Μετά την τεράστια επιτυχία της έντυπης έκδοσης του «ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ» και την ενθουσιώδη αποδοχή του έργου από τον ιατρικό χώρο, οι εκδόσεις Σταφυλίδη παρουσιάζουν με ιδιαίτερη υπερηφάνεια το πρώτο ιατρικό λεξικό στο διαδίκτυο.

Στην ιστοσελίδα www.edictionary.gr θα βρείτε το διαδικτυακό ιατρικό λεξικό (αγγλοελληνικό-ελληνοαγγλικό) το οποίο καλύπτει με 60.000 λήμματά, όλο το φάσμα των επιστημών του χώρου της υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση και εκτεταμένη ανάλυση στα κρίσιμα λήμματα και στα σύγχρονα λήμματα που εντάχθηκαν πρόσφατα στους οικείους κλάδους.

25 διακεκριμένοι Επιστήμονες - Ιατροί, επιχειρούν να προσφέρουν στο σύγχρονο επαγγελματία του χώρου της Υγείας, ένα απαραίτητο εργαλείο για την εργασία του και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή του.

Οι ειδικότητες που εμπεριέχονται στο λεξικό είναι οι παρακάτω:

Αιματολογία, Ακτινολογία, Αλλεργιολογία, Αναισθησιολογία, Ανατομία, Ανοσολογία, Βιολογία, Βιοχημεία, Γαστρεντερολογία, Γενετική, Γενική Παθολογία, Γυναικολογία, Δερματολογία, Εμβρυολογία, Ενδοκρινολογία, Επιδημιολογία, Εργαστηριακή Ιατρική, Θωρακοχειρουργική, Ιατρική εργασίας, Ιατροδικαστική, Ιστολογία, Καρδιολογία, Κυτταρολογία, Λοιμωξιολογία, Μαιευτική, Μικροβιολογία, Νευρολογία, Νεφρολογία, Ογκολογία, Ορθοπεδική, Ουρολογία, Οφθαλμολογία, Παθολογική Ανατομική, Παθοφυσιολογία, Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοψυχιατρική, Πνευμονολογία, Πυρηνική Ιατρική, Ρευματολογία, Στατιστική, Φαρμακολογία, Φυσική, Φυσικοθεραπεία, Φυσιολογία, Χειρουργική, Χημεία, Ψυχιατρική, Ψυχολογία, Ωτορινολαρυγγολογία.

Πλεονεκτήματα ιστοσελίδας:

Η διαδικτυακή μορφή του λεξικού, δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεξικό οπουδήποτε βρίσκεστε χωρίς κανένα περιορισμό.

Μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα www.edictionary.gr εύκολα και γρήγορα από το PC, iPhone, Smart phone και Tablet σας.

Πληροφορίες:

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Σταφυλίδη στο τηλέφωνο 210 3813773 ή στείλτε email στο

Για τα μέλη σας, εάν επιθυμούν να το αποκτήσουν, θα έχουν έκπτωση 10%.

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή