Για το σπουδαίο ανθρωπιστικό εθελοντικό έργο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών βράβευσε τον Πρόεδρο κ. Γ Πατούλη ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με ευκαιρία την έναρξη της χειμερινής αναγνωστικής περιόδου του Ομίλου.


Ο Πρόεδρος του ομίλου Ιωακείμ Ουίλς απένειμε στον κ. Γιώργο Πατούλη τιμητική διάκριση, τονίζοντας το τεράστιο όφελος που έχει η κοινωνία από τις πράξεις αλληλεγγύης και ιατρικής φροντίδας του ΙΣΑ σε χιλιάδες αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.


Ο κ. Πατούλης, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον όμιλο και προσωπικά τον πρόεδρο του για την τιμή, δηλώνοντας: «Δίνουμε υπόσχεση αλληλεγγύης προς κάθε συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Στόχος μας είναι, ο κάθε συμπολίτης μας, ο ανασφάλιστος, ο αδύναμος οικονομικά να μπορεί να έχει πρόσβαση στο φάρμακό του και σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Γι αυτό αγωνίζεται καθημερινά ο ΙΣΑ καθημερινά στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής μαζί με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με 300 εθελοντές γιατρούς: για να μη χαθεί ούτε μία ανθρώπινη ζωή».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου της πόλης του Αμαρουσίου.

 

 

 

vravefsi-voreeios-19-9-2013-1

vravefsi-voreeios-19-9-2013-2

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή