Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη για να στηρίξουμε τους ανήμπορους συμπολίτες μας»

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρέδωσε σήμερα, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, 250 κούτες με φάρμακα σε 24 Δήμους της Αττικής, για την ενίσχυση των Κοινωνικών τους Φαρμακείων. Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές του Ιατρείου, στο πλαίσιο της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των Κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΙΣΑ και παρέλαβαν το φαρμακευτικό υλικό εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους καθώς στην πλέον δύσκολη περίοδο για το σύστημα υγείας, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής μάχεται για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων και τη στήριξη των δομών υγείας.

Η παράδοση των κουτιών με το φαρμακευτικό υλικό έγινε από τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, ο οποίος εξήρε το έργο των εθελοντών του Ιατρείου ενώ δεσμεύθηκε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για την στήριξη των συνανθρώπων μας.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

«Παραδώσαμε σήμερα την «κατάθεση ψυχής» εκατοντάδων συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και προσέφεραν φάρμακα για τους αναξιοπαθούντες. Δυστυχώς οι ανασφάλιστοι εξακολουθούν πληρώνουν δυσβάστακτες συμμετοχές για τα φάρμακά τους, με αποτέλεσμα πολλοί να μην έχουν πρόσβαση στη θεραπεία τους. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, θα δώσει μάχη για να στηρίξει αυτές τις δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης , οι οποίες αποτελούν καταφύγιο για τους συνανθρώπους μας. Σε δεύτερη φάση πρόκειται να παραδοθεί φαρμακευτικό υλικό και στους Δήμους της περιφέρειας».

Το φαρμακευτικό υλικό παρέλαβαν οι δήμαρχοι :Ραφήνας –Πικερμίου κος Β. Πιστικίδης, Παπάγου-Χολαργού κος Η. Αποστολόπουλος, Ασπρόπυργου Ν. Μελέτιος ,Μεγάρων κος Γ. Σταμούλης. Επίσης οι αντιδήμαρχοι :Σαρωνικού Σ. Γκίνης ,Παπάγου-Χολαργού κυρία Λ. Σουρανη, Π. Φαλήρου κος Γ. Γουλιέλμος ,Ωρωπού κος Δ. Βελτανιώτης ,Αχαρνών κυρία Ε. Σαχσανίδη, Ελληνικού –Αργυρούπολης κυρία Στελάκη, Αιγάλεω κος Σ. Βασιλειάδης ,Μεταμόρφωσης κος Ε. Χειμώνας. Ακόμη παρέστησαν εκπρόσωποι των Δήμων Δάφνης-Υμμητού,Κηφισιάς,Αγ.Αναργύρων-Καματερού,Πεντέλης,Περιστερίου Ηρακλείου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Ηλιούπολης κ.τ.λ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

  12 7 2016 paradwsi farmaka dimoi1
12 7 2016 paradwsi farmaka dimoi2

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή