Συμπληρώνονται 3 μήνες από την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος - μητρώου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του ΙΣΑ (ΤΕΑ ΙΣΑ).

Όλο αυτό τον καιρό, το ηλεκτρονικό σύστημα λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας με πλήρη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την άρτια λειτουργία του Ταμείου και την εξατομικευμένη ενημέρωση του κάθε ασφαλισμένου.
Στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού μητρώου, το κάθε μέλος του Ταμείου έχει αποκλειστική πρόσβαση στο δικό του
Portal Ασφαλισμένου, μέσα από το οποίο μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του ως ασφαλισμένο μέλος του Ταμείου. Επίσης, για τον κάθε ασφαλισμένο έχει σχηματιστεί προσωπικός κωδικός πληρωμής (RF), μέσω του οποίου αυτός μπορεί, με ευκολία και ασφάλεια, να πληρώνει ηλεκτρονικά τις εισφορές του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του να μάθουν για την πολύτιμη αξία του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης, πατώντας εδώ : www.teaisa.gr, και να εγγραφούν σε αυτό, αποκομίζοντας, μεταξύ άλλων, το όφελος της φορολογικής ελάφρυνσης που προκύπτει από την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών.   

Εάν η εγγραφή στο ΤΕΑ ΙΣΑ γίνει στο άμεσο μέλλον, το μέλος θα μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑ ΙΣΑ, που προγραμματίζονται για το επόμενο δίμηνο.

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στο & τηλεφωνικά στον αριθμό 2130117345 (ώρες 10:00-14:00).

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή