Ημερίδα ΙΣΑ: Ο Γιατρός στο σχολείο της πανδημίας από τον κορωνοϊό- Πατήστε ΕΔΩ
Ενημερωτικό βίντεο του ΙΣΑ για την ευαισθητοποίηση των πολιτών- Πατήστε ΕΔΩ
Ενημερωτικό βίντεο του ΙΣΑ για την ευαισθητοποίηση των πολιτών- Πατήστε ΕΔΩ

Ημερίδα ΙΣΑ με θέμα: Υγειονομικά πρωτόκολλα ξενοδοχείων και μέτρα προστασίας των τουριστών και των εργαζομένων- Πατήστε εδώ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ
ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ 2011-2012 ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
Κατ’ εφαρμογή σχετικών υπουργικών αποφάσεων, το κοινό θα εξυπηρετείται ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, το οποίο θα κλείνεται ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

e-ΙΣΑ

Αγαπητέ/ή Συνάδελφε,

  Η πατρίδα μας, μαζί κι όλος ο πλανήτης, βρίσκεται στο μέσο μιας υγειονομικής δίνης. Είναι ένας πόλεμος απέναντι σ’ ένα μικροσκοπικό – αόρατο αλλά πανίσχυρο εχθρό.
  Εσύ μαζί με τους συναδέλφους σου, γιατρούς και νοσηλευτές, δίνεις τη μάχη για να σώσεις ανθρώπινες ζωές, διακυβεύοντας ακόμη και τη δική σου υγεία.
  Ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, του οποίου είσαι μέλος, δεν είναι μόνο περήφανος για σένα και σ’ ευγνωμονεί γι’ αυτό που κάνεις, αλλά νοιάζεται και για τη δική σου σωματική και ψυχική υγεία.
  Σε μια πρώτη φάση, μαζί με την Περιφέρεια Αττικής, έχει έγκαιρα κινηθεί δραστήρια και εξασφαλίσει πολύτιμο και δυσεύρετο υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια, στολές, γυαλιά, ποδονάρια, αντισηπτικά κλπ.), που προορίζεται για τη δική σου προστασία. Όμως ο κίνδυνος από την επαφή με ασθενείς είναι υπαρκτός και ήδη συνάδελφοι μας υγειονομικοί, έχουν ασθενήσει ή είναι θετικοί στον κορωνοϊό.
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ στη Συνεδρίασή του της 9.4.2020 που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, όπως και σε προηγούμενες, δεν παρέλειψε να συζητήσει το θέμα της υποστήριξης και συνδρομής προς τα μέλη του, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας από τον κορωνοϊό.
  Υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση των μελών του ΔΣ του Ι.Σ.Α, απευθύνουμε αυτή την επιστολή, καλώντας εσένα και τα άλλα μέλη μας, να μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε μας και να μας κάνετε κοινωνούς του όποιου προβλήματος αντιμετωπίζετε.
  Επί του πρακτέου, μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα αιτήματος πατώντας στον σύνδεσμο https://www.isathens.gr/forma-iatrwn.html προκειμένου να δηλώσεις ότι είσαι συνάδελφος – μέλος του Ι.Σ.Α και να θέσεις το αίτημα σου, είτε αυτό αφορά θέμα υγείας, εργασιακό ή άλλο ζήτημα.
  Ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, έχοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη των μελών του και στο μέτρο του εφικτού, θα κάνει κάθε προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος σου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
ΓΕΩΡΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                       ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

 

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή