Στην υπηρεσία των ανασφάλιστων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής τάχθηκαν σήμερα οι εθελοντές από το Τμήμα OTC της Φαρμακευτικής Εταιρείας Novartis. 16 εργαζόμενοι της εταιρείας, υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή τους κο Χανδρά, παρευρέθησαν σήμερα στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Σεβαστουπόλεως 113, στην Αθήνα για να προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες προς την εξυπηρέτηση των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Η δράση εντάχθηκε στην Ημέρα Εθελοντισμού της Φαρμακευτικής Εταιρείας Novartis, στα πλαίσια της οποίας οι εργαζόμενοι της Εταιρείας παρείχαν εθελοντική εργασία στους χώρους του Ιατρείο και παράλληλα προσέφεραν εδέσματα στους 350 ανασφάλιστους ασθενείς του Ιατρείου.

Παράλληλα, οι εθελοντές εντάχθηκαν σε ομάδες εργασίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και ολοκλήρωσαν μια σειρα από δράσεις, όπως διαλογή και κατηγοριοποίηση 10 σάκων με φάρμακα, έλεγχο ημερομηνιών λήξης, καταγραφή του υγειονομικού υλικού, μηχανογράφηση κ.α.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης, αγκαλιάζοντας τη σπουδαία πρωτοβουλία της Novartis, με ιδιαίτερη θέρμη δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι "η ανακούφιση του πόνου και της πείνας δεν είναι Φιλανθρωπία. Είναι Πολιτισμός. Τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν πρότυπο για όλους γιατί αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της προσφοράς του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο."

Παράλληλα, ο Διευθυντής του Τμήματος OTC και υπεύθυνος της εθελοντικής ομάδας κος Χανδράς τόνισε: "Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προάγει την ανθρώπινη επαφή και να προάγει την αλληλεγγύη και να χαρίσει χαμόγελα σε εκείνους που ξέχασαν να χαμογελούν."


 

 

 31 5 13 Novartis 1

 Ο κος Χανδράς προσφέρει στους ασθενείς τα κεράσματα της Novartis

 

31 5 13 Novartis 7

Οι εθελοντές στο Κοινωνικό Φαρμακείο


31 5 13 Novartis 4

Η ομάδα της Novartis με τους εθελοντές του Ιατρείου

 


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή