Γ. Πατούλης: «Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία, με νέες πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των πολιτών

Μία ακόμα πρωτοβουλία ανέλαβε ο ΙΣΑ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την υγειονομική θωράκιση απέναντι στην πανδημία. Σε συνεργασία, με την Περιφέρεια Αττικής δημιούργησαν ένα ενημερωτικό βίντεο με θέμα: «ΕμβολιάΖΩμαι σήμερα! Ούτε αύριο Ούτε ΜΕΘαύριο».

Στο βίντεο παίρνουν μέρος υγειονομικοί της "πρώτης γραμμής", όπως ο πνευμονολόγος και ο προϊστάμενος της Νοσηλευτικής Μονάδας COVID από το Γ.Ν.Α Σισμανόγλειο καθώς και πολίτες από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Ο εκπαιδευτικός, ο οδηγός ταξί, ο συνταξιούχος, ο φοιτητής, όπως και εγκυμονούσες γυναίκες, μας λένε ΝΑΙ στο εμβόλιο!

«Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια στην πανδημία. Ενώνουμε τις φωνή μας στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα του εμβολιασμού σε όλους τους πολίτες. Ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία με νέες πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των πολιτών.», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

 

Για το βίντεο πατήστε εδώ


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

emvoliazomai tora

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή