Ο Ι.Σ.Α. σας παραθέτει σχετικές αγγελίες για θέσεις εργασίας ιατρών στο εξωτερικό, όμως, εξαιτίας του όγκου των αγγελιών που λαμβάνουμε καθημερινά, δεν είναι δυνατός ο έλεγχος της ορθότητας, της ακρίβειας, της ποιότητας και της ενημερότητάς τους. Ο Ι.Σ.Α. δεν φέρει ευθύνη για την ορθότητα και την ακρίβεια των στοιχείων της κάθε αγγελίας, καθώς επίσης για τυχόν οικονομικές ή άλλες απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προέλθουν από τις αναρτηθείσες αγγελίες.

04/03/2024

Η Career Help EU και το γραφείο μας στην Γερμανία DocToLet (https://www.doctolet.de) αναζητούμε ιατρικό προσωπικό για εργασία σε νοσοκομεία στην Γερμανία. Ειδικευόμενοι γιατροί για χειρουργική, παθολογική, παιδιατρική, γυναικολογία - μαιευτική, ψυχιατρική και ορθοπεδική. Επίσης αναζητούμε εξειδικευμένους γιατρούς σε κάθε χειρουργική και παθολογική ειδικότητα, παιδιατρική και ορθοπεδική. Παρέχονται άριστες συνθήκες εργασίας, προοπτικές για περαιτέρω εξειδίκευση και υψηλές αμοιβές σε μόνιμες θέσεις εργασίας νοσοκομείων και ειδικών κέντρων περίθαλψης.
Παρέχουμε υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) κατόχων τίτλου ιατρικής από χώρες της ΕΕ. Με την εξειδικευμένη σχολή μας “Sprachlabor Hannover“ (https://www.sprachlabor-hannover.de) παρέχουμε ειδική εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (C1) απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία. Στα μαθήματα μπορούν οι υποψήφιοι να συμμετέχουν αρχικά και διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης. Επίσης παρέχουμε με ίδια προγράμματα ή υπό προϋποθέσεις με προγράμματα του γερμανικού ομοσπονδιακού γραφείου εργασίας (Arbeitsagentur) την χρηματοδότηση των μαθημάτων ορολογίας. Μπορούμε να υποστηρίξουμε μαθήματα από το επίπεδο Α2 μέχρι το επίπεδο C1 με πολύ οικονομικά μαθήματα Γερμανικών και να παρέχουμε οικονομική στέγη στους υποψηφίους μας.
Με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τις συνεργασίες μας στον τομέα υγείας βρίσκουμε κάθε χρόνο σε περίπου 500 γιατρούς απ’ όλο τον κόσμο θέσεις εργασίας με υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης με άμεση πρόσληψη στα νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Γερμανία. Βοηθάμε στην ορθή σύνταξη του βιογραφικού και παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη θέση εργασίας ανάλογα με τα προσόντα των υποψηφίων. Υποστηρίζουμε τους υποψηφίους σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και διεκπεραιώνουμε αυτές. Επίσης με την υποστήριξη μας διευκολύνουμε του υποψηφίους για την ομαλή και χωρίς μεγάλες δυσκολίες μετάβαση τους στην Γερμανία. Για όλες αυτές τις υπηρεσίες ο υποψήφιος δεν χρεώνεται και η παροχή τους είναι δωρεάν.
Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας, ή και να προχωρήσετε σε ειδικότητα ή εξειδίκευση, στείλτε τα βιογραφικά σας (εάν είναι δυνατόν στα γερμανικά) στο Email , επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.careerhelpeu.com/ και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 6937 346 970 (κος. Βλαχόπουλος) και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων και υπηρεσιών μας για την εργασία στην Γερμανία.


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


01/03/2024

Ψάχνουμε 4 Γενικούς Ιατρούς που θα στελεχώσουν 4 κέντρα υγείας στο Gavleborg της Σουηδίας.
θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών και φυσικοθεραπευτών. Στις Αρμοδιότητες σας είναι η υποδοχή και συμβουλευτική ασθενών με φυσική-ψηφιακή παρουσία όπως και παρουσία κατ οίκον ή παρουσία σε κέντρα αποκατάστασης. Ρόλος σας πέραν της παρακολούθησης και φροντίδας των ασθενών είναι και η εποπτεία-καθοδήγηση των ειδικευόμενων ιατρών.
Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:
Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση
θα χαρούμε να λάβουμε το cv σας στα αγγλικά στο


Εκ μέρους πελατών μας Ψάχνουμε Γαλλόφωνους Ιατρούς που θα στελεχώσουν Νοσοκομεία-Κλινικές και κέντρα υγείας στην Γαλλία.
Αναισθησιολογία
Γαστρεντερολογία
Ουρολογία
Ογκολογία
Παιδιατρική
καρδιολογία
Γυναικολογία
Νεφρολογία
Οφθαλμολογία
Δερματολογία
Χειρούργοι (4 χρόνια εμπειρίας)
Γενική Ιατρική
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι για να εργαστείτε είναι η γνώση γαλλικών Β2 επιπέδου. Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε μας το βιογραφικό σας στα αγγλικά η γαλλικα στο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα


20/02/2024

Δερματολόγος με πρόσφατη αποπεράτωση της ειδικότητας, και εξειδίκευση στην Εμφύτευση Μαλλιών για κάλυψη έμμισθης θέσης στο :
Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος, στη Λάρνακα, Κύπρου
Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος είναι ένα Ιατρικό Κέντρο στη πόλη της Λάρνακας, ένα έργο τέχνης αρχιτεκτονικά, με πέραν των 10 διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων και 30000 κύκλου ασθενών ( μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο http://www.agiosporfirios.com/index.php/en/) , fb : Agios porfirios medical center )
Προσφέρουμε:
- Μισθωτή θέση εργασίας σε ιατρείο στο Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος με απολαβές 5000 ευρώ μηνιαίως (μικτά) αναλόγως βιογραφικού και επιπρόσθετα δωρεάν διαμονή !
- Σύμβαση για 1+3έτη
- Άριστες συνθήκες εργασίας.
- Φιλικό περιβάλλον.
- Άνεση στο χώρο.
- Ωράριο λειτουργίας ιατρικού κέντρου 09:00 - 13:00 και 15:30-19:30 καθημερινά
(ευέλικτο ωράριο εργασίας ιατρού κατά την λειτουργία του ιατρικού κέντρου) ,
- Δεν υπάρχουν εφημερίες
- Βοήθεια στην προσωπική αποκατάσταση του ενδιαφερομένου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ακόλουθη ηλ. διεύθυνση:
,
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο : T: +35724532900


16/02/2024

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΤΑ (7) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ


13/02/2024

ΘΕΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ, ΓΑΛΛΙΑ. Αναζητούμε έναν οφθαλμίατρο για μια ιδιωτική κλινική στην πόλη Τουλούζη. Θέση μισθωτού - ο μισθός είναι σε μορφή ποσοστού από το τζίρο που θα κάνει, εξετάσεις χωρίς χειρουργεία. Σύμβαση αορίστου χρόνου, κατάλυμα. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 39 ώρες / εβδομάδα, σε 4 ή 5 μέρες / εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες - Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ. Αναζητούμε έναν οφθαλμίατρο για μια ιδιωτική κλινική στη Μασσαλία, για έναρξη εργασίας τον Οκτώβριο ή αρχές Νοεμβρίου. Θέση μισθωτού που απευθύνεται σε έναν ιατρό ήδη εγγεγραμμένος στη Γαλλία - ο μισθός είναι σε μορφή ποσοστού από το τζίρο που θα κάνει, εξετάσεις χωρίς χειρουργεία. Σύμβαση αορίστου χρόνου, προσφέρονται κατάλυμα για 2 μήνες, εταιρικό αυτοκίνητο για 3 μήνες. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 39 ώρες / εβδομάδα, σε 4 ή 5 μέρες / εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες - Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


08/02/2024

Εκ μέρους πελάτη μας, του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην Λεμεσό, αναζητούμε Ιατρούς Ακτινολόγους.
Αρμοδιότητες:
Διάγνωση απεικονιστικών εξετάσεων
Εγγραφή ιατρικών αναφορών
Συνεργασία με συναδέλφους, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό
Εκτέλεση άλλων καθηκόντων, σχετικών με το επάγγελμα
Απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο Ιατρικής και Ειδικότητα στην Ακτινοδιαγνωστική
3+ έτη προηγούμενη κλινική εμπειρία
Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας
Πολύ καλή γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Οργανωτικές ικανότητες
Ακεραιότητα και υπευθυνότητα
Ο εργοδότης προσφέρει:
Συμβόλαιο αορίστου χρόνου
Ελκυστικό πακέτο αποδοχών, αναλόγως προϋπηρεσίας
13ο μισθό
Ταμείο προνοίας με συνεισφορά εργοδότη
Ευκαιρίες εκπαίδευσης και συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης
Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
Αν ενδιαφέρεστε αποστείλτε το βιογραφικό σας στο:


Ένα κέντρο οφθαλμολογίας υψηλού επιπέδου στο Ille de France, αναζητά ταλαντούχους για το κέντρο της. Με μέσο όρο 60 ασθενείς την ημέρα σε κάθε κέντρο, η κλινική δεσμεύεται να παρέχει ποιοτική φροντίδα σε περιοχές που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.
Ενσωματωθείτε σε δυναμική και έμπειρη ομάδα:
Εφαρμογή τιμολογίου του τομέα 1, χωρίς υπέρβαση τιμών.
Η Θέση: Ως ιατρός-οφθαλμίατρος στο Ille de France, θα έχετε τα εξής προνόμια:
Σταθερή απασχόληση ως καθεστώς υπαλλήλου σε CDI, πλήρους ή μερικού χρόνου (1 έως 5 ημέρες/εβδομάδα).
Πλήρης ελευθερία στο πρόγραμμα και τη δραστηριότητά σας.
Πλήρης έλεγχος της κατάταξης των ενεργειών με υποστήριξη ορθοπτικών.
Ανταγωνιστικός μισθός βασισμένος στον τζίρο ή εγγυημένος.
Υπηρεσία αφιερωμένη στη διαχείριση της διοικητικής εργασίας, με γραμματέα ιατρικής υποστήριξης.
Επιπλέον προνόμια: επαγγελματική ασφάλιση, σύνταξη, πρόνοια, ασφάλιση υγείας, επιταγές εστιατορίου...
‍ Προηγμένος Εξοπλισμός: Εργαστείτε με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων OCT, ψηφιακής ροής φακών, πεδίου όρασης, αυτόματου-αναστολέα, ειδικά διαμορφωμένου χώρου για θεραπείες με ενδοφθαλμικά φάρμακα, topcon...
Εύκολη Πρόσβαση με Αεροπορικές Συνδέσεις
Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι η περιοχή των κλινικών μας διαθέτει άμεσες αεροπορικές συνδέσεις με ελληνικές πολεις, προσφέροντας άνετη και γρήγορη πρόσβαση για όλους τους επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα της.
Η ευκολία των αεροπορικών συνδέσεων επιτρέπει την απρόσκοπτη και γρήγορη μετακίνηση από και προς τα κέντρα
Πώς να υποβάλετε αίτηση: Εάν είστε παθιασμένος με την οφθαλμολογία και θέλετε να γίνετε μέλος μιας ομάδας που δίνει προτεραιότητα στην οπτική υγεία και συνεισφέρει στην κάλυψη ιατρικών ελλείψεων, στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο [] Ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου στον παρακάτω αριθμό +33 185 090 956.
Ελάτε να γίνετε μέλος της Γαλλικής ιατρικής κοινότητας για να συμβάλετε σε μια ομάδα που διασφαλίζει τη διαδρομή φροντίδας για κάθε ασθενή.
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


01/02/2024

Για κλινική στην Ανατολική Σουηδία Ζητούνται 2 Γαστρεντερολόγοι.
Θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ομάδα από έμπειρους γαστρεντερολόγους, Ιατρούς και βοηθητικό προσωπικό.
Αντικείμενο της Γαστρεντερολογικής Κλινικής είναι η διενέργεια διαγνωστικών και επεμβατικών ενδοσκοπικών πράξεων Καθώς και η νοσηλεία ασθενών με οξέα ή χρόνια γαστρεντερολογικά προβλήματα υγείας.
Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:
•Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
•Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
•Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
•Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
•Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση
θα χαρούμε να λάβουμε το προφίλ σας στα αγγλικά στο


Για νοσοκομείo Νότια της Σουηδίας ψάχνουμε για 1 Ενδοκρινολόγο.
θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών και νοσηλευτών και θα είστε σε στενή επικοινωνία με την διοίκηση του νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία της ανάπτυξης του τμήματος.
Η αποστολή του νοσοκομείου είναι να αντιμετωπίζει και να θεραπεύει ασθενείς με παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα ,μεταβολικά νοσήματα των οστών ,όλες τις μορφές διαβήτη αλλά και ενδοκρινολογικά προβλήματα μετά από μεταμόσχευση.
Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:
• Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
• Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
• Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
θα χαρούμε να λάβουμε το cv σας στα αγγλικά στο


Εκ μέρους ενός σύγχρονου δερματολογικού κέντρου στη Λάρνακα, το οποίο παρέχει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, αναζητούμε ενεργά έναν Ειδικό Δερματολόγο που να
ενδιαφέρεται για την Αισθητική Δερματολογία.
Απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο Ιατρικής και τίτλος ειδικότητας στη Δερματολογία
Σχετική εργασιακή εμπειρία
Άριστη γνώση αγγλικών (γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα)
Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
Οργάνωση, συνέπεια, υπευθυνότητα
Αρμοδιότητες:
Υποδοχή προγραμματισμένων επισκέψεων
Διάγνωση του ασθενή
Συνεργασία με τον Υπεύθυνο Ιατρό του κέντρου
Προγραμματισμός των θεραπειών
Παρακολούθηση και κατεύθυνση των δραστηριοτήτων φροντίδας των ασθενών
Τήρηση όλων των απαραίτητων απαιτήσεων και προτύπων
Τι προσφέρεται:
Συμβόλαιο αορίστου χρόνου
Πλήρης απασχόληση
5 ήμερη εργασία
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών/παροχών
Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε αποστείλτε μας το βιογραφικό σας στο:


31/01/2024

Θέση Εργασίας: Χειρουργός Οφθαλμίατρος στη ΛΑΝΓΚΟΝ, Γαλλία
Εγκατάσταση : Η Κλινική που βρίσκεται στη ΛΑΝΓΚΟΝ, είναι μια οικογενειακή δομή με ανθρώπινη διάσταση, εξοπλισμένη με 6 αίθουσες επέμβασης και 1 αίθουσα εξωτερικής φροντίδας. Ως μοναδικός ιδιωτικός φορέας στη Νότια Γκιρόντ, η κλινική διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ιατρική φροντίδα του τοπικού πληθυσμού.
Θέση Εργασίας : Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Επιθυμητή Ημερομηνία Ένταξης : 1ο εξάμηνο 2024
Λόγος Ένταξης:
Αναχώρηση ενός ιατρού το καλοκαίρι του 2024
Σημαντικό δυναμικό ανάπτυξης δραστηριοτήτων
Εγκατάσταση σε Ζώνη Αναζωογόνησης Αγροτικών Περιοχών (ΖΑΑΠ)
Ευθύνες : Ως Χειρουργός Οφθαλμίατρος στην Κλινική, θα είστε υπεύθυνος για:
Πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων που σχετίζονται με τον καταρράκτη, την αμφιβληστροειδοπάθεια, το γλαύκωμα και το βλέφαρο.
Παροχή συμβουλών για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων οφθαλμολογικών παθήσεων.
Συμβολή στο σχέδιο ανάπτυξης και επέκτασης του ιδρύματος.
Συνθήκες Εργασίας :
Ελεύθερο ρυθμό εργασίας, με τη δυνατότητα εργασίας 3-4 ημέρες την εβδομάδα.
Καμία εφημερία ή υποχρέωση.
Αμοιβή :
Ελκυστική αμοιβή: 250 χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις + 50 χιλιάδες ευρώ συμβουλές.
Ενίσχυση και Πλεονεκτήματα :
Ζώνη Αναζωογόνησης Αγροτικών Περιοχών (ΖΑΑΠ) για την ευνοούμενη εγκατάσταση.
Γραφείο και γραμματέας παρέχονται.
Εγκατάσταση σε ΖΑΑΠ έως τον Ιούνιο του 2024.
Απαιτούμενο Προφίλ :
Νεαρός επαγγελματίας ή επικεφαλής κλινικής με επιχειρηματική προσέγγιση.
Ικανότητα και κίνητρο για την ανάπτυξη ενός νέου οφθαλμολογικού κέντρου.
Υπάρχουσα Ομάδα :
Αυτή τη στιγμή αποτελείται από 3 ιατρούς, με έναν προς συνταξιοδότηση.
Η μέση ηλικία της υπάρχουσας ομάδας είναι 42 ετών.
Πιθανοί Καθεστώτα :
Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορα καθεστώτα ανάλογα με τις προτιμήσεις του υποψηφίου.
Προτεινόμενο Συμβόλαιο :
Ελεύθερο σύμβασης με ευέλικτο ρυθμό δραστηριότητας.
Απαιτούμενες Επενδύσεις :
Καμία απαιτούμενη επένδυση από τον γιατρό.
Τέλος :
Επιλογή 15% συμπεριλαμβανομένων όλων (γραφείο, βοήθεια σε επέμβαση, κωδικοποίηση, υλικό, χώροι) ή ανεξαρτησία με τις δικές του ομάδες.
Επιπρόσθετα Πλεονεκτήματα :
Συναντήσεις με τους τοπικούς παραπομπείς (οφθαλμίατροι της πόλης, γενικοί ιατροί) για την προώθηση του επαγγελματικού δικτύου.
Ελάτε να ενταχθείτε σε αυτήν τη συναρπαστική περιπέτεια στην καρδιά της Γκιρόντης και συμβάλλετε στην όραση και την υγεία της κοινότητάς μας! Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο .
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


Ευκαιρία Σταδιοδρομίας για χειρούργο Οφθαλμίατρο στη Λαβάλ, Γαλλία
Ψάχνουμε χειρούργο Οφθαλμίατρο για Άμεση Εγκατάσταση
Στα πλαίσια ενός ελεύθερου ιατρικού ιδρύματος στην γραφική περιοχή στη Λαβάλ, μια συναρπαστική ευκαιρία ανοίγεται για έναν οφθαλμίατρο που επιθυμεί να συμβάλει σε έναν ιατρικό πόλο αριστείας.
Σχετικά με το ιδρυμα :
Κεντρική τοποθεσία στο νομό, λειτουργώντας ως πόλος αναφοράς στην καρκινολογία.
Στενή συνεργασία με το μοναδικό κέντρο ραδιοθεραπείας, με άδεια σε χημειοθεραπεία.
Πόλος αναφοράς στο νομό για χειρουργική, με κάποιες αποκλειστικές ειδικότητες (θωρακοαγγειακή, ουρολογία).
Το μεγαλύτερο κέντρο ακτινολογικής εξέτασης και το μοναδικό σε ισοτοπική εξέταση στο νομό.
Ισχυρή δραστηριότητα ολοημέρου.
Τεχνικός Εξοπλισμός :
Σύγχρονο χειρουργικό τμήμα με 5 αίθουσες iso7, 3 αίθουσες iso5, αίθουσα προενέργειας και SSPI.
Σύγχρονος εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένου του capteur plan ZIEHM, εκτομογράφων, παρακολούθησης BIS/SO3/PVI (Masimo) και καρδιακής ροής (Vigileo), Cell-Saver, AIVOC και ειδικά καρότσια.
Περιβάλλον και Πρόσβαση :
Προνομιούχα τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση με λεωφορείο, αυτοκίνητο και ένα εκτενές δίκτυο ποδηλατοδρόμων.
TGV σε 1 ώρα και 10 λεπτά από το Παρίσι και 30 λεπτά από τη Ρεν.
Συνθήκες Διαβίωσης :
Ενοικίαση περίπου 90 τ.μ. σπιτιού με περίπου 700 ευρώ μηνιαίως.
Υπάρχουν δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, πανεπιστημιακό κέντρο και σχολείο μουσικής.
Τρόπος Εργασίας και Προνόμια :
Δυνατότητα εργασίας εντός του ιατρικού κέντρου είτε πλήρους είτε μερικής απασχόλησης.
Δυνατότητα εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
Υποστήριξη στη χρηματοδότηση και στο διοικητικό μέρος (διαδικασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, την Καμπύλη Ασφάλισης κ.λπ.).
Δυνατότητες αντικατάστασης για μελλοντική εγκατάσταση.
Εάν είστε ένας παθιασμένος οφθαλμίατρος, επιθυμώντας να ενταχθείτε σε μια δυναμική ομάδα σε ένα καταξιωμένο ιατρικό ιδρυμα, αυτή η θέση είναι για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη μοναδική ευκαιρία!
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


30/01/2024

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στην Ιατρική σε Καρδιολογία, Παιδιατρική, Πνευμονολογία και Επείγουσες Καταστάσεις στη Λάον, Γαλλία
Η πόλη Λάον, που βρίσκεται στην περιοχή της Πικαρντί, προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες σε εξειδικευμένους γιατρούς που επιθυμούν να συμβάλλουν σε δυναμικές υπηρεσίες νοσοκομείου.
1. Καρδιολόγος Μη Επεμβατικός
Πόλη: Λάον
Δομή: 20 κλίνες
Έργο: Ανάπτυξη της υπηρεσίας, συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρέμης
Πλεονεκτήματα: Ευκαιρία για προσωπικό έργο, επέμβαση ή ελεύθερη πρακτική
2. Παιδίατρος Νεονατολόγος
Πόλη: Λάον
Δομή: 800 γεννήσεις/έτος, 190 παραμονές νεονατολογίας/έτος
3. Πνευμονολόγος
Πόλη: Λάον
Έργο: Ανασυγκρότηση της υπηρεσίας
Ενσωμάτωση: Βοήθεια για εγγραφή, διοικητικές διαδικασίες και εγκατάσταση στη Γαλλία
4. Εντατικολόγο/Επειγοντολόγο
Πόλη: Λάον
Υπηρεσίες: Έδρα του ΣΑΜΥ, 30000 επισκέψεις/έτος
Ενσωμάτωση: Βοήθεια για εγγραφή στην τάξη των γιατρών, διοικητικές διαδικασίες και εγκατάσταση στη Γαλλία
Φυσική Ομορφά
Απολαύστε τα πανέμορφα τοπία, τα πράσινα πάρκα και τη φυσική ομορφιά που περιβάλλουν τη Λάον, προσφέροντας ένα αποκλειστικό περιβάλλον για χαλάρωση και ευεξία.
Ιστορική Κληρονομιά
Με κάστρα και καθεδρικούς ναούς, η Λάον είναι ένας ζωντανός αρχαιολογικός θησαυρός, προσφέροντας στους ιατρούς μια μοναδική ευκαιρία για ιστορική ανακάλυψη.
Γαλλική Απόλαυση
Δοκιμάστε τις απολαύσεις της γαλλικής κουζίνας και απολαύστε τα καταπληκτικά κρασιά σε γαστρονομικά εστιατόρια και ταβέρνες.
Άριστη Τοποθεσία
Η εύκολη πρόσβαση μέσω της αυτοκινητόδρομου A29 και η κοντινή απόσταση από τα αεροδρόμια του Παρισιού καθιστούν τη Λάον προνομιούχα τοποθεσία.
Στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +33 185 090 956 για περισσότερες πληροφορίες.
Ελάτε να συμμετάσχετε και να συμβάλετε στη δημιουργία ενός δυναμικού ιατρικού μέλλοντος στη Λάον!
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


29/01/2024

 1. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας)
2. ΤΑΕΠ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ (1 θέση για το Νοσοκομείο Τροόδου)
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ


 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΉΣ
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ


 ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Το Opsis Medical Imaging στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του επιθυμεί να εντάξει στο ιατρικό δυναμικό του ακόμη ένα ιατρό Ακτινολόγο για πλήρη απασχόληση στο κέντρο μας στη Λευκωσία.
Απαραίτητα προσόντα:
Κατοχή Αναγνωρισμένου Πτυχίου Ιατρικής.
Κατοχή Πιστοποιητικού Ειδικότητας στην Ακτινολογία σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο.
Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στην Ακτινολογία. Κάλυψη Αξονικών και Μαγνητικών τομογραφιών.
Κατοχή Λευκού Ποινικού Μητρώου.
Άριστη γνώση ελληνικής γλώσσας και καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
Εγγραφή στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου.
Ετήσια Άδεια Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.
Προσφέρονται:
Ελκυστικό πακέτο αμοιβών & παροχών με προοπτική ανέλιξης.
Παροχή βοήθειας για την μετεγκατάσταση και εγγραφή ως ιατρός στις αρμόδιες κυπριακές αρχές.
Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας.
Αποστολή βιογραφικών στο e–mail:
Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως καλέσετε στο +35722365999


Νοσοκομείο γνωστό για τον σύγχρονο εξοπλισμό και την υψηλή ικανοποίηση των ασθενών του, παρέχει πλήρη σειρά ιατρικής περίθαλψης υψηλού επιπέδου με 18 Ιατρικά Τμήματα και Ινστιτούτα, διαθέτει περίπου 1.600 υπαλλήλους και 450 κλίνες, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις υγείας, ισχυρή οικονομική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή της Βαυαρίας, κοντά στα ΓερμανοΑυστριακά σύνορα και αναζητά …
Ιατρό Γυναικολόγο-Μαιευτήρα
Oberärztin/Oberarzt für Gynäkologie und Geburtenhilfe
mit Option auf Nachfolge des Abteilungsleiters (Primariat)
Το Τμήμα Γυναικολογίας -Μαιευτικής, το μεγαλύτερο της περιοχής, παρέχει όλο το φάσμα της Χειρουργικής Γυναικολογίας, συμπεριλαμβανομένης Γυναικολογικής Ογκολογίας και Χειρουργικής Μαστού καθώς και Μαιευτικής.
Το Τμήμα σύντομα θα έχει στη διάθεσή του ένα χειρουργικό ρομπότ Da Vinci. Πρόκειται για Πιστοποιημένο Κέντρο Υγείας Μαστού και Πυελικού Εδάφους καθώς και Πιστοποιημένο Γυναικολογικό Ογκολογικό Κέντρο. Ως το μεγαλύτερο Γυναικολογικό Τμήμα, παρέχει στους ασθενείς ολοκληρωμένη σειρά χειρουργικών και συντηρητικών υπηρεσιών.
Ο τομέας ευθύνης σας:
· Εξειδικευμένη χειρουργική και συντηρητική φροντίδα ασθενών
· Καθοδήγηση Ιατρών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους
· Ανάληψη οργανωτικών καθηκόντων σε επίπεδο Τμήματος
· Συμμετοχή σε κλινικές μελέτες
· Διεπιστημονική συνεργασία με άλλους κλάδους
· Συνεχής συμμετοχή σε επιχορηγούμενα σεμινάρια επιπλέον κατάρτισης
Το επαγγελματικό σας προφίλ:
· Ειδικότητα Γυναικολογίας & Μαιευτικής
· Εκτεταμένη κλινική γνώση και εμπειρία
· Υπευθυνότητα και δέσμευση στην αντιμετώπιση των ασθενών
· Ικανότητα ομαδικής εργασίας και διάθεση συνεργασίας με άλλους κλάδους
· Επικοινωνιακές και κοινωνικές υψηλές δεξιότητες
· Πολύ καλή γνώση Γερμανικών σε προφορικό και γραπτό λόγο (C1)

Ιατρό Ωτορινολαρυγγολόγο
Oberärztin/Oberarzt für Hals-, Nasen- und Ohrenheilkunde
mit Option auf Stellvertretung des Abteilungsleiters
Το μεγαλύτερο Τμήμα ΩΡΛ της περιοχής, παρέχει στους ασθενείς ολοκληρωμένο φάσμα χειρουργικών και συντηρητικών υπηρεσιών.
Ο τομέας ευθύνης σας:
· Εξειδικευμένη χειρουργική και συντηρητική φροντίδα ασθενών
· Καθοδήγηση Ιατρών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους
· Ανάληψη οργανωτικών καθηκόντων σε επίπεδο Τμήματος
· Υπηρεσίες εφημερίας
· Συμμετοχή σε κλινικές μελέτες
· Διεπιστημονική συνεργασία με άλλους κλάδους
· Συνεχής συμμετοχή σε επιχορηγούμενα σεμινάρια επιπλέον κατάρτισης
Το επαγγελματικό σας προφίλ:
· Ειδικότητα Ωτορινολαρυγγολόγου
· Εκτεταμένη κλινική γνώση και εμπειρία
· Υπευθυνότητα και δέσμευση στην αντιμετώπιση των ασθενών
· Ικανότητα ομαδικής εργασίας και διάθεση συνεργασίας με άλλους κλάδους
Επικοινωνιακές και κοινωνικές υψηλές δεξιότητες
· Πολύ καλή γνώση Γερμανικών σε προφορικό και γραπτό λόγο (C1)
Σας προσφέρουμε επαγγελματικά:
· Ελκυστικό περιβάλλον εργασίας σε πλήρη Τμήματα με ευρύ φάσμα λειτουργίας και εξαίρετο τεχνικό εξοπλισμό
· Ειδική και διεπιστημονική κατάρτιση και περαιτέρω εκπαίδευση
· Ευχάριστη ατμόσφαιρα σε μια αφοσιωμένη ομάδα
· Πλήρη απασχόληση (max 48 ώρες συνολικός εβδομαδιαίος χρόνος εργασίας)
Σας προσφέρουμε προσωπικά:
· Χώρο εργασίας κοντά στα ΓερμανοΑυστριακά σύνορα (περίπου 45 χλμ. από το Passau, 70 χλμ. από το Linz και το Salzburg)
· Πρόσβαση σε ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής (περιοχή λίμνης, χιονοδρομικές περιοχές κ.ά.)
· Εστίαση και φροντίδα στη συμβατότητα εργασίας και οικογένειας
· Υποστήριξη για τη μετεγκατάσταση και την ένταξη, προσωπική και οικογενειακή, στον κοινωνικό ιστό
· Ένα εταιρικό διαμέρισμα για μια καλή αρχή
Οι απολαβές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές (πλέον αποζημίωση υπερωριών) και διαμορφώνονται ανάλογα με τα προσόντα και την επαγγελματική σας εμπειρία.
Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις.
Αποστολή Βιογραφικού: Επικοινωνία mob. : 6944 561598


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
1. ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λεμεσού)
2. ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ με εκπαίδευση και εμπειρία στην διεξαγωγή εξέτασης ERCP (1 θέση για το Γ.Ν. Λεμεσού)
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ

26/01/2024


Για πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Σουηδία ψάχνουμε για έναν Ιατρό ειδικό στην Κλινική Χημεία ή σε άλλη εργαστηριακή διαγνωστική ειδικότητα ή Βιοπαθολόγο.
Στο νοσοκομείο υπάγονται περίπου 20 διαγνωστικά και κατά τη διάρκεια ενός έτους πραγματοποιεί περίπου τέσσερα εκατομμύρια αναλύσεις.
Στο πλαίσιο της εργαστηριακής ιατρικής, υπάρχει επίσης μια μονάδα έρευνας και ανάπτυξης που αναπτύσσει νέες τεχνικές και μεθόδους.
Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:
Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα
θα χαρούμε να λάβουμε το προφίλ σας στα αγγλικά στο


Clinical Chemistry within the laboratory medicine department Sweden
Για πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Σουηδία ψάχνουμε για έναν Ιατρό ειδικό στην Κλινική Χημεία ή σε άλλη εργαστηριακή διαγνωστική ειδικότητα ή Βιοπαθολόγο.
Στο νοσοκομείο υπάγονται περίπου 20 διαγνωστικά και κατά τη διάρκεια ενός έτους πραγματοποιεί περίπου τέσσερα εκατομμύρια αναλύσεις.
Στο πλαίσιο της εργαστηριακής ιατρικής, υπάρχει επίσης μια μονάδα έρευνας και ανάπτυξης που αναπτύσσει νέες τεχνικές και μεθόδους.
Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:
Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα
θα χαρούμε να λάβουμε το προφίλ σας στα αγγλικά στο


23/01/2024

Ιδρυματικό κέντρο υγείας στην περιοχή Pays de Loire, στην πόλη Laval, Γαλλία, αναζητά αυτή τη στιγμή 1 ή 2 αγγειοχειρουργούς, λόγω συνταξιοδότησης ενός από τους χειρουργούς του τμήματος αγγειοχειρουργικής.
Το Ιδρυματικό Κέντρο αποτελεί κεντρικό πόλο αναφοράς στον τομέα της καρκινολογίας (συνδεδεμένο και λειτουργεί με το μοναδικό κέντρο ακτινοθεραπείας, με άδεια χημειοθεραπείας). Επίσης, είναι ο περιφερειακός πόλος αναφοράς στη χειρουργική, με ορισμένες αποκλειστικές ειδικότητες (θωρακοαγγειακή, ουρολογία). Διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο ακτινολογικών εξετάσεων και το μοναδικό στην ισοτοπική έρευνα στον νομό.
Ειδικότητες χειρουργικής: Πεπτικό, Αγγειακό και θωρακικό, Γυναικολογία, Ουρολογία, ΩΡΛ, Γαστρεντερολογία, Στοματολογία, Οφθαλμολογία, Ορθοπεδική.
Μοντέρνο χειρουργικό τμήμα, περιλαμβάνοντας 5 αίθουσες iso7, 3 αίθουσες iso5, 1 αίθουσα προετοιμασίας για επεμβάσεις με τοπικό αναισθητικό, 1 Μονάδα Φροντίδας Αναστολής (SSPI) με 9 ανοιχτές θέσεις (δυνατότητα 15 θέσεων) από τις 7:30 έως τις 21:00 με εφημερία 24/24.
Ισχυρή δραστηριότητα εξωτερικής ιατρείας.
Νέο τεχνολογικό εξοπλισμό: Επίπεδο αισθητήρα ZIEHM, Υπερηχογράφοι, Συσκευές παρακολούθησης BIS/SO3/PVI (Masimo) και Καρδιακής Ροής (Vigileo), Cell-Saver, AIVOC.
Ο τρέχων χειρουργός πραγματοποιεί έναν τζίρο περίπου 340 χιλιάδες ευρώ (με 514 ενέργειες), στον οποίο πρέπει να προστεθεί το εισόδημα από τις συμβουλές του.
Επικεφαλής για το 50% των εξόδων (χωρίς φόρους) πάνω στον τζίρο.
Οι ασθενείς που χρειάζονται εντατική θεραπεία κατευθύνονται προς το CHL σε συνεργασία. Διαχείριση του πόνου και αντιμετώπιση της εθιστικής συμπεριφοράς.
Τρόπος άσκησης: Δυνατότητα εργασίας στο ιδρυματικό κέντρο είτε πλήρους εργασίας είτε μερικής απασχόλησης ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δυνατότητα επιλογής εξειδίκευσης στον τομέα 2. Υποστήριξη στη χρηματοδότηση και τη διοικητική διαδικασία (επαφή με τον Ιατρικό Σύλλογο, τον ΚΕΑΜ κ.λπ.). Δυνατότητα αντικατάστασης προς όφελος μελλοντικής εγκατάστασης.
Προσβασιμότητα με λεωφορείο, αυτοκίνητο, εξαιρετικό δίκτυο ποδηλατόδρομων στην πόλη και τα προάστια (TGV σε 1 ώρα και 10 λεπτά από το Παρίσι). TGV 30 λεπτά από τη Ρέν.
Ενοίκιο περίπου 90 τ.μ. με περίπου 700 ευρώ τον μήνα για ένα σπίτι. Δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και λύκεια, πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο. Σχολή μουσικής.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας για μια επιτυχημένη ιατρική πορεία.
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI

19/01/2024

ΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ στο Παρίσι, Γαλλία σε ιδιωτική κλινική με διάφορες ειδικότητες. Ο ιατρός είναι μισθωτός. Απαιτήσεις – γνώση και εμπειρία στον βασικό καρδιολογικό έλεγχο (τεστ κοπώσεως, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχος). Σύμβαση αορίστου χρόνου, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, χωρίς βάρδιες. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - κατάλυμα για τον πρώτο μήνα, μαθήματα γαλλικών. Περισσότερες πληροφορίες-Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ στην Τουλούζη, Γαλλία σε ιδιωτική κλινική με διάφορες ειδικότητες. Ο ιατρός είναι μισθωτός. Απαιτήσεις – γνώση και εμπειρία στον βασικό καρδιολογικό έλεγχο (τεστ κοπώσεως, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχος). Σύμβαση αορίστου χρόνου, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, χωρίς βάρδιες. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - κατάλυμα για τον πρώτο μήνα, μαθήματα γαλλικών. Περισσότερες πληροφορίες-Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


Θέση ΩΡΛ για μια ιδιωτική κλινική στη Μασσαλία, για ιατρικές εξετάσεις. Ο ιατρός είναι μισθωτός, σε μορφή ποσοστού του τζίρου που θα κάνει. Σύμβαση αορίστου χρόνου, μαθήματα γαλλικών, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, δυνατότητα εργασίας 4 μέρες / εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ. Αναζητούμε έναν οφθαλμίατρο για μια ιδιωτική κλινική στη Μασσαλία. Ο μισθός είναι σε μορφή ποσοστού από το τζίρο που θα κάνει, εξετάσεις χωρίς χειρουργεία. Σύμβαση αορίστου χρόνου, προσφέρονται κατάλυμα για 2 μήνες (ή περισσότερες), εταιρικό αυτοκίνητο για 3 μήνες. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 39 ώρες / εβδομάδα, σε 4 ή 5 μέρες / εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες - Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.
Θέση ΩΡΛ στην Τουλούζη, σε ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική για ιατρικές εξετάσεις (χωρίς χειρουργεία). Ο ιατρός είναι μισθωτός, σε μορφή ποσοστού του τζίρου που θα κάνει. Σύμβαση αορίστου χρόνου, μαθήματα γαλλικών, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, δυνατότητα για αισθητικές πράξεις. Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


Θέση ΩΡΛ στο Μπορντό, σε ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική για ιατρικές εξετάσεις (χωρίς χειρουργεία). Ο ιατρός είναι μισθωτός, σε μορφή ποσοστού του τζίρου που θα κάνει, ή με σταθερή αμοιβή/ ημέρα. Σύμβαση αορίστου χρόνου, μαθήματα γαλλικών, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, δυνατότητα για αισθητικές πράξεις. Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


Ο ΟΚΥπΥ ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για μία (1) θέση Ιατρικού Λειτουργού, για τα νοσηλευτήρια του
Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Σύμφωνα με τις παρούσες ανάγκες του Οργανισμού η μία (1) θέση Ιατρικού
Λειτουργού αφορά την πιο κάτω Ειδικότητα:
1. ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ (1 θέση για το ΤΑΕΠ Παίδων του Γ.Ν. Λευκωσίας)
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ


Ο ΟΚΥπΥ ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο (2) θέσεις Ιατρικών Λειτουργών, για τα νοσηλευτήρια του
Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Σύμφωνα με τις παρούσες ανάγκες του Οργανισμού οι δύο (2) κενές θέσεις
Ιατρικών Λειτουργών αφορούν τις πιο κάτω Ειδικότητες/Εξειδικεύσεις:
1. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας)
2. ΤΑΕΠ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ (1 θέση για το Νοσοκομείο Τροόδους)
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ


Η ιδιωτική πολυκλινική SANTA MARINA στην Κύπρο (Παραλίμνι ) αναζητεί εδικό Ορθοπεδικό (Με ή χωρίς εμπειρία) για άμεση απασχόληση. Προσφέρονται άριστες συνθήκες εργασίας, υψηλές αποδοχές και επαγγελματική σταθερότητα.Για αποστολή βιογραφικού : Τηλέφωνο : 00357-23811999


Ένα κορυφαίο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στην περιοχή του Λαβάλ αναζητά 1-2 ιατρούς ειδικευμένους στη χειρουργική αγγείων για να αντικαταστήσουν έναν εξέχοντα χειρουργό που αποσύρεται.
Χαρακτηριστικά:
Κεντρικό ιατρικό κέντρο με εξειδίκευση στον τομέα της καρκινολογίας.
Πόλος αναφοράς για τη χειρουργική με εξειδικευμένες κατευθύνσεις όπως θωρακοαγγειακή και ουρολογία.
Σημαντικό κέντρο ακτινολογικών εξετάσεων και μοναδικό κέντρο ισοτοπικών εξετάσεων στον τομέα.
Εγκαταστάσεις:
Σύγχρονο χειρουργικό τμήμα με 5 αίθουσες καθαρισμού ISO7, 3 αίθουσες ISO5.
Ικανότητα προετοιμασίας αναισθησίας για επεμβάσεις με τοπική αναισθησία.
Αρτηριακή γραφή και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Προσόντα:
Ειδικότητα στη χειρουργική αγγείων.
Επαγγελματική δέσμευση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.
Άριστες επικοινωνιακές και συνεργατικές δεξιότητες.
Προσφέρουμε:
Ευέλικτο ωράριο εργασίας και δυνατότητα εργασίας είτε ως πλήρους εργασίας είτε μερικής απασχόλησης.
Οικονομική και διοικητική υποστήριξη για την εγκατάσταση.
Εκπληκτικό περιβάλλον ζωής και εργασίας στο Λαβάλ με ευκολίες για μετακίνηση.
Πληροφορίες επικοινωνίας: Για περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [].
Υγειονομικό Σύστημα:
Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα δημόσια υγειονομικά συστήματα στον κόσμο, με ολοκληρωμένη κάλυψη για υγειονομική περίθαλψη.
Ποιοτική Ζωή:
Η Γαλλία προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής με πολιτιστική πολυμορφία, καλή γαστρονομία, και πλούσια ιστορία.
Εκπαίδευση:
Υπάρχουν εξαιρετικά σχολεία και πανεπιστήμια, καθώς και δυνατότητες για εκπαίδευση και επιστημονική έρευνα.
Επαγγελματικές Δυνατότητες:
Η Γαλλία προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση σε διάφορους τομείς, με επίκεντρο την καινοτομία.
Κοινωνική Προστασία:
Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν αποδεδειγμένη κοινωνική προστασία και δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των άδειων μητρότητας και πατρότητας.
Σύγχρονες Υποδομές:
Η Γαλλία διαθέτει σύγχρονες υποδομές στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης, προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας υψηλών προδιαγραφών.
Πολυπολιτισμική Κοινότητα:
Η πολυπολιτισμική φύση της Γαλλίας καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία εμπειριών και σχέσεων.
Έξυπνες Υποδομές Μεταφορών:
Με άριστα δίκτυα μεταφορών, συμπεριλαμβανομένου του TGV που σας φέρνει σε επαφή με το Παρίσι σε λίγες ώρες, η μετακίνηση είναι ευκολότερη και γρηγορότερη.
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE
+33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


16/01/2024

Το Mediterranean Hospital of Cyprus, ένα δυναμικό και σύγχρονο τριτοβάθμιο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λεμεσό (Κύπρος) με συμμετοχή στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) της χώρας, δέχεται Αιτήσεις για κάλυψη Θέσεων για Ιατρούς με ειδικότητα στην Παθολογία. Οι θέσεις είναι πλήρους και μόνιμης απασχόλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι Ιατροί Παθολόγοι θα στελεχώσουν το Τμήμα Παθολογίας του Νοσοκομείου, παρέχοντας τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε Εξωνοσοκομειακό και Ενδονοσοκομειακό επίπεδο.
Απαιτούμενα Προσόντα
• Πτυχίο Ιατρικής και Αναγνωρισμένη Ειδικότητα Παθολογίας.
• Ομαδικό πνεύμα και συμμετοχή στο Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου.
• Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
Προσφέρεται:
Ελκυστικό πακέτο απολαβών με Ετήσιες Απολαβές περί τις €110,000 ετησίως. Μόνιμη απασχόληση και συμβόλαιο αορίστου διάρκειας. Συμμετοχή σε πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης σε ένα δυναμικό νοσοκομειακό περιβάλλον. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το Βιογραφικό τους στο email: με θέμα “Ενδιαφέρον Ιατρού Παθολόγου” καινα επικοινωνούν στα τηλέφωνα: +(357) 25 200 116 ή +(357) 25 200 112


12/01/2024

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟ
Για ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα υγείας στην Νότια Σουηδία ψάχνουμε γία 3 Γενικούς Ιατρούς.Το κέντρο υγείας έχει περίπου 70 εργαζόμενους που παρέχουν ασφαλή και υψηλής ποιότητας φροντίδας σε 15,400 ασθενείς.Οι αρμοδιότητες σας θα ποικιλούν και θα αφορούν από επείγοντα περιστατικά μέχρι και προληπτική φροντίδα.
ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Για κέντρο Φυσικής αποκατάστασης στην Ανατολική-Κεντρική Σουηδία ψάχνουμε 2 Ιατρoύς Φυσικής αποκατάστασης.Σκοπός του Κέντρου Φυσικής Αποκατάστασης είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας σε ασθενείς εσωτερικούς ή εξωτερικούς οι οποίοι πάσχουν από παθήσεις του μυϊκού, νευρικού, κυκλοφορικού και γενικά ασθενείς με κινητικά προβλήματα.Το κέντρο απαρτίζεται από μια ομάδα περίπου 70 εργαζομένων.Ο ρόλος σας πέρα από την επίβλεψη και αξιολόγηση των ασθενών θα είναι και η επίβλεψη και συμβουλευτική των ειδικευόμενων ιατρών που θέλουν να αποκτήσουν τον τίτλο του Ιατρού Φυσικής αποκατάστασης.
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
Για νοσοκομείο κοντά στην περιοχή Σκάνια ψάχνουμε για 2 Πνευμονολόγους.Είναι νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης της περιοχής και υπάρχει συνεργασία με ένα ακόμα νοσοκομείο 25χλμ απόσταση.Το πνευμονολογικό τμήμα αναλαμβάνει εκτεταμένες διαγνωστικές δραστηριότητες με ιδιαίτερη έμφαση στον καρκίνο. Πραγματοποιούνται προηγμένες επεμβάσεις βρογχοσκόπησης με τεχνολογία EBUS.θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών και νοσηλευτών αρκετοί εκ των οποίων είναι Έλληνες, και θα είστε σε στενή επικοινωνία με την διοίκηση του νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία της ανάπτυξης του τμήματος.
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ -ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ-ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ συνεχόμενη ζήτηση
Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:
Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα
θα χαρούμε να λάβουμε το προφίλ σας στα αγγλικά στο


Η Ιδιωτική πολυκλινική SANTA MARINA στη Κύπρο (Παραλίμνη) αναζητεί άνευ ειδικότητας ιατρούς (Με ή Χωρίς εμπειρία στην γενική ιατρική για απασχόληση την καλοκαιρινή σεζόν από 01/03/2024.
Καθήκοντα Γενικού ιατρού
Άριστες συνθήκες εργασίας
Ικανοποιητικός μισθός
Διαμονή
Για αποστολή βιογραφικού email: TEL: 00357-23811999


 ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ COGNAC, ΓΑΛΛΙΑ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ COGNAC - Ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον!
Η κλινική του Cognac, κατασκευασμένη το 2000, προσφέρει ένα σύγχρονο και ευρύχωρο περιβάλλον 9000 τ.μ., προάγοντας στενή συνεργασία μεταξύ του νοσοκομείου και της κλινικής. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και οικογενειακή, με χαμηλό ποσοστό περιστροφής προσωπικού. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με το νοσοκομείο, αλλά μια αρμονική συνεργασία όπου τα δύο ιδρύματα ανταλλάσσουν ασθενείς.
ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Μια καλά εξοπλισμένη πρακτική για μια άριστη παροχή υπηρεσιών!
Η κλινική διαθέτει ένα πλούσιο σε ενδοσκόπια πάρκο, με ανανέωση του εξοπλισμού κάθε δύο χρόνια. Μια νέα στήλη ενδοσκοπίας αγοράστηκε φέτος, εξασφαλίζοντας τη χρήση υψηλής τεχνολογίας. Οι ειδικοί έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν 15 έως 16 ασθενείς ανά μισή ημέρα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ - Διαχείριση της αποχώρησης ενός συναδέλφου με σύνταξη το 2020!
Λόγω μιας αποχώρησης που δεν αντικαταστάθηκε το 2020, αναζητούμε τώρα ένα δυναμικό γαστρεντερολόγο για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο φόρτος εργασίας είναι ισορροπημένος, προσφέροντας έναν δυναμικό τιμολόγιο εκτός συμβουλευτικών ραντεβού 195.000 ευρώ, εκ των οποίων 95.000 ευρώ αφιερώνονται στη χειρουργική για τον ειδικό. Η συμβουλευτική προστίθεται σε αυτά τα ελκυστικά νούμερα.
ΕΥΝΟΗΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - Ευελιξία και πλεονεκτήματα για την εγκατάστασή σας!
Είτε είστε στον τομέα 1 είτε στον τομέα 2, όλες οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την επαγγελματική σας επιτυχία. Οι δύο άλλοι γαστρεντερολόγοι της ομάδας βρίσκονται στον τομέα 1. Θα εργαστείτε σε μια ομάδα μη συνδεδεμένων ειδικών, εστιασμένων κυρίως στην ενδοσκοπία.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Οικονομική υποστήριξη για την επιτυχία σας!
Ως νέο μέλος της ομάδας μας, θα απολαύσετε ευκαιρίες εγκατάστασης, όπως απαλλαγή από ενοίκιο και τέλη για το πρώτο έτος. Επιπλέον, μια προκαταβολή μπορεί να είναι δυνατή, και ανάλογα με το προφίλ σας, μπορεί να συζητηθεί ένα έτος μισθολογικής υποχρέωσης πριν από τη μετάβαση στον ελεύθερο επαγγελματισμό.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ - Μαζί, χτίζουμε το μέλλον της γαστρεντερολογίας στο Cognac!
Εάν είστε παθιασμένοι για τη γαστρεντερολογία και θέλετε να ενταχθείτε σε μια δυναμική ομάδα σε ένα περιβάλλον που προάγει την επαγγελματική ανάπτυξη, αυτή η ευκαιρία είναι για εσάς. Στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο .


11/01/2024

Το ιατρικό κέντρο Ο Απόστολος Λουκάς, Λευκωσία, αναζητά συνεργάτες ιατρούς με ειδικότητα στην ορθοπαιδική. .


10/01/2024

Εκ μέρους πελάτη μας, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Κύπρου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Πάφου, αναζητούμε ΑναισθησιολόγουςΕντατικολόγους.
Αρμοδιότητες:
Προεγχειρητική και μετεγχειρητική εκτίμηση των ασθενών
Διαχείριση της υγείας και της ανάρρωσης των ασθενών κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης
Συνεργασία με συναδέλφους, ιατρούς και ασθενείς
Τήρηση και υποβολή απαραίτητων στοιχείων για την εργασία
Συμμόρφωση προς τις νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την ειδικότητα.
Απαιτούμενα Προσόντα:
Πιστοποιητικό ειδικότητας Αναισθησιολογίας
Πιστοποιητικό ειδικότητας Εντατικολογίας
5+ έτη κλινική εμπειρία
Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο
θεωρείται επιπλέον προσόν
Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
Ακεραιότητα, υπευθυνότητα και πρωτοβουλία
Οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες.
Ο πελάτης προσφέρει:
Μηνιαίος μισθός: από 10000€ μικτά
Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
Ευκαιρίες εκπαίδευσης και συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης.
Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο:


28/12/2023

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.


21/12/2023

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΙ (6) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός της Κύπρου, καθώς και ο μεγαλύτερος πάροχος υγείας της χώρας. Με συνολικά 9 νοσηλευτήρια, 38 κέντρα υγείας, τις υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και το Τμήμα Ασθενοφόρων εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της Κύπρου καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών υγείας.
Ο ΟΚΥπΥ ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για έξι (6) θέσεις Ιατρικών Λειτουργών, για τα νοσηλευτήρια του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Σύμφωνα με τις παρούσες ανάγκες του Οργανισμού οι έξι (6) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών αφορούν τις πιο κάτω Ειδικότητες/Εξειδικεύσεις:

ΤΑΕΠ (1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας, 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λευκωσίας)
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ..Ν Λεμεσού)
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ (2 θέσεις για το Γ.Ν. Λάρνακας)
Οι θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού.
Α. Ελκυστικό πακέτο απολαβών, επιδομάτων και άλλων ωφελημάτων εργαζομένων:
Μισθός:
(i) Ο ετήσιος μισθός είναι €57.696. Καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) δόσεις, (βλ. Σημείωση 1 πιο κάτω).
(ii) Παραχωρείται μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.
(iii) Καταβάλλεται Τιμαριθμικό επίδομα σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες τιμαριθμικές αυξήσεις που ισχύουν για τον Οργανισμό.
Ο Ιατρικός Λειτουργός αναλόγως της ειδικότητάς του, της τοποθέτησης του και των αναγκών, αποζημιώνεται επιπρόσθετα για εφημερίες, με ελκυστικές απολαβές, στη βάση σχεδίου εφημεριών που εκάστοτε ισχύει. Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 22212846/22212847).
Παρέχεται Σχέδιο Κινήτρων στη βάση σχεδίου που εκάστοτε ισχύει , με το παρόν σχέδιο παρέχονται τα ακόλουθα:
α. Επίδομα οριζόντιου κινήτρου για Ειδικούς Ιατρούς €1.850 ανά μήνα (12 μήνες), στη βάση στόχων εσόδων του Οργανισμού.
β. Επίδομα κάθετου κινήτρου στη βάση στόχων, συμπεριλαμβανομένων στόχων εσόδων του Οργανισμού και της εκάστοτε κλινικής, αναλόγως της κλινικής που υπηρετεί ο Ιατρικός Λειτουργός.
γ. Επιπρόσθετο Επίδομα για Ιατρικούς Λειτουργούς που εργάζονται στα ΤΑΕΠ, €850 ανά μήνα (12 μήνες).
Συμμετοχή σε απογευματινό πρόγραμμα εργασίας, αναλόγως ειδικότητας, στη βάση σχεδίου που εκάστοτε ισχύει με ελκυστικές απολαβές στη βάση των εσόδων του Οργανισμού.
Ευκαιρίες εκπαίδευσης και συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης.
Ο Οργανισμός παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης καθώς και συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα.
Σημειώσεις:
(α) Ανεξάρτητα από τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου Νόμου ή Κανονισμού ή συμβολαίου απασχόλησης που ρυθμίζει τη μισθοδοσία του προσωπικού, ο ακαθάριστος μισθός υπόκειται σε περαιτέρω μείωση 10% για τους πρώτους είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την πρόσληψη. Με τη συμπλήρωση είκοσι τεσσάρων (24) μηνών απασχόλησης παύει η περαιτέρω μείωση του 10%.
(β) Τα σχέδια Εφημεριών, Κινήτρων, απογευματινού προγράμματος εργασίας και άλλων επιδομάτων και ωφελημάτων δύναται να τροποποιούνται από τον Οργανισμό και η παροχή αυτών υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Οργανισμού.
(γ) Όπου εφαρμόζονται θα ισχύουν οι διατάξεις του περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμος του 2002 (118(I)/2002), σύμφωνα με τον οποίο παρέχεται ως και 50% φορολογική απαλλαγή σε άτομο το οποίο ήταν κάτοικος εκτός της Δημοκρατίας πριν την έναρξη της εργοδότησης του στη Δημοκρατία.
ΤΑΕΠ (1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας, 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λευκωσίας)
Β. Καθήκοντα και ευθύνες:
(1) Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητάς του στα Νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ.
(2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί.
(3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα σχετικά με την ειδικότητά του καθήκοντα του ανατεθούν.
Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του υποχρεούται να συμμορφώνεται προς τις Νομοθετικές/Κανονιστικές, Γενικές ή Ειδικές Διατάξεις, Οδηγίες, Εγκυκλίους και Πρακτικές, όπως αυτές εφαρμόζονται στον Οργανισμό.
Σημειώσεις:
α) Ανάλογα με τις ανάγκες, οι υπάλληλοι υποχρεούνται να τυγχάνουν ειδικής εκπαίδευσης και να παρακολουθούν επιμορφωτικά μαθήματα.
β) Ο κάτοχος της θέσης δύναται να τοποθετείται ή να μετακινείται ή να μετατίθεται σε τμήματα εντός του Οργανισμού Παγκύπρια, όταν και εφόσον οι επιχειρησιακές ανάγκες το απαιτούν.
Γ. Απαιτούμενα Προσόντα:
(1) Εγγεγραμμένος/η στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου ή σε άλλη χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
(2) Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ειδικότητας ή/και εξειδίκευσης σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. (Γενική Ιατρική ή Παθολογία ή Ορθοπεδική ή Γενική Χειρουργική).
(3) Πιστοποιητικό για Προχωρημένη Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση σε ισχύ (ALS – Advanced Life Support).
Σε περίπτωση μη κατοχής πιστοποιητικού σε ισχύ, σημειώνεται ότι θα πρέπει ο Ιατρός να εξασφαλίσει και να προσκομίσει το πιστοποιητικό εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία διορισμού του.
(4) Πιστοποιητικό για Προχωρημένη Αντιμετώπιση Τραύματος (ATLS – Advanced Trauma Life Support).
Σε περίπτωση μη κατοχής πιστοποιητικού σε ισχύ, σημειώνεται ότι θα πρέπει ο Ιατρός να εξασφαλίσει και να προσκομίσει το πιστοποιητικό εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία διορισμού του.
(5) Η προϋπηρεσία σε τμήμα ΤΑΕΠ, θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
(6) Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
(7) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας.
Η κατοχή των γλωσσών στο απαιτούμενο επίπεδο θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τους υποψηφίους είτε μέσω αποδεκτών τεκμηρίων είτε μέσω εξετάσεων μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων. Κατάλογος των αποδεκτών για σκοπούς της πλήρωσης της παρούσας θέσης «Τεκμήριων Γνώσης Γλωσσών» υπάρχει αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy).
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ..Ν Λεμεσού)
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ (2 θέσεις για το Γ.Ν. Λάρνακας)

Β. Καθήκοντα και ευθύνες:
(1) Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητάς του στα Νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ.
(2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί.
(3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα σχετικά με την ειδικότητά του καθήκοντα του ανατεθούν.
Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του υποχρεούται να συμμορφώνεται προς τις Νομοθετικές/Κανονιστικές, Γενικές ή Ειδικές Διατάξεις, Οδηγίες, Εγκυκλίους και Πρακτικές, όπως αυτές εφαρμόζονται στον Οργανισμό.
Σημειώσεις:
α) Ανάλογα με τις ανάγκες, οι υπάλληλοι υποχρεούνται να τυγχάνουν ειδικής εκπαίδευσης και να παρακολουθούν επιμορφωτικά μαθήματα.
β) Ο κάτοχος της θέσης δύναται να τοποθετείται ή να μετακινείται ή να μετατίθεται σε τμήματα εντός του Οργανισμού Παγκύπρια, όταν και εφόσον οι επιχειρησιακές ανάγκες το απαιτούν.

Γ. Απαιτούμενα Προσόντα:
(1) Εγγεγραμμένος/η στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου ή σε άλλη χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
(2) Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ειδικότητας ή/και εξειδίκευσης σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο.
(3) Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
(4) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας.
Η κατοχή των γλωσσών στο απαιτούμενο επίπεδο θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τους υποψηφίους είτε μέσω αποδεκτών τεκμηρίων είτε μέσω εξετάσεων μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων. Κατάλογος των αποδεκτών για σκοπούς της πλήρωσης της παρούσας θέσης «Τεκμήριων Γνώσης Γλωσσών» υπάρχει αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy).
(5) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα.

Δ. Διάρκεια Απασχόλησης:
(1) Η απασχόληση θα είναι για τριετή θητεία, υπό τους γενικούς και ειδικούς όρους προτύπου συμβολαίου, το οποίο θα μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Εργοδοτουμένων με Εργασία Ορισμένου Χρόνου (Απαγόρευση Δυσμενούς Μεταχείρισης) Νόμου και των προνοιών των «οι περί Ίδρυσης του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Γενικοί) Κανονισμοί του 2017».
(2) Οι πρώτοι δεκαοκτώ (18) μήνες υπηρεσίας θεωρούνται ως δοκιμαστική περίοδος κατά την οποία ο Οργανισμός επιφυλάσσει πλήρως το δικαίωμά του να τερματίσει το συμβόλαιο κατά την απόλυτη κρίση του, χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση.
(3) Η απασχόληση μπορεί να τερματιστεί οποτεδήποτε είτε από τον εργοδότη είτε από τον εργοδοτούμενο, αφού δοθεί η αναγκαία προειδοποίηση που προβλέπεται στους περί Τερματισμού Απασχολήσεως Νόμους.
(4) Σε περίπτωση που η εργασία για την οποία έγινε η πρόσληψη παύσει να υφίσταται πριν τη λήξη της παρούσας σύμβασης απασχόλησης, αυτή θα τερματίζεται αυτοδικαίως.
(5) Η περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει και την άδεια που κερδίζεται κατά τη διάρκεια της απασχόλησης.
(6) Το κανονικό ωράριο (ώρες έναρξης και λήξης της εργασίας) ενδέχεται να μην είναι σταθερό, αλλά να καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του Οργανισμού, χωρίς να υπερβαίνει συνολικά τις 37,5 ώρες την εβδομάδα.

Ε. Γενικές Προϋποθέσεις Διορισμού:
(1) Κανένας δεν διορίζεται στον Οργανισμό, εκτός εάν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
Νοείται ότι, το Υπουργικό Συμβούλιο δύναται να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλει αίτηση για διορισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις των «οι περί Ίδρυσης του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Γενικοί) Κανονισμοί του 2017», όπως αυτοί εκάστοτε τροποποιούνται και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί:
(i) Με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα, ή
(ii) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία ή τον Οργανισμό με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα (4) έτη.
(2) Κανένας δε διορίζεται στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά (17) ετών και, νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές.
(3) Η κρίση επί της αξίας των υποψηφίων μπορεί να απαιτήσει από αυτούς να προσέλθουν σε προφορική ή/και γραπτή εξέταση.
Πέραν των πιο πάνω, ως προς τους όρους απασχόλησης θα εφαρμόζονται «οι περί Ίδρυσης του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Γενικοί) Κανονισμοί του 2017», όπως αυτοί εκάστοτε τροποποιούνται. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε ζήτημα δεν ρυθμίζεται από τους ανωτέρω Κανονισμούς, θα εφαρμόζονται οι ισχύοντες Εσωτερικοί Κανονισμοί του Οργανισμού.

ΣΤ. Υποβολή Αιτήσεων:
(1) Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην Ελληνική γλώσσα μέσω της ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο https://shso.org.cy/job-position/, μέχρι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:30. Αιτήσεις που υποβάλλονται εκπρόθεσμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Για πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 22212846, 22212847.
(2) Όλες οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνονται κατάλληλα και να περιέχονται σε αυτές με ακρίβεια, όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να τεκμηριώνονται με τα αναγκαία πιστοποιητικά, δηλαδή, αντίγραφα των απαιτούμενων πιστοποιητικών, εκπαιδευτικών, επαγγελματικών ή άλλων προσόντων που προνοούνται στην ανωτέρω παράγραφο Β, περιλαμβανόμενων και βεβαιώσεων απασχόλησης εκεί όπου απαιτείται πείρα και συστατικών επιστολών από προηγούμενους εργοδότες.
(3) Ο αιτητής οφείλει να προσκομίσει απολυτήριο ή άλλο ισάξιο προσόν στα απαιτούμενα προσόντα.
(4) Εάν τα πιστοποιητικά σπουδών σας δεν είναι όπως αναγράφονται κάτω από τα ‘απαιτούμενα προσόντα’ παρακαλώ όπως προσκομίσετε πρωτότυπο πιστοποιητικό αναγνώρισης του συγκεκριμένου τίτλου σπουδών σας από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.).
Σημειώνεται ότι, πριν την έναρξη ισχύος του διορισμού του, ο ιατρός θα πρέπει να εξασφαλίσει και να προσκομίσει προς τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας εγγραφή του στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου και αντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματός του από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.


19/12/2023

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ - SAINT GATIEN LANGON, TIVOLI LAVAL, LA ROCHE SUR YON
Η κλινική μας, που βρίσκεται στην περιοχή SAINT GATIEN LANGON, αναζητά ταλαντούχους ιατρούς για σημαντικές θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες. Εάν είστε παθιασμένοι για την ιατρική εξέλιξη και επαγγελματική ανάπτυξη, σας προσκαλούμε να ενταχθείτε στην ομάδα μας.
**ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SAINT GATIEN LANGON:**
1. Επικεφαλής του τμήματος χειρουργικής λειτουργίας.
2. Χειρουργός οφθαλμίατρος.
3. Ειδικός γαστρεντερολόγος.
**ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TIVOLI LAVAL:**
1. Χειρουργός ορθοπεδικής για τον ανώτερο άκρο.
2. Ιατρός ορθοπεδικής.
3. Χειρουργός οφθαλμίατρος.
4. Παιδίατρος για το τμήμα μαιευτηρίου χωρίς νεογνολογία.
5. Γυναικολόγος χειρουργός με εξειδίκευση σε καρκίνο και ουρολογία.
6. Ειδικός γαστρεντερολόγος.
7. Νέος χειρουργός αγγειακής χειρουργικής.
**ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ LA ROCHE SUR YON:**
1. Επικεφαλής του τμήματος λειτουργίας.
**ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ:**
- Υψηλή Ιατρική Εκπαίδευση.
- Καριέρα και Επαγγελματική Εξέλιξη.
- Ποικιλία Ιατρικών Ειδικοτήτων.
- Υψηλό Επίπεδο Υγειονομικών Υπηρεσιών.
- Ποιότητα Ζωής.
- Ευκαιρίες Έρευνας.
- Ευελιξία Καριέρας.
Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και να συμβάλετε στην παροχή υψηλής ποιότητας υγειονομικής φροντίδας, παρακαλούμε υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και την επιστολή σας στη διεύθυνση
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας για μια επιτυχημένη ιατρική πορεία.
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


Είστε γιατρός γενικής ιατρικής ή ειδικός και αναζητάτε μια συναρπαστική επαγγελματική πρόκληση; Η Γαλλία σας περιμένει για να γίνετε μέρος της ιατρικής κοινότητας μας και να συμβάλετε στην προαγωγή της υγείας!
Διαθέσιμες Θέσεις:
1. LEADERSANTE 78 - LES MUREAUX
- Τύπος Θέσης: Μισθωτός, 35 ώρες
- Μισθός: Από 4000€ έως 6000€ καθαρά
- Περιγραφή: Πόλη με 3400 κατοίκους, νέο ιατρικό κτίριο, δυνατότητα κατοικίας για τους γιατρούς, αναζήτηση ειδικών.
2. Γιατρός γενικής ιατρικής στην περιοχή Cauchy la Tour και Cauchy le Château
- Περιγραφή: Κέντρο υγείας έτοιμο για υποδοχή ιατρών και ειδικών, αναζήτηση οδοντίατρου, επένδυση σε νέο εξοπλισμό.
Τα Πλεονεκτήματα μας:
- Πολυπολιτισμική Εμπειρία: Ζήστε σε περιβάλλον με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά.
- Σύγχρονη Υγειονομική Περίθαλψη: Συμβάλλετε σε ένα προηγμένο σύστημα υγειονομικής φροντίδας.
- Εργασία σε Κοινότητες με Ανάπτυξη: Συμβάλλετε στην υγεία και την ευημερία αναπτυσσόμενων κοινοτήτων.
- Συνδυασμός Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Προσωπικής Ζωής: Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής ανάπτυξης και ποιοτικής προσωπικής ζωής.
- Υποστήριξη στην Εγκατάσταση: Παροχή κατοικίας και άλλων ευκολιών για μια άνετη προσαρμογή.
Υποβολή Αιτήσεων:
Αποστείλετε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE
+33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


Κορυφαία ιατρική εταιρεία με δραστηριότητες σε πολλές περιοχές της Γαλλίας, αναζητά ταλαντούχους ιατρούς για να ενταχθούν στην ομάδα της. Διάφορες εξειδικεύσεις και θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες σε διάφορες περιοχές. Αν είσαι ιατρός με πάθος και διάθεση για εξέλιξη, είναι η ευκαιρία σου!
BORDEAUX RIVE DROITE:
1 Γαστροεντερολόγο ή 1 Πνευμολόγο
Ορθοπαιδικό για το χέρι
Εντατικολόγο
Γηρίατρο
COGNAC:
Γαστροεντερολόγο
ARCACHON:
Ογκολόγο
PAU - Sites de Navare et Marzet:
Εντατικολόγο
Γενικό ιατρό
Η εργασία στη Γαλλία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ιατρούς να αποκτήσουν διεθνή πείρα και να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.
Η Γαλλία είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο υγειονομικής φροντίδας, προσφέροντας στους ιατρούς τη δυνατότητα να εργάζονται σε σύγχρονα νοσοκομεία και κλινικές.
Ταυτόχρονα προσφέρει μια υψηλή ποιότητα ζωής, με εκπληκτική γαστρονομία, πολιτιστικά γεγονότα, και όμορφα τοπία, παρέχοντας στους ιατρούς μια εξαιρετική εμπειρία ζωής.
Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει! Ελάτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με μια κορυφαία ιατρική ομάδα και να συμβάλετε στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας υγείας στη Γαλλία.
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE
+33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


15/12/2023

Θέση ΩΡΛ στο Παρίσι, Γαλλία σε ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική στην περιοχή Hauts-de-Seine για ιατρικές εξετάσεις (χωρίς χειρουργεία). Ο ιατρός είναι μισθωτός, σε μορφή ποσοστού του τζίρου που θα κάνει. Σύμβαση αορίστου χρόνου, μαθήματα γαλλικών, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο. Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΣΤO ΠΑΡΙΣΙ, Montreuil, ΓΑΛΛΙΑ, . Αναζητούμε έναν οφθαλμίατρο για μια ιδιωτική κλινική στην πόλη Montreuil, για μια θέση πλήρης απασχόλησης. Η ΘΕΣΗ και ΟΙ ΑΜΟΙΒΗ- σύμβαση αορίστου χρόνου, θέση μισθωτού, ο ιατρός δουλεύει σε συνεργασία με γραμματέα και 2 βοηθούς και βλέπει έναν συγκεκριμένο αριθμό ασθενών/ ημέρα, ανάλογα με τον ρυθμό που επιθυμεί ο ίδιος. Σταθερές απολαβές/μέρα, ανάλογα με των αριθμό ασθενών που θα εξεταστεί, χωρίς διοικητικές ευθύνες. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 4 μέρες / εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες-Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ στο Παρίσι, Γαλλία σε ιδιωτική κλινική με διάφορες ειδικότητες. Ο ιατρός είναι μισθωτός. Απαιτήσεις – γνώση και εμπειρία στον βασικό καρδιολογικό έλεγχο (τεστ κοπώσεως, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχος). Σύμβαση αορίστου χρόνου, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, χωρίς βάρδιες. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - κατάλυμα για τον πρώτο μήνα, μαθήματα γαλλικών. Περισσότερες πληροφορίες-Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


Θέσεις εργασίας για γιατρούς σε νοσοκομεία της Γερμανίας
Η Career Help EU και το γραφείο μας στην Γερμανία DocToLet (https://www.doctolet.de) αναζητούμε ιατρικό προσωπικό για εργασία σε νοσοκομεία στην Γερμανία.
Α. Ειδικευόμενοι γιατροί
Γενική χειρουργική, Παθολογία, Γενική Ιατρική, Γαστρεντερολογία και άλλες ειδικότητες.
Β. Ειδικευμένοι γιατροί
Γενική Χειρουργική, Παθολογία, Ορθοπεδική, Οφθαλμολογική, Καρδιολογία, Γαστρεντερολογία
Ειδικά, σε νοσοκομείο ζητούνται οι παρακάτω ειδικευμένοι γιατροί με εμπειρία για την στελέχωση των εξωτερικών τους ιατρείων (MVZ):
1 Γυναικολόγος
1 Παιδίατρος
2 Γενική Ιατρικής
1 Ακτινολόγος
Παρέχονται υψηλές αμοιβές και προοπτικές σύντομης εξέλιξης.
Παρέχουμε υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) κατόχων τίτλου ιατρικής από χώρες της ΕΕ. Με την εξειδικευμένη σχολή μας “Sprachlabor Hannover“ (https://www.sprachlabor-hannover.de) παρέχουμε ειδική εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (C1) και την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία. Στα μαθήματα μπορούν οι υποψήφιοι να συμμετέχουν αρχικά και διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης. Επίσης παρέχουμε με ίδια προγράμματα ή υπό προϋποθέσεις με προγράμματα του γερμανικού ομοσπονδιακού γραφείου εργασίας (Arbeitsagentur) την χρηματοδότηση των μαθημάτων ορολογίας. Μπορούμε να υποστηρίξουμε μαθήματα από το επίπεδο Α2 μέχρι το επίπεδο C1 με πολύ οικονομικά μαθήματα Γερμανικών και να παρέχουμε οικονομική στέγη στους υποψηφίους μας.
Με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τις συνεργασίες μας στον τομέα υγείας βρίσκουμε κάθε χρόνο σε περίπου 500 γιατρούς απ’ όλο τον κόσμο θέσεις εργασίας με υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης με άμεση πρόσληψη στα νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Γερμανία. Βοηθάμε στην ορθή σύνταξη του βιογραφικού και παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη θέση εργασίας ανάλογα με τα προσόντα των υποψηφίων. Υποστηρίζουμε τους υποψηφίους σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και διεκπεραιώνουμε αυτές. Επίσης με την υποστήριξη μας διευκολύνουμε του υποψηφίους για την ομαλή και χωρίς μεγάλες δυσκολίες μετάβαση τους στην Γερμανία. Για όλες αυτές τις υπηρεσίες ο υποψήφιος δεν χρεώνεται και η παροχή τους είναι δωρεάν.
Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας, ή και να προχωρήσετε σε ειδικότητα ή εξειδίκευση, στείλτε τα βιογραφικά σας (εάν είναι δυνατόν στα γερμανικά) στο E-mail ή καλέστε μας στο 6937 346 970 (κος. Βλαχόπουλος) και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων και υπηρεσιών μας για την εργασία στην Γερμανία.

14/12/2023

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ Γενικούς Ιατρούς, Γυναικολόγους, Παιδίατρους και Οφθαλμίατρους ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της ιατρικής ομάδας μας σε ένα καινοτόμο Πολυεπιστημονικό Κέντρο Υγείας στη Σαιν-Μπαρθελεμί, Γαλλία!
Πολυεπιστημονικό Κέντρο Υγείας: Είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή υψηλού επιπέδου υγειονομικών υπηρεσιών και αναζητούμε αφοσιωμένους ιατρούς που επιθυμούν να συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας της κοινότητας.
Τοποθεσία: Σαιν-Μπαρθελεμί, Γαλλία - Ένα υπέροχο περιβάλλον που σας προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία σας με την απόλαυση της γαλλικής ζωής.
Κύριες Ευθύνες:
Ιατρική Πράξη με συνείδηση και αφοσίωση.
Συνεργασία σε πολυεπιστημονική ομάδα για ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών.
Συμβολή στη βελτίωση της συνολικής υγείας της κοινότητας.
Πώς να Υποβάλετε Αίτηση: Στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο . Σας περιμένουμε να γίνετε μέρος της ομάδας μας!
Δωρεάν Μαθήματα Γαλλικών: Για όσους επιθυμούν εκπαίδευση, προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα γαλλικών για υποψήφιους με επίπεδο A2 και άνω.
Υπηρεσίες ATRIX International: Είμαστε πρωτοπόροι στις προσλήψεις ιατρικού προσωπικού στη Γαλλία, παρέχοντας υπηρεσίες αξιολόγησης επιπέδου Γαλλικών και οργάνωσης συνεντεύξεων. Βοηθούμε στη διαδικασία ένταξης χωρίς κόστος για τους Ιατρούς.
Η Γαλλία προσφέρει υψηλό επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης με σύγχρονες υποδομές και προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό. Επίσης προσφέρει μια υψηλή ποιότητα ζωής, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, εξαιρετική γαστρονομία και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να συμβάλετε στην υγεία και την ευημερία μιας ολόκληρης κοινότητας! Υποβάλετε την αίτησή σας σήμερα!
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


12/12/2023

Η Persuaders RH, ειναι μια εταιρεία απασχόλησης εργατικού δυναμικού ειδικευμένη στον Ιατρικό τομέα στη Γαλλία για Έλληνες γιατρούς.Το έμπειρο προσωπικό της προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη στις προσπάθειές των γιατρών να βρουν το κατάλληλο πόστο εργασίας που ανταποκρίνεται στο προφίλ τους. Ένα από τα καλύτερα συστήματα υγείας στην Ευρώπη περιμένει ειδικευμένους γιατρούς να εγκατασταθούν στους κόλπους των δομών Υγείας της.
Άριστες Συνθήκες Εργασίας.
Ικανοποιητικές Αμοιβές
Φορολογικά και Κοινωνικά Πλεονεκτήματα
Συνεχόμενη Επαγγελματική Εκπαίδευση
είναι οι κυριότεροι λόγοι που κάνουν τη Γαλλία μία ελκυστική επιλογή για τα επαγγέλματα υγείας.
Η εταιρεία Persuaders Rh, βραβευμένη επι 4 συνεχόμενες χρονιές ως ένα από τα καλύτερα γραφεία ευρέσεως εργασίας στην Γαλλία, σας παρουσιάζει τους πέντε κυριότερους λόγους για να συνεργαστείτε μαζί της.
Προτείνει θέσεις εργασίας για όλες τις ειδικότητες σε περισσότερες από 100 δομές που υπάρχουν στη γαλλική επικράτεια όπως δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία.
Προσφέρει δωρεάν Συμβουλευτική υποστήριξη στον γιατρό πριν και μετα την εγκατάστασή του στο γαλλικό έδαφος.
Επιλέγει μαζί με τον γιατρό τη θέση εργασίας και τη πόλη εγκατάστασής του.
Κατασκευάζουν το βιογραφικό του υποψήφιου γιατρού.
Οργανώνουν την εγγραφή του ιατρού στον ιατρικό γαλλικό ή οδοντιατρικό σύλλογο
Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω email στο ή να έρθετε σε επαφή με έναν από τους συμβούλους μας στο παρακάτω τηλέφωνο : +30 69 70 68 67 62


08/12/2023

Εξαιρετική Ευκαιρία Καριέρας για Οφθαλμίατρο στη νοτιοδυτική Γαλλία.
Η ιατρική κοινότητα αναζητά παθιασμένο και δυναμικό χειρούργο Οφθαλμίατρο για ένταξη στην ομάδα της στη νοτιοδυτική Γαλλία.
Επιθυμητά Προσόντα: Οφθαλμίατρος χειρουργός, Ένταξη από το 1ο εξάμηνο του 2024.
Πλεονεκτήματα Εντάξεως: Ανάπτυξη έργου, ΖΡΡ για την ευνοϊκή εγκατάσταση μέχρι τον Ιούνιο του 2024, Τεχνολογία Lumera 700 & Ceinturion.
Συνθήκες Εργασίας: Ελεύθερος χρόνος 3-4 ημέρες την εβδομάδα, Μερικώς ευέλικτος, Χωρίς εφημερίες. Ελάχιστο χρονικό διάστημα εργασίας 2 εβδομάδες το μήνα. Είδη Παθήσεων που Θεραπεύονται: Όλες οι οφθαλμικές παθήσεις
Αμοιβή: Συνολικά 250 χιλ. € ετησίως + 50 χιλ. € συμβουλευτικές επισκέψεις.
Πώς να Υποβάλετε Αίτηση: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Δωρεάν Μαθήματα Γαλλικών: Προσφέρονται για υποψήφιους επιθυμούντες εκπαίδευση.
Υπηρεσίες ATRIX International: Πρωτοπόροι στις προσλήψεις ιατρικού προσωπικού στη Γαλλία, με υπηρεσίες όπως αξιολόγηση επιπέδου Γαλλικών και οργάνωση συνεντεύξεων. Βοήθεια στη διαδικασία ένταξης.
ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες: Οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους Ιατρούς.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε μια κλινική που προσφέρει ευνοϊκό περιβάλλον για επαγγελματική εξέλιξη και ποιοτική φροντίδα ασθενών. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης!
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE
+33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI


06/12/2023

Θέση ΩΡΛ στην Τουλούζη, Γαλλία σε ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική για ιατρικές εξετάσεις (χωρίς χειρουργεία). Ο ιατρός είναι μισθωτός, σε μορφή ποσοστού του τζίρου που θα κάνει. Σύμβαση αορίστου χρόνου, μαθήματα γαλλικών, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, δυνατότητα για αισθητικές πράξεις. Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ MULHOUSE, ΓΑΛΛΙΑ, πτήσεις low cost από το αεροδρόμιο Basel-Mulhouse-Freiburg. Αναζητούμε έναν οφθαλμίατρο για μια ιδιωτική κλινική στην πόλη Mulhouse, για μια θέση πλήρης απασχόλησης. Η ΘΕΣΗ και ΟΙ ΑΜΟΙΒΗ- σύμβαση αορίστου χρόνου, θέση μισθωτού, ο ιατρός δουλεύει σε συνεργασία με γραμματέα και 2 βοηθούς και βλέπει έναν συγκεκριμένο αριθμό ασθενών/ ημέρα, ανάλογα με τον ρυθμό που επιθυμεί ο ίδιος. Σταθερές απολαβές/μέρα, ανάλογα με των αριθμό ασθενών που θα εξεταστεί, χωρίς διοικητικές ευθύνες. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 39 ώρες / εβδομάδα, 5 ή 4 μέρες / εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες-Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


ΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ στην Τουλούζη, Γαλλία σε ιδιωτική κλινική με διάφορες ειδικότητες. Ο ιατρός είναι μισθωτός. Απαιτήσεις – γνώση και εμπειρία στον βασικό καρδιολογικό έλεγχο (τεστ κοπώσεως, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχος). Σύμβαση αορίστου χρόνου, υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής και προσαρμογής στη Γαλλία. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- 5 ή 4 ημέρες εργασίας / εβδομάδα, χωρίς Σαββατοκύριακο, χωρίς βάρδιες. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - εγγυημένο μισθό ανάλογα με την εμπειρία, κατάλυμα για τον πρώτο μήνα, μαθήματα γαλλικών. Περισσότερες πληροφορίες-Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, , Τηλέφωνο επικοινωνίας – 6972007440.


04/12/2023

Ζητούνται Γενικοί Ιατροί σε ιδιωτικές και δημόσιες δομές της Γαλλίας.
Απαιτείται καλή γνώση γαλλικών.Επικοινώνησε μαζί μας και προώθησε το βιογραφικό σου/ 6952381243. https://www.adecco.gr/jobs/job/a0W4I00000YoSY8UAN


Η Doctor Consulting είναι μία συμβουλευτική εταιρία για ιατρούς και παρέχει υποστήριξη σε
ειδικευόμενους και ειδικούς ιατρούς για την εύρεση θέσης εργασίας στη Γερμανία μέσα από το δίκτυο των
συνεργαζόμενων νοσοκομείων και κλινικών.
Αναζητούμε ιατρούς στις παρακάτω ειδικότητες:
Ειδικευόμενοι Ιατροί:
Νευρολογία, Αναισθησιολογία, Παθολογία, Καρδιολογία, Πνευμονολογία, Γαστρεντερολογία, Χειρουργική,
Ορθοπεδική, Τραυματολογία, Παιδιατρική, Γυναικολογία, Γενική Ιατρική, Ουρολογία, Νεφρολογία,
Ογκολογία, Ψυχιατρική
Ειδικοί Ιατροί:
Νευρολογία, Αναισθησιολογία, Παθολογία, Καρδιολογία, Πνευμονολογία, Γαστρεντερολογία, Χειρουργική,
Ορθοπεδική, Ουρολογία, Γυναικολογία, Ογκολογία
Παρέχουμε υποστήριξη στη διαδικασία έκδοσης της άδειας άσκησης επαγγέλματος (Approbation), καθώς
και για την εξέταση γλώσσας σε επίπεδο Γ1. Προϋπόθεση για την απόκτηση της άδειας άσκησης
επαγγέλματος είναι η γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο Β2. Επιπλέον, σας υποστηρίζουμε σε
διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες κατά τη μετανάστευσή σας στη Γερμανία.
Μέσα από το δίκτυο των συνεργαζόμενων νοσοκομείων και κλινικών μας, κυρίως στο κρατίδιο της Βόρειας
Ρηνανίας-Βεστφαλίας, εξασφαλίζουμε την εύρεση θέσης εργασίας με καλό εργασιακό κλίμα, υψηλές
αμοιβές και προοπτική εξέλιξης.
Οι υπηρεσίες εύρεσης θέσης εργασίας για τους ιατρούς παρέχονται από εμάς δωρεάν!
Εφόσον ενδιαφέρεστε για μια θέση εργασίας ως ιατρός στη Γερμανία επισκεφθείτε τη σελίδα μας
giatrosstigermania.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στο ή τηλεφωνικά
στο 210-3008877


30/11/2023

Ανακοίνωση Θέσης Εργασίας - Γενικός Ιατρός
**Τοποθεσία:** Νότια της Λυών, Γαλλία
**Διαθεσιμότητα της Θέσης:** 2023-2024
‍ **Η Θέση:**
- **Τίτλος της Θέσης:** Γενικός Ιατρός
- **Αριθμός των Θέσεων:** 5 συνολικά
- **Λόγος Πρόσληψης:** Δημιουργία πολυτοπικού Κέντρου Υγείας για πλήρη φροντίδα του ασθενούς, με τη στήριξη του Ondaine Santé pour Tous.
- **Επιθυμητές Δραστηριότητες Ιατρών:** Εμπνευσμένοι από την πολυεπαγγελματική συμμετοχή και συνοδευτική διάγνωση.
**Περιβάλλον:**
- **Πόλη:** 12.000 κάτοικοι, στην καρδιά των Δημοτικών Κήπων, με όλες τις ανέσεις σε κοντινή απόσταση.
- **Τοποθεσίες Εγκατάστασης:** 235 τ.μ. μοντέρνοι χώροι, προσβάσιμοι σύμφωνα με τα πρότυπα για ΑμΕΑ, περιλαμβάνοντας ιατρεία, αίθουσα συντονισμού, αίθουσα αναμονής, γραφείο υποδοχής, κ.λπ.
- **Ενοίκιο:** 170€ μηνιαία καθαρά χωρίς κοινόχρηστα και φόροι.
**Τεχνική Πλατφόρμα:**
- Ομάδα πολυδιάστατης σύνθεσης με 6 γενικούς ιατρούς, νοσοκόμους, φαρμακοποιούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες.
- Κοινό λογισμικό, τηλεϊατρική και συντονισμός Πόλης-Νοσοκομείου.
**Χρόνος Εργασίας:**
- Κάθε ιατρός αποφασίζει για την ισορροπία του επαγγελματικού/ιδιωτικού του βίου με 8 ώρες εργασίας την ημέρα 5 ημέρες την εβδομάδα.
**Συνθήκες και Αμοιβή:**
- Εκτίμηση καθαρού μηνιαίου εισοδήματος από 6.187€ έως 12.281€ ανάλογα με τον όγκο της δραστηριότητας.
**Πρώτη Εγκατάσταση:**
- Ελάχιστα εγγυημένα εισοδήματα από το Κράτος, λαμβάνοντας υπόψη τις ημέρες εργασίας στη Ζώνη Δράσης Συμπλήρωσης (ZAC).
Iasonas MEIDANIS
CHARGE DE RECRUTEMENT 175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956


27/11/2023

Το Mediterranean Hospital of Cyprus (www.medihospital.com.cy), ένα σύγχρονο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λεμεσό (Κύπρος) σε αναπτυξιακή τροχιά και με συμμετοχή του στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) της Κύπρου αναζητεί Ιατρούς Αναισθησιολόγους για πλήρη και μόνιμη απασχόληση. Οι Ιατροί που θα προσληφθούν θα αναφέρονται στο Διευθυντή του
Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου και θα είναι υπεύθυνοι για την παροχή υπηρεσιών Αναισθησιολογικού Ιατρού σε ειδικούς τομείς (Γενική Αναισθησία, Περιοχική Αναισθησία).
Απαιτούμενα Προσόντα:
• Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας στον τομέα της Αναισθησιολογίας
σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο.
• Κάτοχος Πτυχίου Ιατρικής Σχολής.
• Επιθυμητή προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.
• Διοικητικές και οργανωτικές δυνατότητες.
• Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
Προσφέρεται πακέτο απολαβών ύψους €100,000 ετησίως, συμμετοχή σε πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης σε ένα Δυναμικό Νοσοκομειακό περιβάλλον.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση με θέμα “Ενδιαφέρον Ιατρού Αναισθησιολόγου” ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: +(357) 25 200116 ή 25 200112.


23/11/2023

Πλήρως Εξοπλισμένο ιατρείο στην περιοχή Centre-Val de Loire αναζητά Γενικό Γιατρό για να ξεκινήσει τη δραστηριότητα του ως ελευθερος επαγγελματίας.Ενα μεγάλο πελατολόγιο ειναι στη διάθεση του γιατρού άμεσα για να συμπλήρωσει τα ραντεβού του για τους επόμενους εξι μήνες.Προσφέρεται δωρεάν ιατρείο για ενα χρόνο , δωρεάν σπίτι για τους πρώτους μήνες καθώς και οικονομική ενισχυση 50,000 ευρώ για τα πρώτα χρόνια.Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να έχει Πτυχίο Ιατρικής και Ειδικότητας απο ευρωπαικό πανεπιστήμιο, να ειναι ευρωπαίος πολίτης και να μιλάει τη γαλλική γλώσσα σε επίπεδο Β2. Για περισσότερες πληροφορίες μη διαστάσετε να μας τηλεφωνέιτε στο +30 6970686762 ή να αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο


The University of Nicosia Medical Centre and the University of Nicosia Medical School seek a qualified and experienced Radiologist with a specific focus on Ultrasound. The selected candidate will play a pivotal role in supporting our Medical Centres in Nicosia and Ormideia and will also serve as a Faculty Member of the Ultrasound Institute, Medical School.
Requirements:
•Medical degree and specialized training in Radiology
•Board-certified Radiologist registered with the Cyprus Medical Council
•Extensive experience in performing and interpreting ultrasound examinations
•Leadership experience, preferably in an educational or research setting
•Excellent communication and interpersonal skills with proficiency in both Greek and English languages
Responsibilities:
•Conduct and interpret ultrasound examinations
•Collaborate with medical professionals to provide accurate diagnoses
•Join the faculty of the Ultrasound Institute, ensuring high standards of education and research
•Stay updated on the latest advancements in ultrasound technology and education and contribute to continuous improvement
Applications should include:
•A Cover letter focusing on clinical experience and interest / experience in ultrasound teaching
•A comprehensive Curriculum Vitae (CV) including a complete list of publications
•Two Reference Letters from professional contacts familiar with the candidate's work
The ideal candidate should be eligible to work in the European Union/ European Economic Area.
An attractive and competitive remuneration package will be offered to the successful candidate based on qualifications and experience.
Please send your complete application to
The position will remain open until is filled.
Please indicate in the subject line of your email that you are applying for the Radiologist position with the reference number F23UNMC21ΑMA.
Only candidates who are shortlisted will be contacted.
We thank all applicants for their interest in the University of Nicosia Medical Centre and the Medical School.


22/11/2023

Η εταιρία BEST MED CAREER, εξειδικευμένη στο medical recruiting και η οποία δραστηριοποιείται στο Γαλλόφωνο μέρος του Βελγίου(Βαλλωνία), αναζητά ιατρούς ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΥΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ (2), για να καλύψουν θέσεις εργασίας σε νοσοκομείο στη συγκεκριμένη περιοχή.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ: Γνώση της Γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β1+/Β2 (δεν απαιτείται πιστοποίηση).
ΑΠΟΛΑΒΕΣ: 15.000 – 17.000 Ευρώ μηνιαίως. Προσφέρεται συμβόλαιο αορίστου χρόνου καθώς και άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα από τα καλύτερα ευρωπαικά εθνικά συστήματα υγείας τόσο σε θέματα οργάνωσης όσο και απολαβών.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο ή στο .
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030 6906118871


ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
Το Opsis Medical Imaging στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του επιθυμεί να εντάξει στο ιατρικό δυναμικό του κέντρου ένα ιατρό Ακτινολόγο για πλήρη απασχόληση στο κέντρο μας στη Λευκωσία.
Απαραίτητα προσόντα:
Κατοχή Αναγνωρισμένου Πτυχίου Ιατρικής.
Κατοχή Πιστοποιητικού Ειδικότητας στην Ακτινολογία σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο.
Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στην Ακτινολογία. Κάλυψη Αξονικών και Μαγνητικών τομογραφιών.
Κατοχή Λευκού Ποινικού Μητρώου.
Άριστη γνώση ελληνικής γλώσσας και καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
Εγγραφή στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου.
Ετήσια Άδεια Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.
Προσφέρονται:
Ελκυστικό πακέτο αμοιβών & παροχών αναλόγως εμπειρίας και προσόντων (Full – time position) με προοπτική ανέλιξης τόσο οικονομικής όσο και ακαδημαϊκής.
Παροχή βοήθειας για την μετεγκατάσταση και εγγραφή ως ιατρός στις αρμόδιες κυπριακές αρχές.
Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας.
Αποστολή βιογραφικών στο e–mail:
Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως καλέσετε στο +35722365999


09/11/2023

Το μεγαλύτερο γραφείο Ευρέσεως Εργασίας στην Γαλλία , οι PERSUADERS RH, αναζητούν καρδιολόγους, πνευμονολόγους και γαστρεντερολόγους για να ενταχθούν στο δυναμικό μεγάλης αλυσίδας ιδιωτικής κλινικής στην πόλη Στρασβούργο και στην πόλη Νανσί.
Σύγχρονα ιατρεία με άριστο προσωπικό είναι έτοιμα να υποδεχθούν ένα μεγάλο πελατολόγιο ασθενών.
Προσφέρεται συμβόλαιο Αορίστου χρόνου
Σταθερότητα στο μισθό και στο ωράριο του γιατρού
Ποιότητα στις συνθήκες εργασίας
Καινοτόμος εξοπλισμός
Έμπειρο προσωπικό
Δυνατότητα συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα και πανευρωπαϊκά συνέδρια.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να είναι ευρωπαίοι πολίτες και να έχουν φοιτήσει σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.
Είναι προαιρετικό οι γιατροί να κατέχουν δίπλωμα γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο ή να επικοινωνήσουν με τους συμβούλους μας στο +30 69 70 68 67 62
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν σε όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.


06/11/2023

Εκ μέρους πελάτη μας, του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό, αναζητούμε Ιατρούς Πρώτων Βοηθειών.
Αρμοδιότητες:
● Εκτέλεση καθηκόντων σε Τμήμα Πρώτων Βοηθειών
● Φροντίδα ασθενών του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών
● Άμεση αξιολόγηση επειγόντων περιστατικών και θεραπεία
● Συνεργασία με Συνεργάτες Ιατρούς για σωστή παραπομπή
● Διαχείριση τυχόν παραπόνων που αφορούν το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών
● Εκτέλεση καθηκόντων που συνάδουν με την ειδικότητα.
Απαιτούμενα Προσόντα:
● Πιστοποιητικό ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής
● Σχετική εμπειρία 3 ετών
● Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας
● Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
● Ακεραιότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία
● Οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες.
Ο πελάτης προσφέρει:
● Ελκυστικό πακέτο απολαβών
● 13ος μισθός
● Ταμείο προνοίας
● Φιλικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον εργασίας
● Ευκαιρίες εκπαίδευσης και συνεχούς επαγγελματικής ανέλιξης.
Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο:


01/11/2023

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Γαλλίας σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εργαστείτε στο κέντρο του Παρισιού, σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της πόλης. Αν αναζητάτε μια εργασία που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τη δεξιότητά σας ως δερματολόγος και να απολαύσετε αποδοχές από 1000 ευρώ ανά ημέρα, τότε αυτή είναι η ευκαιρία που περιμένατε.
Η θέση εργασίας απαιτεί μια πενθήμερη 8ωρη εργάσιμη ημέρα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, με μια ώρα προβλεπόμενης παύσης. Θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τους ασθενείς σας σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά φιλικό προς τον ασθενή, προσφέροντας εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα. Είναι η ευκαιρία σας να ενταχθείτε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη και τη συνεχή κατάρτιση. Το Παρίσι, μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, προσφέρει μια πληθώρα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Αν έχετε ενδιαφέρον και επιθυμείτε να εξερευνήσετε αυτήν τη συναρπαστική ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας. Στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση ή καλέστε μας στον αριθμό +33 185 090 956.


Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι ο Ιατρικός κόσμος της Γαλλίας έχει ανοίξει θέσεις εργασίας για καρδιολόγους με αποδοχές που κυμαίνονται από 6.000 έως 9.000 ευρώ ανά μήνα! Αναζητούμε προσωπικό για θέσεις εργασίας σε όλη τη γαλλική επικράτεια, οπότε η ευκαιρία αυτή είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να εργαστούν σε αυτή την υπέροχη χώρα.
Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν σε μια πενθήμερη 8ωρη εργάσιμη ημέρα, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με μια ώρα κενό για αξιοποίηση. Αυτή η θέση προσφέρει την ευκαιρία να έχετε ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας ως καρδιολόγος.
Το Ιατρικό Σύστημα της Γαλλίας είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης που προσφέρει και την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχει στους ιατρούς. Η Γαλλία προσφέρει επίσης μια υπέροχη ποικιλία πολιτισμικών εμπειριών και είναι γνωστή για την εκλεκτική της κουζίνα, τα καλοκαιρινά φεστιβάλ και τον πλούσιο πολιτισμικό της κληροδότημα.
Εάν είστε καρδιολόγος που αναζητά μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία στον τομέα της υγείας και είστε έτοιμοι να εξελίξετε την καριέρα σας, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας. Ελάτε στη Γαλλία και εργαστείτε σε ένα περιβάλλον που προσφέρει εξαιρετική ανταμοιβή και επαγγελματική ανάπτυξη.Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να υποβάλετε την αίτησή σας. Η Γαλλία σας περιμένει, και μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης στον πληθυσμό της. Ελάτε στη Γαλλία και επαγγελματοποιηθείτε στον τομέα της καρδιολογίας! Iasonas MEIDANIS


Είστε ένας/μια έμπειρος/η Γυναικολόγος που ψάχνει για μια ευκαιρία εργασίας στη Γαλλία; Ο Ιατρικός Κόσμος της Γαλλίας σας προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία να αναπτύξετε την επαγγελματική σας καριέρα σε μια χώρα γεμάτη πολιτισμό και προοπτικές. Υπάρχουν αυξανόμενες θέσεις εργασίας για Γυναικολόγους σε όλη τη Γαλλική επικράτεια, με αποδοχές που κυμαίνονται από 6000 έως 10000 ευρώ ανά μήνα. Η εργασία προσφέρει σταθερό ωράριο πενθήμερης 8ωρης εργασίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, με μια ώρα διάλειμμα για να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας.
Η Γαλλία είναι γνωστή για τον υψηλό βιοτικό της επίπεδο, την εξαιρετική ποιότητα ζωής και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Εργαζόμενοι ως Γυναικολόγοι στη Γαλλία, θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε μια ποικίλη πληθυσμιακή ομάδα και να βιώσετε τον πλούτο της γαλλικής κουλτούρας. Αν είστε ενδιαφερόμενοι να εξερευνήσετε αυτήν την ευκαιρία εργασίας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους υποβολής αιτήσεων. Είναι η ευκαιρία σας να συμβάλετε στην υγεία των ανθρώπων και να ζήσετε μια συναρπαστική επαγγελματική εμπειρία στην καρδιά της Γαλλίας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία - ελάτε να συμβάλετε στην υγεία και την ευημερία της Γαλλικής κοινότητας ως Γυναικολόγος! Iasonas MEIDANIS

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή