Έναν υπερσύγχρονο απινιδωτή δέκα χιλιάδων ευρώ δώρισε στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ο Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Φραγκφούρτης για τις ανάγκες που καλείται να καλύψει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των ανασφάλιστων ασθενών του Ιατρείου.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, που σε λίγο θα κλείσει 2 χρόνια λειτουργίας, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά αυτή τη δωρεά της επιστημονικής ομογένειας της Φραγκφούρτης, ως ένδειξη του υψηλού φρονήματος αυτοθυσίας και αλληλεγγύης που έχουν οι Έλληνες του εξωτερικού για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Τους ευχαριστούμε.

Κατά την παράδοση, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την πράξη αυτής της σπουδαίας ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας, μέσα από την οποία θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε το επείγον και να σώσουμε τον άρρωστο που πεθαίνει. Πρόκειται για μια κίνηση υψίστης σημασίας που πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για τους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού σε όλο τον κόσμο. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που ξεκινήσαμε με το Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Δήμτσα και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου κκ. Ιερώνυμου Β΄ αριθμοί ως τώρα 30.000 επισκέψεις, ενώ καθημερινά δίνουμε 3.000 φάρμακα σε ανασφάλιστους ασθενείς. Κάνουμε μια προσπάθεια διάσωσης αρρώστων και πρόληψης υγιών, μια προσπάθεια που η χώρα την έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ»

Την παράδοση του απινιδωτή έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιόκογλου, που είναι και Καρδιολόγος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλώκος και η Γεν. γραμματέας κα Αλεξοπούλου.


 

 

 6 12 2013 dorea 1

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο των Ελλήνων Επιστημόνων Φραγκφούρτης καρδιολόγο Κ.Γιόκογλου, τκν αντιπρόεδρο κ.Φλώκο και τους εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Ε.Μελιάδου Παιδίατρο και Π.Κοτιλέα Καρδιολόγο

 6 12 2013 dorea 2kommeni

 Ο κ.Πατούλης με τον κ.Γιόκογλου, τον κ.Φλώκο, την κα Αλεξοπούλου, τον κ.Κοτιλέα, την κα Μελιάδου  στην παράδοση του απινιδωτή




ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή