Συγκινητική ήταν για άλλη μια φορά η ανταπόκριση του κόσμου, στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανήμπορους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Περισσότερες από 27 σακούλες με φάρμακα και ορθοπεδικά βοηθήματα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, στη δράση που διοργανώθηκε σε δύο ενορίες της Αθήνας, στον Άγιο Σπυρίδωνα Παγκρατίου και στον Άγιο Δημήτριο στην Πανόρμου.

Οι εθελοντές του Ιατρείου, παρουσία του προέδρου του ΙΣΑ Γ.Πατούλη ,συγκέντρωσαν τα φάρμακα που διέθεσαν δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι -παρά  την υψηλή θερμοκρασία- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

 Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον κόσμο που διέθεσε το πολύτιμο αυτό υλικό όσο και στους εθελοντές του Ιατρείου που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και κόπο για την πραγματοποίηση της δράσης.

«Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής είναι μια πρότυπη δομή που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί  την κοινωνική ευαισθησία των γιατρών της Αθήνας. Εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν βρει σε αυτό, καταφύγιο την πιο δύσκολη ώρα που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση και παράλληλα έχασαν την υγεία τους. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να στηρίζουμε τόσο τους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη όσο και τις δομές του συστήματος υγείας που καταρρέουν από την υποχρηματοδότηση και τις λανθασμένες πολιτικές», τόνισε ο Γ.Πατούλης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

IATREIO KOINVNIKHS APOSTOLIS 22 7 2018 1

 

IATREIO KOINVNIKHS APOSTOLIS 22 7 2018 2

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή