Γ. Πατούλης : «Οι γιατροί της Αθήνας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια τον εθελοντισμό τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία»

Ο ΙΣΑ συμμετέχει στην αξιόλογη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με τίτλο «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που πραγματοποιείται αυτόν το μήνα στην Αττική.

Ειδικότερα, μέλη του ΙΣΑ (στην συγκεκριμένη δράση ο ιατρός κ.Κουδούνης Νεκτάριος) συμμετέχουν εθελοντικά στην ιατρική κάλυψη των Αγώνων δρόμων που θα πραγματοποιηθούν συμβολικά, σε τρία βουνά της Αττικής (7 Απριλίου Πάρνηθα, 14 Απριλίου Πεντέλη, 21 Απριλίου Υμηττό). Παράλληλα, τέθηκε στη διάθεση της διοργάνωσης, το ασθενοφόρο του ΙΣΑ με το πλήρωμά του.

Ο σκοπός αυτών των δράσεων που εντάσσονται στην καμπάνια «Άφησε και εσύ το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά δένδρων, τα οποία θα φυτευτούν στις επόμενες φυτευτικές περιόδους.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ συμμετέχει ενεργά, σε εθελοντικές προσπάθειες για τη στήριξη των συμπολιτών μας και τη βελτίωση της ζωής μας. Οι γιατροί της Αθήνας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια τον εθελοντισμό τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, με τη συμμετοχή τους στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε όσους τις έχουν ανάγκη.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

asthenoforo isa

oloi mazi mporoume afetiria

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή