στην Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ψυχιατρικό Τομέα ΓΝΘ Ιπποκράτειου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


Πανελλήνιο Συνέδριο “Το Αλλεργικό Παιδί και οι Eξελίξεις – State of the Art
Συνεδριακός Χώρος: Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Πόλη: Αθήνα
Ημερομηνίες: 23 – 26 Ιανουαρίου 2020
Δωρεάν Εγγραφή
Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης
Επίσημη Ιστοσελίδα: https://allergycongress.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2112105553

 


Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 18.00, στο Ζάππειο Μέγαρο, για την παρουσίαση της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Αλτσχάιμερ (hiaad.org).

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και συνάδελφοί τους από την Ελλάδα ανακοινώνουν πρόταση «στρατηγικού σχεδίου μεταφραστικής έρευνας» κατά της άνοιας, με στόχο να μεταφέρουν στην πράξη τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα για την αντιμετώπιση μιας κοινωνικής απειλής, την οποία αναγνωρίζει ως προτεραιότητα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Υγείας, Παιδείας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Μέρος της προσπάθειας αφορά την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των επαγγελματιών Υγείας.


θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η International Federation of Sports Medicine σε συνεργασία με την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος διοργανώνουν το XXXVI WORLD CONGRESS OF SPORTS MEDICINE το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Σας προσκαλούμε στο ετήσιο συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας «Καρκίνος: Εκπαίδευση, Έρευνα & Κλινική Πράξη» με θέμα: «Από τη Χημειοθεραπεία στη Μοριακή Στόχευση. 21ος αιώνας: από την ανθοφορία στη συγκομιδή».
Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 6-7 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza

 


1η Ημερίδα Παιδικής & Εφηβικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Βορείου Ελλάδος η οποία διοργανώνεται από το Παιδοαιματολογικό-Ογκολογικό Τμήμα της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ. και θα λάβει χώρα στις 25 Ιανουαρίου 2020 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ),

 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 06/12/2019 έως 08/12/2019 στο Ξενοδοχείο Montana, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Οργάνωση: Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Αττικής (EELIA) Σε συνεργασία με: Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών (ΕΚΟΓΕΝΙΑ)
Χορηγούνται 20 Μόρια Σ.Ι.Ε.

Υπό την Αιγίδα:
Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας, Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου

Γραμματεία-Πληροφορίες : E vip events

T : (++30) 27550 22201, Fax : (++30) 211 850 5006

Για την αφίσα πατήστε ΕΔΩ
Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 16 – 18 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, θα διεξαχθεί το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας & Laser.

Μία ημέρα πριν, στις 15 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσουν κάποια εκπαιδευτικά workshops στα Νοσοκομεία Α. Συγγρός και Αττικό, με την σύμφωνη γνώμη, των αντίστοιχων υπεύθυνων Καθηγητών.

Για περισσότερα πατήστε εδω: https://derma-surgery2020.gr/

 


3ο Σεμινάριο Κλινικής Ανατομίας Ποδιού και Ποδοκνημικής


1ο Σεμινάριο Κλινικής Ανατομίας Γόνατος


Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ουMiECT Update Meeting,το 2ndMiECT Update Meeting αναμένεταινααναβαθμίσειακόμη περισσότερο τις γνώσεις μας σχετικά με την ελάχιστα επεμβατική εξωσωματική τεχνολογία. 

Πληροφορίες για τοMeeting μπορείτε να βρείτε εδώ 
Το Meeting θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 29 έως τις 30 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκης 
Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ 

Θα φιλοξενήσει 21 κορυφαίους ηγέτες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τις ελάχιστες επεμβατικές εξωσωματικές τεχνολογίες κυκλοφορίας από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Η συζήτηση μεταξύ των ειδικών θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κομμάτι του meetingκαι οι εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών θα κληθούν να συμμετάσχουν ενεργά.  

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 - Αμφιθέατρο Ασκληπιείου Βούλας

"ΙΑΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ" - Υπο την Αιγίδα του Ι.Σ.Α.

-Ιατρική Αμέλεια

-Ιατρικό Απόρρητο

-Ιατροδικαστική

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Για την αφίσα πατήστε ΕΔΩ

 


Σας προσκαλούμε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της επιστημονικής εκδήλωσης υπό τον τίτλο «Καρδιολογία του Αύριο Σακχαρώδης Διαβήτης και Καρδιακή Ανεπάρκεια. Σύγχρονες Μέθοδοι Πρόληψης, Τεχνικές Απεικόνισης & Θεραπείας, Παρουσίαση Περιστατικών», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου στο Crowne Plaza Athens City Centre Hotel, στην Αθήνα, με Δωρεάν ONLINE Εγγραφή.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

 


H Eταιρεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία δια βίου Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική διοργανώνουν την 22η Επιστημονική Συνάντηση Παιδιατρικών Λοιμώξεων στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στο τέλος του Συνεδρίου.

 


Αγαπητοί συνεργάτες,
Ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου και Παχυσαρκίας, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου μας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 07 & 08 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο και τελεί υπό την αιγίδα του ΙΣΑ και να απευθύνω πρόσκληση ελεύθερης συμμετοχής στα μέλη σας, η παρουσία των οποίων είναι απόλυτα αναγκαία λόγω της άμεσης επιστημονικής τους συσχέτισης με τον Διαβήτη, τα Μεταβολικά Νοσήματα και την Παχυσαρκία

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές εξελίξεις στους τομείς του Σακχαρώδη Διαβήτη, της Παχυσαρκίας και των Μεταβολικών Νοσημάτων, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε, να ανταλλάξετε απόψεις, να καλύψετε απορίες και κενά και φυσικά να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες και απόψεις. Καρπός αυτής της συλλογικής προσπάθειας θα είναι να πυροδοτηθούν οι αναγκαίες κλινικές προσπάθειες στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας.

Εάν πετύχουμε να φέρουμε κοντά τους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς, τους διαιτολόγους, τους ψυχολόγους, τις φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και το ευρύτερο κοινό, σε μια εκδήλωση καρποφόρας ανταλλαγής γνώσεων σε θέματα που αφορούν στον Διαβήτη, στο Μεταβολικό Σύνδρομο και στην Παχυσαρκία, τότε θα θεωρήσουμε την αποστολή μας επιτυχημένη.

Με εκτίμηση

Αδαμίδης Σωτήριος
Δ/ντής Α’ Παθολογικής Κλινικής Ιατρικού Αθηνών
Πρόεδρος ESoDiMeSO

Περισσότερα: Πατήστε ΕΔΩ

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την Ημερίδα με τίτλο “Καρκίνος Προστάτη: Από τη διάγνωση στη θεραπεία”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα “Φ. Φέσσας” του ΓΝΑ “Λαϊκό” στην Αθήνα και διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης (ΕΕΠΙ&ΜΑ) και τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ).

Μπορείτε να δείτε το Τελικό Πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

 


Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, διοργανώνει στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου το 18ο Συνέδριό της, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην καρδιά της Αθήνας σε έναν χώρο που πρωτοστατεί στην επιστημονική έρευνα τις τελευταίες δεκαετίες.
Η θεματική του Συνεδρίου στρέφεται γύρω από την Έννοια της ασθένειας ως διεργασίας μεταξύ εσωτερικών (μιασματικών) και εξωτερικών (περιβαλλοντικών) παραγόντων.


Oι Πρόεδροι της ΠΕΦ και του ΣΑΦΕΕ κ. Θ. Τρύφων και κ. Δ. Γιαννακόπουλος αντίστοιχα , σας προσκαλούν στην Ημερίδα με τίτλο "Clawback & Φαρμακευτική Δαπάνη: Προκλήσεις και Δυνατότητες."
Το αντικείμενο της ημερίδας αφορά στο πρόβλημα της χρηματοδότησης της Φαρμακευτικής Φροντίδας και των σοβαρών επιπτώσεων της στην επάρκεια της φαρμακευτικής αγοράς και την διασφάλιση της πρόσβασης των ασθενών στα απαραίτητα φάρμακα.
Στο πλαίσιο αυτό ευελπιστούμε για την θετική σας ανταπόκριση.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία).

 

 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «Οικογένεια και παιδί με αυτισμό. Συναισθηματικές δυσκολίες και ψυχική ανθεκτικότητα»
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Prof. Chris Sharpley
Prof. Vicki Bitsika
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Γ.Ν.Π.Α. «ΠΑΝ. & ΑΓΛ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ»
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 8:30-15:00
Είσοδος Ελεύθερη
Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής
Εισηγήσεις στην αγγλική γλώσσα

 


Τίτλος Συνεδρίου: Ολιγομεταστατική Νόσος στον Καρκίνο Πνεύμονα: Η Συμβολή της Διεπιστημονικής Ομάδας
Διοργανωτής: Ελληνική Ομάδα Μελέτης της Ψυχονευροανοσολογίας του Καρκίνου
Κόστος εγγραφής-συμμετοχής: Δωρεάν

Ημερομηνίες: 10 Νοεμβρίου 2019

Τοποθεσία διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Domotel Kastri | Ελ. Βενιζέλου & Ρωμυλίας, ΤΚ 14671, Καστρί, Αθήνα
Link για δήλωση συμμετοχής: https://www.scep.gr/events/event/oligometastatiki-nosos-pneumona/
Στο συνέδριο χορηγούνται μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) απο τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ)


Η Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής (Κ.Κ.Ψ.Υ.), Βύρωνα-Καισαριανής της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ημερίδα στις 16/11/2019, με θέμα ¨Θεραπευτικές Παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των Μαθησιακών Δυσκολιών


Ο Πρόεδρος της ΕΛΛ.Α.ΝΑ., Καθηγητής Νευρολογίας κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος σας προσκαλεί στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.
H Α’ Ανακοίνωση καθώς και τα Ηλεκτρονικά Έντυπα Εγγραφής & Υποβολής Περιλήψεων βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου: www.praxicon.gr/Helani19

 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ημερίδα Ενημέρωσης και Διαλόγου για τις Συμπράξεις Ιδιωτικού Δημοσίου Τομέα στην παροχή υπηρεσιών υγείας
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα Έναρξης: 09:30 π.μ.
Αίγλη Ζαππείου (Αίθ. Ολυμπία), Αθήνα

 


 

16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 22-24 Νοεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Hilton, Αθήνα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

On Line Εγγραφή:  http://www.16eexea2019.gr/?c=3&lng=2

Περισσότερες πληροφορίες:  http://www.16eexea2019.gr/?lng=2 


Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 39ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως κάθε χρόνο, το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στο Π. Ψυχικό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 10 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Για να δείτε το Πρόγραμμα του 39ου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Παιδιατρικής πατήστε εδώ.


ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΓΚΩΝΑ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ημερομηνίες
9 Νοεμβρίου 2019

Χώρος διεξαγωγής
Αμφιθέατρο Νοσοκομείου ΚΑΤ «Γ. Χαρτοφυλακίδης»

Οργάνωση
Ελληνική Εταιρεία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας
& Κλινική Χεριού – Άνω Άκρου – Μικροχειρουργικής ΚΑΤ

Ιστοσελίδα
http://katmicrosurgery.gr/


στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις, με θέμα: «Προσεγγίζοντας τους ασθενείς με ρευματικές παθήσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.)», που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην αίθουσα Panorama στον 6ο όροφο.


Σεμινάριο Βηματοδοτών Ηλεκτροφυσιολογίας

Καρδιολογικό Τμήμα ΓΝΑ «Ιπποκράτειο»

Αμφιθέατρο Ιπποκρατείου ΓΝΑ – Αθήνα

23/11/2019

https://congressworld.gr/event/electrophysio-seminar-2019/


Στοιχεία Ημερίδας: «ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΑΡΘΡΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ»

Χώρος Διεξαγωγής: Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομίας ΕΚΠΑ, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή 1η και Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ώρα Έναρξης: Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 15:00

Διοργάνωση: Α’ Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

Επίσημη ιστοσελίδα: https://event.concopco.com/cms/kneearthroscopy


διοργάνωση του Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως τις 3 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens, στην Αθήνα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


διοργάνωση του συνεδρίου «Κατευθυντήριες Οδηγίες και Πραγματικότητα, από τη Σύλληψη στη Γέννηση» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη 1 έως τις 3 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Περιγεννητικής Ιατρικής Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων: Σύγχρονη θεραπευτική και αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων του εγκεφάλου
1-3 Νοεμβρίου 2019

Electra Palace Athens, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Η Ελληνική Εταιρεία Βιοψυχοκοινωνικής Προσέγγισης στην Υγεία υπό την αιγίδα της Γ’ Ψυχιατρικής Κλινικής και του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ διοργανώνει το «9o Συνέδριο Βιοψυχοκοινωνικής Προσέγγισης στην Ιατρική Περίθαλψη» στις 7-9 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα καθώς και τα Έντυπα Εγγραφής βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.praxicon.gr/biopsych19


Σεμινάριο Βηματοδοτών Ηλεκτροφυσιολογίας ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 23/11/2019 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


διοργάνωση του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 03 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Aθήνα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


Η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού σας προσκαλεί στο 2019 BREAST SEMINAR SERIES: “Detection and Diagnosis of Breast Diseases Using the Multimodality Approach”, που θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2019, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο Σεμινάριο χορηγούνται 21 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για το Τελικό Πρόγραμμα, το Έντυπο Εγγραφής καθώς και πληροφορίες για τη δυνατότητα Διαμονή σας αναφορικά με το Σεμινάριο, παρακαλώ πατήστε εδώ


Εσπερίδα του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδας «Είμαστε Μαζί!», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 – 21:00, στην αίθουσα της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών.
Η ενημερωτική εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα της Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ καλέστε μας στο 6978624613

 


Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.), θα θέλαμε μα σας ενημερώσουμε πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας, στην Αθήνα – Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στις 30/10 – 2/11/2019.

https://hsim2019.gr/

 


Τίτλος Συνεδρίου: Yearly Update of Advances in Medical Oncology 2018
Διοργανωτής: Eλληνικό Forum Ογκολογίας
Κόστος εγγραφής-συμμετοχής: Δωρεάν
Ημερομηνίες: 11 Οκτωβρίου 2019- 12 Οκτωβρίου 2019
Τοποθεσία διεξαγωγής: Divani Palace Acropolis, Αθήνα
Γραμματεία Pco Εκδήλωσης: Scientific Cultural Events & Publications , SCEP
Για περισσότερες πληροφορίες & φόρμα εγγραφής πατήστε εδώ.

 


H Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικών Λοιμώξεων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής σας προσκαλεί στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων & 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος & Επείγουσας Χειρουργικής με θέμα: «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη», που θα διεξαχθεί στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Lazart, στη Θεσσαλονίκη.

Το Τελικό Πρόγραμμα καθώς και το Έντυπo Εγγραφής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου praxicon.gr/surgicalinfections2019

 

 


Τίτλος Συνεδρίου: 3rd Annual Meeting on Cancer Biology and New Molecules in Cancer Therapeutics
Διοργανωτής: Ελληνικό Forum Ογκολογίας
Κόστος εγγραφής-συμμετοχής: Δωρεάν
Ημερομηνίες: 28-30 Νοεμβρίου 2019
Τοποθεσία διαξεγωγής: Ξενοδοχείο Titania, Αθήνα
Γραμματεία Pco Εκδήλωσης: Scientific Cultural Events & Publications , SCEP
Στο συνέδριο χορηγούνται μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) απο τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ)

 

Για περισσότερες πληροφορίες & φόρμα εγγραφής πατήστε ΕΔΩ.


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο όμιλος εταιρών THE MASTERMIND GROUP ανέλαβε τη διεξαγωγή του
1ου Συνεδρίου με τίτλο: «Προσεγγίζοντας το Σακχαρώδη Διαβήτη στον Καρδιοπαθή, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «Royal Olympic”
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας & Επιμόρφωσης σε συνεργασία με την Εταιρία Μελέτης Διαβήτη & Καρδιαγγειακών Παθήσεων

Επιστημονικοί υπεύθυνοι είναι ο κος Δημήτριος Τούσουλης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κος Νικόλαος Τεντολούρης, Καθηγητής Παθολογίας, Υπεύθυνος Διαβητολογικής Μονάδας & Ερευνητικού Διαβητολογικού Εργαστηρίου, Α' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Νοσοκομείο «Λαϊκό»
Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν στις ειδικότητες: Καρδιολογία, Παθολογία, Διαβήτη
Πατήστε ΕΔΩ για το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.
Πατήστε ΕΔΩ για Online Εγγραφή.

 


7η Πανελλήνια Συνάντηση "AIDS & ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ"
Πρόληψη - Διάγνωση - Θεραπεία
ΑΘΗΝΑ / 19 - 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 / TITANIA HOTEL
________________________________________
Αξιότιμες/οι κυρίες/οι,
Πατώντας εδώ, θα βρείτε το Τελικό Πρόγραμμα της «7ης Πανελλήνιας Συνάντησης "AIDS & ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ" / πρόληψη - διάγνωση - θεραπεία».

 


Στοιχεία Ημερίδας: «Γηριατρική: Η Ειδικότητα του Μέλλοντος»

Χώρος Διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Ώρα Έναρξης: 08:30

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

Διοργάνωση: Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης, Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Επίσημη ιστοσελίδα: www.dunant.gr

 


Αξιότιμα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου

βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω στο 5υ Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής με θέμα «Το επείγον στο σπίτι. Ιατρική εκτός νοσοκομείου», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στόχος μας είναι η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επίκαιρα θέματα που ο γιατρός αντιμετωπίζει καθημερινά, εκτός νοσοκομείου. Η άσκηση της εξωνοσοκομειακής Ιατρικής απαιτεί σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση προκειμένου οι επαγγελματίες Υγείας να διεκπεραιώνουν αποτελεσματικά τα οξέα και επείγοντα περιστατικά που προκύπτουν.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιατρούς όσο και σε όσους καλούνται να προσφέρουν βοήθεια σε πάσχοντες εκτός νοσοκομείου (π.χ. στην οικία του ασθενούς).

Οι ομιλίες που έχουν επιλεχθεί καλύπτουν μια γκάμα επιστημονικών ενδιαφερόντων και, ειδικά μέσω του διαλόγου που ευελπιστούμε να ανοίξει, παρουσιάζουν πρακτική αξία.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαιτέρως.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Οικονόμου
Πρόεδρος ΕΕΕΕΙ

 


Η Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία διοργανώνει Διημερίδα με θέμα “Σύγχρονες Απόψεις στη Νεογνολογία”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2019, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 


 Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο όμιλος εταιρών THE MASTERMIND GROUP ανέλαβε τη διεξαγωγή του
1ου Συνεδρίου με τίτλο: «Προσεγγίζοντας το Σακχαρώδη Διαβήτη στον Καρδιοπαθή, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «Royal Olympic”


Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας & Επιμόρφωσης σε συνεργασία με την Εταιρία Μελέτης Διαβήτη & Καρδιαγγειακών Παθήσεων


Επιστημονικοί υπεύθυνοι είναι ο κος Δημήτριος Τούσουλης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κος Νικόλαος Τεντολούρης, Καθηγητής Παθολογίας, Υπεύθυνος Διαβητολογικής Μονάδας & Ερευνητικού Διαβητολογικού Εργαστηρίου, Α' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Νοσοκομείο «Λαϊκό»


Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν στις ειδικότητες: Καρδιολογία, Παθολογία, Διαβήτη

Πατήστε ΕΔΩ για το πρόγραμμα του Συνεδρίου.
Πατήστε ΕΔΩ για Online Εγγραφή.

 


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του
3ου ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Κολλέγιο Χειρουργών σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΚΑΤ και πρόκειται να πραγματοποιηθεί
από 28 - 30 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Η ευρεία θεματολογία του συνεδρίου θα αναπτυχθεί σε στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών.

Παρακαλούμε για την Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση στρογγυλού τραπεζιού, μέχρι τις 20/09/2019.
Πατήστε ΕΔΩ για Online Εγγραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.kat-congress2019.gr

 


Στοιχεία Ημερίδας: Μετεκπαιδευτική Ημερίδα Παιδιατρικής

Χώρος Διεξαγωγής: Αίθουσα Ολυμπία, Αίγλη Ζαππείου

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 23 Νοεμβρίου 2019

Διοργάνωση: Τμήμα Παίδων - ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr


Στοιχεία Ημερίδας: «Τραχειοστομία: Τι πρέπει να γνωρίζει ο επαγγελματίας υγείας»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 08:30

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 12 Οκτωβρίου 2019

Διοργάνωση: Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr

 

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα εργασίας Παχυσαρκίας, Διαβήτη και Ασθενή Υψηλού Καρδιαγγειακού κινδύνου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης (ESH) διοργανώνει Διεθνες Συνέδριο με τίτλο " “2020 Meeting of the Working Group on Obesity, Diabetes and the High-Risk Patients”.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Blue Lagoon Hotel” στην Χαλκιδική, από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2020. (www.bluelagoongroup.com/Our-Hotels/Blue-Lagoon-Princess)


2ο Συνέδριο Ακαδημίας Καρδιολογίας
«Στεφανιαία Νόσος & Συννοσηρότητες 2019»
27 - 28 Σεπτεμβρίου 2019 │Αλεξανδρούπολη│ Astir Hotel


4ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Ενδοκρινολογικά προβλήματα του παιδιού και του εφήβου»

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 11-12 Οκτωβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Titania, Αθήνα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Παιδικής & Εφηβικής Παχυσαρκίας

On Line Εγγραφή: https://afea.eventsair.com/4/regendokrino/Site/Register

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.afea.gr/gr/our-experience/sunedria-ekdiloseis/?eventid=210

 


13o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
16-19 Οκτωβρίου 2019
Αθήνα-‘Ιδρυμα Ευγενίδου

Υπό την αιγίδα του Ι.Σ.Α.
Μοριοδοτείται με 31 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits)

 Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ 

 


 

θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την διοργάνωση του 6th Masterclass in Arthroplasty Surgery Thessaloniki, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019, στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace Thessaloniki.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την European Hip Society.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ .


Στοιχεία Συνεδρίου: «Νεότερες Εξελίξεις στη Διάγνωση και Θεραπεία της Υπογονιμότητας»

Χώρος Διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Φυσιολογίας – Ιατρική Σχολή Αθηνών

Ώρα Έναρξης: 09:00

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 – Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Διοργάνωση: Λητώ και Ιατρείο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Στόχος Ζωής»

Επίσημη ιστοσελίδα: www.leto.gr

 


ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2019 ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ»

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 18 -20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Τόπος διεξαγωγήςΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUCY ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Οργάνωση: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ

 


39ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γαστρεντερολογίας

Ημερομηνίες διεξαγωγής10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ramada Plaza Thraki, Αλεξανδρούπολη

Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ

 


Πρόωρος Τοκετός: Ιατρογενής – Αυτόματος

Ημερομηνίες διεξαγωγής:13 - 15 Σεπτεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία

Σε συνεργασία: Fetal Medicine Foundation, UK &  Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής

Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ιστοσελίδα: www.hellenicultrasound2019.gr

On Line Εγγραφή: ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ


 

Προβληματισμοί και διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο παθολόγος

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 14 Σεπτεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: The Lake Hotel Ioannina

Οργάνωση: Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος. 
Σε συνεργασία με τις Α' και Β' Πανεπιστημιακές Παθολογικές Κλινικές, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ιστοσελίδα: www.internal-medicine.gr

ONLINE ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή: ΕΔΩ


 

Εξελίξεις & Προοπτικές στην Μαιευτική - Γυναικολογία

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 19-22 Σεπτεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικής & Γυναικολογίας Β.Δ. Ελλάδος
Σε συνεργασία: Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, Τμήματος Ιατρικής,
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

ONLINE ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή: ΕΔΩ


Θεωρητικό & Κλινικό Φροντιστήριο Υστεροσκόπησης- 19 & 20.09.2019
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων - Απαιτείται προεγγραφή
Κόστος Εγγραφής: 200,00 ευρώ
Η έκδοση τιμολογίου επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% 
Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ


Προνοσοκομειακό Φροντιστήριο Μαιευτικής- 22.09.2019
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων 
Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ


 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ 2019

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 20-22 Σεπτεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο GRAND SERAI, Ιωάννινα

Οργάνωση: Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)   

Με τη συνεργασία: Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηπείρου  

Υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Υγείας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Ιατρικής
Thalassaemia International Federation
Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Ιστοσελίδα: www.thalassaemia2019.gr

Δωρεάν Online Εγγραφή: ΕΔΩ


 

11th International Conference on Instrumental Methods of Analysis: "Modern Trends and Applications"

 Dates: September 22 - 25, 2019

Venue: Grand Serai Hotel, Ioannina

Organization: Department of Chemistry, University of Ioannina,

School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens
European and Mediterranean Association for Environmental Education Assessment and Protection (ENEAP)
Under the auspices of the: University of Ioannina

Website: www.ima2019.gr

Online Registration: HERE


 

1ο Εντατικό Σεμινάριο Ι.Φ.Ν.Ε και Ανοσιακές Παθήσεις των Εντέρων

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός"

Οργάνωση: Γαστρεντερολογικό Τμήμα Γ.Ν.Α. Ο Ευαγγελισμός-Οφθαλμιατρείο Αθηνών - Πολυκλινική

Υπό την αιγίδα των: Ένωση Επιστημονικού Προσωπικού Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός"
Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία
Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας

Ιστοσελίδα: www.gastro-evaggelismos.gr

Δωρεάν Online Εγγραφή: ΕΔΩ


 

13ο Ετήσιο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Υγρών, Ηλεκτρολυτών και Οξεοβασικής Ισορροπίας

Ημερομηνία: 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Ιδρύματος «Παπανικολάου», Κομοτηνή

Οργάνωση: Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία

Νεφρολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής "Σισμανόγλειο"

Ινστιτούτο Μελέτης και Ενημέρωσης για τα Υγρά, τους Ηλεκτρολύτες και την Οξεοβασική Ισορροπία

Δωρεάν Online Εγγραφή, ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ

Υπό την αιγίδα των:

Υπουργείου Υγείας
Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία
4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης 


 

40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 17 - 19 Οκτωβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

Οργάνωση:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε συνεργασία με την: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστοσελίδα: www.hcs.gr/panellinia.aspx


 

Φθινοπωρινή Συνάντηση ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.)

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 19 Οκτωβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, Πάτρα

Οργάνωση: Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.ΔΕ.Π)
Οφθαλμολογική Κλινική Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών

Ιστοσελίδα: www.ofedepPatras2019.gr

Δωρεάν On Line Εγγραφή:  ΕΔΩ


10th Annual Meeting of the Balkan Venous Forum

Dates: 1 & 2 November 2019

Venue: The Met Hotel, Thessaloniki, Greece

Organization: Balkan Venous Forum

Under the auspices of the: Institute of Vascular Diseases

Website: www.bvf2019.gr

Free Online Registration Form: HERE

Paper/Case Submission Form: HERE


ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ: Εξελίξεις και Προοπτικές


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 1-2 Νοεμβρίου 2019

 

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Kalavryta Canyon, Καλάβρυτα

Οργάνωση: Οργάνωση: Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία


Σε συνεργασία με το: Νεφρολογικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Ιστοσελίδα: www.ene.gr

Δωρεάν Online Εγγραφή: ΕΔΩ


 

2nd Athens Cardiovascular & Thoracic Symposium

Dates: 7-9 November 2019

Venue: Divani Caravel Hotel, Athens

Organization: Hellenic Society of Thoracic and Cardiovascular Surgeons HCTSS

 Scientific Partners

Department of Vascular Surgery, Attikon University Hospital, Athens, Greece

Department of Cardiac Surgery, Attikon University Hospital, Athens, Greece

Cardiovascular Disease and Research Trust, UK

 Symposium Directors:

Ch. Kotoulas
Department of Cardiac Surgery, 401 Military Hospital, Athens Greece

G. Geroulakos
Department of Vascular Surgery, Attikon University Hospital, Athens Greece

D. Dougenis
Department of Cardiac Surgery, Attikon University Hospital, Athens Greece

A. Nicolaides
Cardiovascular Disease Educational and Research Trust, UK

 Under the auspices of the: HELLENIC REPUBLIC National and Kapodistrian University of Athens

Athens Medical Society
Hellenic Society of Vascular and Endovascular Surgery
Panhellenic Medical Association
Hellenic Society of Cardiology

Find more information HERE

 


 

9ο Χειμερινό Κλινικό Φροντιστήριο στις Κινητικές Διαταραχές

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 15-17 Νοεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Xenia Palace, Πορταριά-Πήλιο

Οργάνωση: Ακαδημία Νευροεπιστημών

Ιστοσελίδα: www.acne.gr

Κόστος Εγγραφής : Ειδικοί: 150,00 ευρώ, Ειδικευόμενοι: 100,00 ευρώ

On line Εγγραφή:  ΕΔΩ


 

 

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Χημείας

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 21 - 23 Νοεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Χημείας-Κλινικής Βιοχημείας

Υπο την αιγίδα των:
International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine
European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine

Ιστοσελίδα: www.eekx-kb.gr

Φόρμα Υποβολής Περιλήψεων:  ΕΔΩ

 Φόρμα Εγγραφής:  ΕΔΩ

 


 

 

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων

Ημερομηνία: 28 Νοεμβρίου 2019 - 1 Δεκεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων

Ιστοσελίδα: www.ioannina-transplant.gr

Online εγγραφή, ΕΔΩ

Υποβολή Περιλήψεων: ΕΔΩ

 


 

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Ομάδων Εργασίας

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 29 - 30 Νοεμβρίου 2019 Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης

Υπό την Αιγίδα των:

Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

Διεθνούς Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

Ιστοσελίδα: www.atherosclerosis.gr

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ

 


 

 

HOT SPOTS στην Αναισθησιολογία


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 6-7 Δεκεμβρίου 2019

 

Τόπος διεξαγωγής: Βιόπολις, Συνεδριακό Κέντρο «Ιπποκράτης», Λάρισα

Οργάνωση

 - Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων
- Αναισθησιολογική Κλινική Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας

Υπό την αιγίδα:
- Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία

- Εταιρεία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος

- Ι.Μ.Ε.Θ.Α.

Δωρεάν Online Εγγραφή: ΕΔΩ


 

 

Ετήσιο Συνέδριο_ Συνεχιζόμενη ενημέρωση του Παιδιάτρου: Από το Νεογνό στον Έφηβο

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 6 - 8 Δεκεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Grand Serai, Ιωάννινα

Διοργάνωση:
Σωματείο Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών Νοσημάτων

Επιστημονική Οργάνωση:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Ιατρικής
Τομέας Υγείας του Παιδιού

Ιστοσελίδα: www.pediatric2019-ioannina.gr

On Line Εγγραφή: ΕΔΩ


 

 

11th International Congress of Internal Medicine

Dates: 19 - 21 March 2020

Venue:  Royal Olympic Hotel, Athens, Greece

Organization:

Institute of Internal Medicine & Hepatology
Department of Medicine & Research Laboratory of Internal Medicine, University Hospital of Larissa, Larissa, Greece

Under the auspices of:
University of Thessaly Medical School, Larissa, Greece
Hellenic Society of Internal Medicine

Website:  www.internalmedicine-uth.gr

Online Registration: HERE

 Abstract Submission: HERE


LIVE 2020 - Seminar Edition

Dates: 14 - 16 May, 2020

Venue: Larissa Imperial Hotel, Larissa, Greece

Organization: Institute of Vascular Diseases

Website: www.live2020.gr


5th AISDD 2020

Dates: 9-10 July, 2021

Venue: Megaron Athens International Conference Centre, Athens, Greece

Organization: Asian Institute of Gastroenterology
Scientific Directors:
Reddy Nageshwar, MD., Prof., Chairman AIG, India
Ioannis Katsogridakis, MD., Founder AISDD, Greece

Website: www.aisdd.com

Online Registration: HERE

 


H Ελληνική Εταιρεία Ψηφιακής Ιατρικής με χαρά σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση Διημερίδας στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, από 02 – 03 Οκτωβρίου 2019. Σπουδαίοι ομιλητές θα καλύψουν θέματα αιχμής στις όλο και αναπτυσσόμενες εφαρμογές των ψηφιακών τεχνολογιών στον χώρο της ιατρικής και της υγείας.
Η είσοδος στην Εκδήλωση είναι Δωρεάν.

Για να δείτε το ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

 

 


Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2019 με τίτλο Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.


Προσυνεδριακή Διημερίδα του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου, η οποία θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και στο ξενοδοχείο Amalia Hotel στην Αρχαία Ολυμπία

 


H Ελληνική Εταιρεία Ψηφιακής Ιατρικής με χαρά σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση Διημερίδας στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, από 02 – 03 Οκτωβρίου 2019.

Για το ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ


Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2019 με τίτλο Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα

 

https://www.healthpolicycongress.gr/πανελλήνιο-συνέδριο-2019-α΄-ανακοίνωση/

 


Προσυνεδριακή Διημερίδα του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου, η οποία θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και στο ξενοδοχείο Amalia Hotel στην Αρχαία Ολυμπία

 

Η Διημερίδα διοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου – Ολυμπίας (Ι.Σ.Π.Ο) σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και  των Ιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Η ανακοίνωση

 


Η «Πανελλήνια Eνημερωτική Eκδήλωση για τη Θαλασσαιμία 2019», θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηπείρου. Η εκδήλωση έχει σα στόχο την εκπαίδευση και την ενημέρωση των πασχόντων σε θέματα της νόσου, αλλά και την άμεση επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς για τα θέματα που τους απασχολούν.

 

Για την εγγραφή σας : http://conferre-online-services.eu/congress/thalassaemia2019/registration.aspx


2ο Σεμινάριο Καρδιοτοκογράφημα και STAN | 14 Σεπτεμβρίου 2019 | Αθήνα

 

https://mailchi.mp/c4d0f8f51a19/2-stan-14-2019?e=58b7633709

 


Πανελλήνιο Συνέδριο "Πρόωρος Τοκετός: Ιατρογενής - Αυτόματος, 13-15 Σεπτεμβρίου 2019, Ιωάννινα"

https://conferre.gr/event-detail.aspx?event=459

 


H Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικών Λοιμώξεων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής σας προσκαλεί στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων & 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος & Επείγουσας Χειρουργικής με θέμα: «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη», που θα διεξαχθεί στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Lazart, στη Θεσσαλονίκη.

Το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα καθώς και τα Έντυπα Εγγραφής και Υποβολής Περιλήψεως Εργασίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου praxicon.gr/surgicalinfections2019

 


1st Workshop: Fungal infections:from epidemiology to treatment. Theoretical and practical aspects’’which will be held on 2-5 October, in Athens, Greece.

Faculty of Biology, National and Kapodistrian University of Athens, Greece

https://fungalworkshop2019.com/

 


Στοιχεία Ημερίδας: «Τραχειοστομία: Τι πρέπει να γνωρίζει ο επαγγελματίας υγείας»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 08:30

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 12 Οκτωβρίου 2019

Διοργάνωση: Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr

 

 


Διημερίδα που θα διεξαχθεί στην έδρα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ(ΕΟΦ) στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 για την Κωδικοποίηση των ανεπιθύμητων ενεργειών των φαρμάκων κατά το σύστημα MedDRA και στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 για την Ανάλυση των δεδομένων ασφάλειας των φαρμάκων.


Οι εγγραφές έχουν καταληκτική ημ/νία εγγραφών την 30η Αυγούστου 2019(χωρίς κόστος για εργαζόμενους σε:Φαρμ.εταιρείες,Νοσοκομεία,ΑΕΙ,Οργανισμούς Υγείας) και γίνονται μεμονωμένα/ημέρα 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2019 ,μέσω του ιστότοπου:
https://www.meddra.org/training/schedule

Η διαθεσιμότητα των θέσεων προκύπτει από τις προηγηθείσες εγγραφές των εκτός ΕΟΦ επιστημόνων και εμφανίζεται επικαιροποιημένη στον ως ανω ιστότοπο.

 


Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Valis, στον Βόλο.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 25ο Κοινού Πανελληνίου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο The Met Hotel, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα σας επισυνάπτουμε weblink για την φόρμα εγγραφής, καθώς και για την φόρμα κατάθεσης εργασιών:
https://www.webplansapps.gr/premium/view.php?id=62065 | Φόρμα Εγγραφής
https://www.webplansapps.gr/premium/view.php?id=62912 | Φόρμα Κατάθεσης Εργασιών

 


Στοιχεία Ημερίδας: Μετεκπαιδευτική Ημερίδα Παιδιατρικής

Χώρος Διεξαγωγής: Αίθουσα Ολυμπία, Αίγλη Ζαππείου

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 23 Νοεμβρίου 2019

Διοργάνωση: Τμήμα Παίδων - ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επισκεπτών Υγείας
διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριό του,στις 18-20 Οκτωβρίου 2019, στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα.
Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας και για τη συμμετοχή σας
στο συνέδριο, αιτούμαστε την επικοινωνία σας με το Διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΕΥ.

 


Τίτλος: Πανελλήνιο Συμπόσιο Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας «Τραύμα στη ΜΕΘ – Νεότερα Δεδομένα»
Χώρος Διεξαγωγής: Du Lac Hotel, Ιωάννινα
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 6 – 8 Σεπτεμβρίου 2019
Διοργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας
Επίσημη Ιστοσελίδα: https://www.synthesispco.com/hsicm2019
Email:

 


Στοιχεία Ημερίδας: «Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΧ»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 08:30

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 1 Νοεμβρίου 2019

Διοργάνωση: Ηπατολογικό Τμήμα ΥΓΕΙΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.hygeia.gr

 


Διοργάνωση από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων και την Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 6- 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στο κτίριο Βιόπολις στο Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η Επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος και τουΙνστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή. Τη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου θα συζητηθούν θέματα γύρω από την «Αναισθησία στα παιδιά σε Γενικό Νοσοκομείο» και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου θα εμβαθύνουμε στη «Περιεγχειρητική διαχείριση Αιμοραγίας και Αιμόστασης».

Η εγγραφή έχει οριστεί δωρεάν και μπορεί να πραγματοποιηθεί ΕΔΩ.

Για την αφίσα πατήστε ΕΔΩ

 


Στοιχεία Ημερίδας: 4th Athens Shoulder Course
Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα (θεωρητικό μέρος) και στο Ανατομείο της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (πρακτικό μέρος)
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 5 – 8 Φεβρουαρίου 2020

 


Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει και λειτουργεί το μοναδικό στην Ελλάδα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών» (τροποποίηση του τίτλου του ΠΜΣ «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»).
Πρόκειται για δυο σχετικά νέα επιστημονικά πεδία που γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως στις ιατρικές σχολές. Αναπτύχθηκαν για να απαντήσουν στο περίπλοκο πεδίο των αναγκών και προκλήσεων υγείας που χαρακτηρίζει τον σύγχρονο κόσμο: «Φαινόμενο επιδημιολογικής μετάβασης», αύξηση της έντασης ανθρωπογενών ή φυσικών καταστροφών, διεύρυνση των ανισοτήτων, ενδυνάμωση ασθενών και κοινοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα ζητήματα αυτά απαιτούν μια καινοτόμο προσέγγιση με έντονο διεπιστημονικό χαρακτήρα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/RrtwyFZ9l64Wf7mN2

Για την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Με εκτίμηση

Για τη Γραμματεία του ΠΜΣ
"Παγκόσμια Υγεία - Ιατρική των Καταστροφών"

 


 θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την διοργάνωση του 7th Combo Endocrinology International Course & Live Workshops το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Ever Eden, στην Ανάβυσσο.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Διεθνές Επιστημονικό Ινστιτούτο Αμφικτιονίες σε συνεργασία με το τμήμα Ενδοκρινολογίας και Διαβήτη του Νοσοκομείου Υγεία και την υποστήριξη της European Society of Endocrinology και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


3ο FORUM για το Σακχαρώδη Διαβήτη & τους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου” του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη & τα Μεταβολικά Νοσήματα.
ΣΠΕΤΣΕΣ 11 – 13 Οκτωβρίου 2019, ξενοδοχείο SPETSES

Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας – Να σας ενημερώσουμε ότι η εγγραφή στο συγκεκριμένο Forum είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  


3η Ιατρική Συνάντηση Σύγχρονες Θεραπευτικές & Επεμβατικές Μέθοδοι η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, στο Radisson Blu Parκ Hotel, στην Αθήνα.


Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Διεθνές Επιστημονικό Ινστιτούτο Αμφικτιονίες σε συνεργασία με Κεντρική Κλινική Αθηνών και το ΕΙΟΜΕ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


Στοιχεία Διημερίδας: «8th Breast Health Days»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 10:00

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2019

Διοργάνωση: Ογκολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού ΜΗΤΕΡΑ και The Transmediterranean Association: Woman and Breast Canser (ASTARTE)

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr 

 


 6th International Musculoskeletal Ultrasound Course – Basic and Intermediate levels
Χώρος Διεξαγωγής: Wyndham Grand Athens Hotel, Αθήνα
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 28 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2019

Διοργάνωση:
Επιστημονική Εταιρεία Υπερήχων Μυοσκελετικού στη Ρευματολογία (Μ.Ι.Τ.Ο.S.)
Υπό την Επιστημονική Αιγίδα:
European League Against Rheumatism (EULAR)
Επίσημη Ιστοσελίδα: www.synthesispco.com/mitoscourse2019

 

  Τίτλος Συνεδρίου : 4o Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου
Ημερομηνία: 13-14 Σεπτεμβρίου 2019
Χώρος : Ξενοδοχείο Crowne Plaza, Αθήνα
Επίσημη Γλώσσα:
CMEs : Θα χορηγηθούν
Επιστημονική Εταιρεία-Φορέας Διοργάνωσης: Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου [ΕΕΟΚΤ] @https://heshno.org/
Επαγγελματίας Οργανωτής : Scep [www.scep.gr]
Φόρμα εγγραφής πατήστε ΕΔΏ


Διεξαγωγή του «1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κολοπρωκτολογίας» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 25 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Electra Palace Hotel στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.globalevents.gr

 


H Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικών Λοιμώξεων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής σας προσκαλεί στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων & 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος & Επείγουσας Χειρουργικής με θέμα: «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη», που θα διεξαχθεί στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Lazart, στη Θεσσαλονίκη.

Η Α΄ Ανακοίνωση καθώς και τα Έντυπα Εγγραφής και Υποβολής Περιλήψεως Εργασίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου praxicon.gr/surgicalinfections2019

 


Τίτλος: 13th Annual Congress of the Hellenic Spine Society & 43rd Symposium & Join Meeting with the Serbian Spine Society & Bulgarian Spine Association

Χώρος Διεξαγωγής: Du Lac Hotel, Ιωάννινα

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 31/10/2019 – 3/11/2019

Διοργάνωση: Hellenic Spine Society

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.synthesispco.com/spine2019 


Όνομα Συνεδρίου:
11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας

Ημερομηνία διεξαγωγής:
5-7 Δεκεμβρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής:
Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα

Φορέας διοργάνωσης:
Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας

Λινκ Φορέα:
https://www.helsim.gr/

 

 


Ημερίδας με τίτλο «Προβληματισμοί και διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο παθολόγος» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο The Lake Hotel , Ιωάννινα. Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην Εταιρία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος και τελεί υπό την συνεργασία των Α' και Β' Πανεπιστημιακών Παθολογικών Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις ανακοινώσεις της Ημερίδας εδώ: www.internal-medicine.gr

 


Στοιχεία Ημερίδας: Διημερίδα Ιατρικής Εμβρύου «Επίκαιρα Θέματα Εμβρυομητρικής Ιατρικής»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 09:00

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 5 και 6 Οκτωβρίου 2019

Διοργάνωση: Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου, ΜΗΤΕΡΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.mitera.gr

 


Santo-Rhino – Santorini Sinus and Skull Base Workshop and Consensus Meeting
Χώρος Διεξαγωγής: Petros M. Nomikos Conference Centre
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2019

Διοργάνωση:
ENSA ENT Neurosurgical Academy

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.santorhino.eu

 


θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του 19th European Conference on Developmental Psychology το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2019, στο Divani Caravel Hotel, στην Αθήνα.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την European Association for Developmental Psychology.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


 

θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του 2019 Summer School for Medical Students, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2019, στο Porto Palace, στην Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την International Society οf Neurobiology & Psychopharmacology

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 
θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του 19th European Conference on Developmental Psychology το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2019, στο Divani Caravel Hotel, στην Αθήνα.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την European Association for Developmental Psychology.

https://www.globalevents.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1/19th-european-conference-on-developmental-psychology
Παθολογία Τραχήλου & Κολποσκόπησης 

Ελληνική Ομάδα Μελετών Παθολογίας Τραχήλου
Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου
15 – 17 Νοεμβρίου 2019 | Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα
www.mdcongress.gr

 BCR 2019 Balkan Congress of Radiology το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 17-19 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Balkan Society of Radiology (BSR) σε συνεργασία με το Ελληνικό Κολλέγιο Ακτινολογίας και την European School of Radiology (ESOR).
Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.
Προθεσμία υποβολής εργασιών 12 Ιουνίου 2019
Site Συνεδρίου: www.bcr2019.gr


24ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 14-16 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, Πάτρα
Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ελληνικό Κολλέγιο Ακτινολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.
Προθεσμία υποβολής εργασιών 5 Σεπτεμβρίου 2019
Site Συνεδρίου: www.ekaradiology2019.gr


20ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ

Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου

24-27 Οκτωβρίου 2019
Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Λάρισα

Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://orl2019.frei.gr/ και στο www.frei.gr

 

 

 

Για παλαιότερα συνέδρια πατήστε εδώ

 


Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή