Ο κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία είναι πλέον μεγάλος, μετά το παρατεταμένο κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Φυλής. Οι τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών που είναι συσσωρευμένοι στο Λεκανοπέδιο, αποτελούν εστίες πολλαπλών μολύνσεων που απειλούν άμεσα την υγεία εκατομμυρίων πολιτών.

 Μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί , η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.. Δεν μπορεί άλλο να παρακολουθεί αδιάφορη την κατάσταση να επιδεινώνεται και να περιορίζεται σε βαρύγδουπες αλλά κενές περιεχομένου δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων.

 Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών  αναγνωρίζει τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. και αναγνωρίζει το δίκαιο του αγώνα τους.Άλλωστε και οι γιατροί εργαζόμενοι είναι , οι οποίοι βιώνουν κι αυτοί στην καθημερινότητά τους, τις συνέπειες της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής.

 Σε κάθε περίπτωση όμως και μπροστά στον κίνδυνο που δημιουργείται για τη Δημόσια Υγεία, καλούμε τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να αναλογιστούν με αίσθημα ευθύνης , το οποίο πάντοτε τους χαρακτηρίζει, τη μορφή της συνέχισης του αγώνα τους. Το παρατεταμένο κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Φυλής και η αδυναμία της κυβέρνησης μέχρι σήμερα να δώσει λύση στα δίκαια αίτηματά τους, απειλεί την υγεία όλων μας. ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

 

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

 

Γεώργιος Ε. Πατούλης                                 Ευστάθιος Τσούκαλος

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή