Γ. Πατούλης: «Με τη συμβολή του εξειδικευμένου στελεχιακού δυναμικού μας πετύχαμε να ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών. Καθοριστική η συμβολή των κλιμακίων μας στο ασφαλές άνοιγμα των Ιερών Ναών της Αττικής στο προσωπικό των οποίων διενεργήσαμε όλη την Μεγάλη εβδομάδα rapid test»

Για την πορεία υλοποίησης των rapid test, καθώς και για τη σημαντική συμβολή του τηλεφωνικού κέντρου 1110 σε θέματα πληροφόρησης και ψυχολογικής στήριξης, στο πλαίσιο της δράσης «Ιπποκράτης» που πραγματοποιείται από εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο Πρόεδρος του ΙΣΑΓ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

ΟΓ. Πατούλης απευθυνόμενος προς το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους ψυχολόγους και συνολικά στο στελεχιακό δυναμικό της ομάδας που πλαισιώνει τη δράση εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται «αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η επιστημονική κοινότητα μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΙΣΑ ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την σημαντική συμβολή τους στο όλο εγχείρημα «το οποίο είναι μοναδικό, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο».

«Με τη συμβολή του εξειδικευμένου στελεχιακού δυναμικού μας πετύχαμε να ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών. Καθοριστική η συμβολή των κλιμακίων μας στο ασφαλές άνοιγμα των Ιερών Ναών της Αττικής στο προσωπικό των οποίων διενεργήσαμε όλη την Μεγάλη εβδομάδα rapid test», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γ. Πατούλης.

Πάνω από 2000 τα test που διενεργήθηκαν στο προσωπικό των Ι. Ναών της Αττικής

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ Δρ.Πάνος Ευσταθίου, οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από τηνΠαρασκευή 23/04 έως και Μ. Πέμπτη 29/04 ανέρχονται στους 4.236, ενώ συνολικά από τις 3/03/21 που έχει ξεκινήσει η δράση μέχρι χθες 29/04/21 έχουν υλοποιηθεί 24.591Rapid test. Όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Προεδρος του ΙΣΑ ,σε συνεργασία με την Μητρόπολη Αθηνών διενεργήθηκαν πάνω από 2.000 test στους ιερείς και στο προσωπικό των Ιερών Ναών της Αττικής.

Οι κινητές ομάδες από 23/4/21 έως και 29/4/21 για λήψεις Rapid Tests επισκέφτηκαν τις παρακάτω περιοχές: Ελευσίνα, Παλαιό Φάληρο, Μπραχάμι, Αθήνα, Ζωγράφου, Νέα Πεντέλη, Χολαργός, Παπάγου, Άνω Πατήσια, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ηλιούπολη, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Παγκράτι, Παλαιό Ηράκλειο, Περιστέρι, Γαλάτσι, Πειραιάς, Γλυφάδα και Παιανία.

Τον Γ. Πατούλη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Επιχειρήσεων μέλη της μικτής επιτροπής παρακολούθησης υλοποίησης του σχεδίου Δράσης «Ερμής» της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ. Ειδικότερα τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑΛίλλιαν Μαρκάκη,Σπύρος Προβατάς Παναγιώτης  Ψυχάρης,ΠολυτίμηΛεονάρδου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αντιπεριφερειάρχης ΥγείαςΑθανάσιος Βαθιώτης,ηΑντιπεριφερειάρχηςΜαίρη ΚουρήκαιΣοφία Αλυμάρα. Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο υπεύθυνος του Κέντρου Επιχειρήσεων ΚΕΠΙΧ  Γιώργος Στεφανάκοςκαθώς και η υπεύθυνή επικοινωνίας του ΚέντρουΧριστίνα Γαλλανοπούλου.

Διενέργεια rapid test σε Ιερούς Ναούς

Σε συνέχεια της στήριξηςπρος την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, προσφέρθηκε ικανή ποσότητα  rapid test προς τη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Εκπροσωπώντας τον  Περιφερειάρχη Αττικής, την ποσότητα των rapid test  παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας στον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο. Ο κ. Πέππας μετέφερε το μήνυμα του Γιώργου Πατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία στο σύνολό της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

rapid tests arxes martiou1

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή