Κύριε Πρόεδρε,
Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε για την υπογραφή Σύμβασης για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων, το περιεχόμενο και οι όροι της οποίας έγιναν αποδεκτοί και συνομολογήθηκαν από εσάς, από τον κο. Αναγνώστου, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ), και από τον κο. Βουγιούκα, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ). 
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας, για κάθε εξέλιξη και συζήτηση που λαμβάνει χώρα, με τους ανωτέρω φορείς, καθώς και με οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο φορέα, όπως η ΠΟΣΚΕ, σχετικά με τις Συμβάσεις των ιατρών- μελών μας, για παροχή υπηρεσιών στους ασφαλισμένους σας. Επισημαίνουμε ότι ο Ι.Σ.Α αριθμεί σήμερα πλέον των 25.000 μελών και ως εκ τούτου οφείλει να ενημερώνεται και αυτό παρά την συνεργασία και την άμεση αμφίπλευρη ενημέρωση με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ).
Επειδή καθημερινά δεχόμαστε καταιγισμό ερωτημάτων από τους εργαστηριακούς ιατρούς, μέλη του Ι.Σ.Α, για τις ανωτέρω Συμβάσεις, παρακαλούμε για την αμεσότατη ανταπόκρισή σας στο παρών αίτημά μας, προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε με την σειρά μας τους εργαστηριακούς – ιατρούς μέλη μας.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ        ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ  
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή