Συνάδελφε,

Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων μας στην ενημερωτική ημερίδα του ΙΣΑ για τον ΕΟΠΥΥ – Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, Ξενοδοχείο Divani Caravel, 9:00 π.μ.
Κρίνεται το μέλλον του Ιατρικού κόσμου.

Από το ελεύθερο βήμα της ημερίδας δίνεται η δυνατότητα έκφρασης θέσεων και απόψεων σε όλους πάνω στο μείζον θέμα της ποιότητας Υγείας του Ελληνικού Λαού και της επιστημονικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας του Έλληνα Γιατρού.

Θύλακες υπονόμευσης της προσπάθειας ενημέρωσης της κοινής γνώμης και του ιατρικού κόσμου πάνω στις ισοπεδωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας, υπηρετούν τους αυθεντικούς σχεδιασμούς του Υ.Υ.Κ.Α. και με τη συμμετοχή μας οφείλουμε να τους δώσουμε αποστομωτική απάντηση; Αν θέλουμε να υπάρξει αύριο στη χώρα μας και αν επιθυμούμε να συνεχίζει να υπάρχει Έλληνας Γιατρός με αξιοπρέπεια.
Αποκλείσαμε τους Διοικητές των Ταμείων από τη συμμετοχή τους στα πάνελ της ημερίδα και τους κυρήξαμε ανεπιθύμητους, μετά τη γελοιοποίησή τους, με αποστολή αλλεπάληλων και αλληλοαναιρούμενων SMS και Email περί δήθεν έναρξης της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από τον Ε.Ο.Π.Π.Υ.


Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή