Στην πανελλαδική μεγαλειώδη κινητοποίηση των συλλόγων και φορέων των Ατόμων με Αναπηρία κατά το Παναναπηρικό Συλλαλητήριο έλαβε μέρος ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Σε μια πανστρατιά διαδήλωσης για την προστασία της αναπηρίας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε τη συμπαράστασή του στα άτομα με αναπηρία που έχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση από τα βάρβαρα μέτρα της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια από όλη την Ελλάδα κινήθηκε προς τη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ συναντήθηκε με τα κόμματα του Κοινοβουλίου και εξέθεσε τα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.

Ο κος Πατούλης τόνισε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει το αναπηρικό κίνημα που παλεύει ενάντια στη μείωση των αναπηρικών επιδομάτων, των μισθών, των ελάχιστων φοροαπαλλαγών, ενάντια στην καταβαράθρωση του προνοιακού συστήματος, των σχολείων και της υποχρηματοδότησης του συστήματος δημόσιας υγείας. «Διαμαρτυρηθήκαμε επανειλημμένα για τη συμμετοχή των χρονίως πασχόντων στη φαρμακευτική αγωγή, στηρίξαμε τα αληθή αναπηρικά επιδόματα που αποτελούν ανάσα στις πολυέξοδες παροχές υγειονομικών υπηρεσιών στα ΑμεΑ, ένα περισσότερο σήμερα που τα ασφαλιστικά ταμεία κλείνουν τις πόρτες τους»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι ΠΑΡΩΝ για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την ισότιμη Υγεία σε όλες τις κατηγορίες των ατόμων με αναπηρία

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                         ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ


 

 

27 9 Pananapiriko-1

27 9 Pananapiriko-2

27 9 Pananapiriko-3


 


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή