Την 22 Μαρτίου 2012 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, παρόντος του Προέδρου του ΙΣΑ, κου Γιώργου Πατούλη και Μελών του ΔΣ του ΙΣΑ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των Ιδιωτικών Κλινικών και επιστημονικά υπευθύνων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα προβλήματα και προοπτικές για το παρόν και το μέλλον των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, καθώς και οι συνθήκες των εργαζομένων σε αυτές μελών μας. Έγινε αναφορά στις υφιστάμενες δυνατότητες συνεργασίας ΕΟΠΥΥ-Ιδιωτικών Κλινικών και σε ζητήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή σειράς Νόμων του ΥΥΚΑ.

«Στόχος του ΙΣΑ είναι να κατοχυρώσουμε τη Δημόσια Υγεία και να διασφαλίσουμε για τα μέλη μας που εργάζονται στις Ιδιωτικές Κλινικές, Κανόνες και Ελέγχους, τόσο αναφορικά με το εργασιακό πλαίσιο, όσο και την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, κος Γιώργος Πατούλης.

 

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος από την Ευρωκλινικη Αθηνών, κος Τριποσκιάδης Παύλος , από το Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο, κος Κελάκης Αντώνιος, από το Θεραπευτήριο Κυψέλης, κα Τζιμα Αικατερίνη , από τον όμιλο Ιατρικό Αθηνών ο κος Μπαρδής Βασίλης, από τα Ιατρικα Κεντρα Μegalaser, η κα Σταυροπούλου, από το Μητερα, ο κος Παπαδημητρίου Νίκος , από την Κλινική Λυρακου η κα Λυράκου και ο κος Φωτόπουλος Ανδρέας, από τη Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο, ο κος Παπαργυρίου Θεόδωρος, από την Ιατροδιάγνωση κα Ντούνα

 

 

Από το ΔΣ του ΙΣΑ, εκτός από τον Πρόεδρο, κο Πατούλη, παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΙΣΑ, κος Αχιλλέας Ρέντης και τα Μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ, κος Σωτήρης Δρίτσας και Γιάννης Δατσέρης.

 

 

 

Για το ΔΣ του ΙΣΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                             ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

 


22 3 Patoulis Kilinarxes ISA 2

 


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή