Εκατοντάδες πολίτες της Αθήνας αλλά και πολλών επαρχιακών πόλεων που βρέθηκαν σήμερα στο Θησείο, πέρασαν από την ενορία του Ι.Ν. Αγ.Αθανασίου για να καταθέσουν το φαρμακευτικό τους οβολό και να συνδράμουν στη συλλογή φαρμάκων για τους ανασφάλιστους και εμπερίστατους συμπολίτες τους μέσα από τη δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία»

Τη συγκέντρωση φαρμάκων συνδιοργανωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων και άπορων ανασφάλιστων ασθενών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

12 σάκοι με φάρμακα και 1 ψυγείο με ινσουλίνες ήταν ο σημερινός απολογισμός, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν και μεγάλες ποσότητες από περπατούρες, κολοστομίες, ουτηρηροστομίες, και άλλα αναλώσιμα είδη.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό μεταφέρθηκαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, Σεβαστουπόλεως 113, και παρελήφθησαν από τους εθελοντές του ιατρείου, για να ακολουθήσει η διαλογή τους.

Στη συγκέντρωση φαρμάκων συμμετείχαν οι ιερείς της ενορίας, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ε. Αντωνοπούλου, η φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Α.Παπαπροκοπιου, και οι εθελοντές Ε.Μελιαδου, Κ.Περρέα, Ε.Δασκαλοπούλου, Δ.Νικολακόπουλος και Α.Μαυρομάτης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί Δευτερα ως Παρασκευή 9πμ με 5μμ. Ραντεβού για εξέταση μπορούν να κλείσουν όλοι οι ανασφάλιστοι ασθενείς, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως, προσκομίζοντας 1) το ληχθέν βιβλιάριο αν υπάρχει, 2) την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την κάρτα ανεργίας τους 3) το ΑΜΚΑ τους και 4) τη φορολογική τους δήλωση. Για πληροφορίες 210 3847374.

Παράλληλα, οι ανασφάλιστοι ασθενείς, χωρίς ραντεβού, μπορούν να λαμβάνουν φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου, βάσει πρόσφατης ιατρικής συνταγής, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 9πμ ως 3μμ.


 

 

 23 11 2013 ag athanasios 2

 Ο Προεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης με τους Ιερείς του ΙΝ Αγ.Αθανασίου και τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Ε. Αντωνοπούλου

 

23 11 2013 ag athanasios 1

Ο κ.Πατούλης, η κ.Παπαπροκοπίου, η κ.Μελιάδου, η κ.Περρέα, η κ.δασκαλοπούλου και ο κ.Νικολόπουλος στη συλλογή φαρμάκων


 


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή