Συνάντηση του Προεδρείου του ΠΙΣ με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας Υπουργό κ.Π.Κουρουμπλή, Αν.Υπουργό κ.Α. Ξανθό και Γεν.Γραμματείς του Υπ. Υγείας κ.κ. Σ.Κοκκινάκη και Ι.Μπασκόζο, θα έχει αύριο το Προεδρείο του Π.Ι.Σ., για να συζητήσουν τις προτεραιότητες που απασχολούν αυτή τη στιγμή την περίθαλψη και την λειτουργία των ιατρών.

Η άμεση χρηματοδότηση των Νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, είναι από τις κύριες προτεραιότητες, προκειμένου να πληρωθούν οι ιατροί των Δημόσιων Νοσοκομείων (υπάρχουν πολλών ετών ανεξόφλητες εφημερίες), καθώς επίσης και οι πάροχοι υγείας από τον ΕΟΠΥΥ.

Οι προτεραιότητες όσον αφορά την παρεχομένη περίθαλψη θα συζητηθούν, προκειμένου οι πολίτες να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες απαιτήσεις.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και ακολούθως κλιμάκιο του ΠΙΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Π.Ι.Σ. κ. Μιχαήλ Βλασταράκο, θα περιοδεύσει το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου στους Νομούς Ευρυτανίας και Φθιώτιδος, προκειμένου από κοινού με τους τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους και Φορείς και τις επισκέψεις στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας να γίνουν κοινωνοί εκ του σύνεγγυς των τοπικών προβλημάτων, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα προς την πολιτική ηγεσία για την κάλυψη των αναγκών στο σύστημα περίθαλψης.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος με κάθε τρόπο θα εντείνει τις προσπάθειές του με ψυχραιμία, όμως και με διάλογο πρώτα να προωθηθούν λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών αλλά και της λειτουργίας των ιατρών.

                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή