Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και σήμερα η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στους Αμπελόκηπους.

30 σάκοι με φάρμακα συγκεντρώθηκαν από δεκάδες συμπολίτες μας που πρόστρεξαν στο Ναό για να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τους ανασφάλιστους ασθενείς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν η Φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κα Άννα Παπαπροκοπίου, καθώς επίσης οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κα Μαρία Παιδονόμου, κα Ελένη Μελιάδου, κα Σούλα Πέτσα, κα Νάσια Καραμπάρμπα, κα Καλλιόπη Περέα, κα Βούλα Παπαδοπούλου, κα Μαρία Αρναούτη, κα Ντίνα Ντόκου, κος Χρήστος Δασκαλόπουλος, κα Ευγενία Δασκαλοπούλου, κα Βούλα Πέγκα.

Οι σάκοι μετεφέρθησαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να ακολουθήσει στο Κοινωνικό Φαρμακείο η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους. Το φαρμακευτικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους, καθώς και ακρίτες σε δύσβατες και απομονωμένες ακριτικές περιοχές.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Κοινωνικό του Φαρμακείο λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ με 3μμ, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 38 47 374.


 

 25 5 farmaka

 




 



 


 


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή