Σήμερα στις 17:30 το απόγευμα εγκαινιάστηκε το παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ν. Ηρακλείου. Στα εγκαίνια παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Παντελή Βλασόπουλου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, στελέχη του Δήμου και πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας.                                       

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε ξενάγηση στο Ιατρείο και γνωριμία με τους χώρους παροχής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας. Παράλληλα εγκαινιάστηκε και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ν. Ηρακλείου.  Ο κ. Βαλασόπουλος τόνισε: σήμερα κατοχυρώνεται μια δυναμική με στόχο την προάσπιση του δικαιώματος στην υγεία. Αποτελεί δημοτική και προσωπική προτεραιότητα σε συνεργασία με αξιόπιστους φορείς να διασφαλιστεί η βοήθεια στους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ τον Αρχιεπίσκοπο, την Αποστολή και τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γεώργιο Πατούλη για την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης επεσήμανε:
η συμμαχία μας  με τους Δήμους απλώνεται και περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας. Είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και προσφέρουμε σε συνεργασία με την Αποστολή και τον Δήμο σας ιατρικές υπηρεσίες φροντίδας και πρόληψης. Σκοπός μας είναι να δώσουμε το παρόν εκεί που υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα  και σε γιατρούς να καλύψουμε σε ότι μπορούμε τους συνανθρώπους μας.

Ο κ. Δήμτσας μιλώντας στους δημότες Ν. Ηρακλείου υπογράμμισε: ένας επιπλέον σταθμός με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου εγκαινιάζεται σήμερα με γνώμονα την φροντίδα της υγείας του συνανθρώπους μας στον δήμο σας. Μια ακόμη συνεργασία αγάπης με αποστολή την υπεράσπιση της υγείας του ανυπεράσπιστου. Βρισκόμαστε δίπλα σας κοντά σας να συμπληρώσουμε αυτό που σας λείπει η στερείστε. Το φάρμακο τον γιατρό την συμβουλή την καθοδήγηση όλα εκείνα που είναι ταυτόσημα με την υγεία και υγεία είναι η ζωή. Η Εκκλησία ήταν είναι και θα είναι σύμμαχος της ζωής σας.

 

 

31 10 2012 Parartima Iatreiou Hrakleio-3

 

31 10 2012 Parartima Iatreiou Hrakleio-1

 


31 10 2012 Parartima Iatreiou Hrakleio-2

 

31 10 2012 Parartima Iatreiou Hrakleio-4

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή