Δυναμικό παρόν έδωσαν οι εθελοντές του ιατρείου Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ ,της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που οργάνωσε ο ΣΚΑΙ , στο Καλλιμάρμαρο.

Περισσότεροι από 50.000 συμπολίτες μας αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Συγκεντρώθηκαν 120 τόνοι τροφίμων που πρόκειται να διατεθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος σε όσους δήμους στην Ελλάδα έχουν ανάγκη.

«Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και συμμετέχει σε δράσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για τη στήριξη των συμπολιτών μας .Οι εθελοντές γιατροί, επενδύουν κόπο και προσωπικό χρόνο, για να συνδράμουν στο έργο του Ιατρείου, στο οποίο έχουν βρει καταφύγιο χιλιάδες συνάνθρωποι μας που χτύπησε η οικονομική κρίση», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

 

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

 

Γιώργος Πατούλης           Κωνσταντίνος Δήμτσας

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή