ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ


Με ιδιαίτερη προσοχή μελέτησα το κείμενο της επιστολής σας, όπως ιδιαίτερη υπήρξε η ικανοποίησή μου για την αναγνώριση από την πλευρά σας της μεγάλης συμμετοχής ιατρικών συλλόγων και φορέων αλλά και του υψηλού επιπέδου προβληματισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση ήταν πρωτοβουλία πολλών ιατρικών φορέων και συγκεκριμένα των Ι.Σ.Α, Π.Ο.Σ.Ε.Π.Υ.Ι.Κ.Α, Ο.Ε.Ν.Γ.Ε, Ε.Ι.Ν.Α.Π και Ε.Ε.Λ.Ι.Α.

Οι συμμετέχοντες μέσα από ένα ελεύθερο βήμα εξέφρασαν τις θέσεις και προτάσεις τους και όπως αβίαστα προκύπτει από τις τοποθετήσεις τους, συναποφάσισαν από κοινού στους χώρους ευθύνης τους να προωθήσουν την εφαρμογή κάποιων μέτρων που άπτονται της ιατρικής αξιοπρέπειας και ταυτόχρονα φράζουν το δρόμο στην επιχείρηση κατεδάφισης του χώρου της Υγείας και εξαθλίωσης του Έλληνα γιατρού και επιπλέον αποφάσισαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους σε αυτό το επίπεδο.

Όσον αφορά στον Ι.Σ.Α, οι καταλήψεις του Φλεβάρη του 2011, οι 4.000 γιατροί που πέρασαν από τις διαρκείς συνελεύσεις στο αμφιθέατρο του Υ.Υ.Κ.Α και η μεγαλειώδης διαδήλωση με τη συμμετοχή 6.000 γιατρών με επιστέγασμα τη δημιουργία του Αγωνιστικού Ιατρικού Μετώπου που έως σήμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δίνουν την απάντηση σε κάθε αμφισβητία της δυναμικής του ιατρικού κινήματος.Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                 ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή