Γ. Πατούλης: Είμαστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Σε μια ακόμα δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες συμμετείχε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής .Διοργανώθηκε ένα γεύμα αγάπης για 500 άτομα που φιλοξενούνται στο Κέντρο του Ελληνικού και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.

Η σημερινή δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «we care», για παροχή ιατρικής και φαρμακευτικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων που υλοποιείται από το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με τον ΙΣΑ και την ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτής της «συμμαχίας ανθρωπιάς», ενόψει της Πρωτοχρονιάς, διοργανώθηκε ένα γεύμα αγάπης για τους 500 φιλοξενούμενους πρόσφυγες και μετανάστες στο Κέντρο του Ελληνικού και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά. Στη δράση συμμετείχε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ .Πατούλης και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής , εθελόντριες του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Εμμ. Παπασάββας και ο Διευθυντής της «Αποστολής» Κ. Δήμτσας.

Ο Πρόεδρος της ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, μετά την επίσκεψη δήλωσε σχετικά:

«Μέσα στο πνεύμα των ημερών συμμετείχαμε σε αυτό το γεύμα αγάπης που προσφέρθηκε σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έχει συμβάλλει από την πρώτη στιγμή με δράσεις αλληλεγγύης στην υποστήριξη αυτών των ανθρώπων που κατέφυγαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Θεωρούμε ότι για όσο διάστημα είναι στη χώρα μας πρέπει να τους βοηθήσουμε ώστε να ζουν σε συνθήκες αξιοπρέπειας και να τους διασφαλίσουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

 

 29 12 15 gevma agapis we care1

 29 12 15 gevma agapis we care3

29 12 15 gevma agapis we care2

29 12 15 gevma agapis we care4

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή