Γ. Πατούλης: Μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον όσο υπάρχουν παιδιά που έχουν μέσα τους την αγάπη και την αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο

Με μεγάλη συγκίνηση οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής παρέλαβαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που συγκέντρωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τα φάρμακα παρέδωσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Γερμανός που επισκέφθηκε το ιατρείο μαζί με παιδιά και νέους από την Τρίπολη που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια για τη στήριξη του ιατρείου.

Περισσότεροι από εξήντα φοιτητές και παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου από την Τρίπολη επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΙΣΑ και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιατρείου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του. Ενώ παρέδωσαν 25 κούτες με φάρμακα που θα αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια για το έργο του Ιατρείου.

Tα φάρμακα παρέλαβαν η υπεύθυνη του Ιατρείου εθελοντής γιατρός κυρία Ελένη Μελιάδου, η φαρμακοποιός κυρία Άννα Παπαπροκοπίου και η εθελόντρια κυρία Καλλιόπη Περρέα.

Σχολιάζοντας την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας που πήρε αυτή την πολύτιμη για εμάς πρωτοβουλία καθώς και τους δεκάδες ανώνυμους συνανθρώπους μας που προσέφεραν τη στήριξή τους στο Ιατρείο μας. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί στην αποστολή αυτή συμμετείχαν νέοι και παιδιά από την περιοχή, αποδεικνύοντας ότι όσες δύσκολες στιγμές και εάν περνάει η πατρίδα μας μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον αφού υπάρχουν παιδιά που έχουν μέσα τους την αγάπη και την αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

28 12 2016 paradosi farmakwn 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή