Για την έναρξη της διαδικασίας εγγραφής πατήστε ΕΔΩ

Στη σελίδα που θα ανοίξει θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας, ώστε να πιστοποιηθείτε σαν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Τα στοιχεία που δηλώνετε είναι:

  • Επώνυμο (με κεφαλαία ελληνικά) - χωρίς όνομα
  • Αριθμός Μητρώου ΙΣΑ - 6ψήφιος αριθμός που εμφανίζεται στην ταυτότητα μέλους του ΙΣΑ
  • Έτος γέννησης
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας
  • Όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείτε (με λατινικούς χαρακτήρες)

Τέλος, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου «Δεν είμαι ρομπότ» και στο τέλος της σελίδας πατήσετε «Επόμενο».

Αφού αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της εφαρμογής, θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε, ο κωδικός πρόσβασης στην εφαρμογή. Έτσι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές ηλεκτρονικής πληρωμής της ετήσιας  συνδρομής σας στον ΙΣΑ (πατήστε ΕΔΩ) και έκδοσης ηλεκτρονικών πιστοποιητικών (πατήστε ΕΔΩ) εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που λάβατε στο email σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν σε οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν είχατε εγγραφεί επιτυχώς στο σύστημα, θα εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος "Είστε ήδη εγεγγραμένος στο σύστημα. Παρακαλώ ελέξτε το e-mail σας για τις πληροφορίες εγγραφής." Αν δεν θυμάστε το όνομα χρήστη σας ή/και τον κωδικό πρόσβασής σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα πατώντας ΕΔΩΤο σύστημα θα αποστείλει στο email που καταχωρήσατε στην φόρμα το όνομα χρήστη και νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που το email σας έχει αλλάξει/δεν ισχύει πλεόν παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα πατώντας ΕΔΩ ώστε να μας ενημερώσετε για το νέο σας email και να σας αποσταλούν τα στοιχεία στο ορθο.

Σημείωση: Η εφαρμογή ΔΕΝ λειτουργεί με Internet Explorer 6. Αν χρησιμοποιείτε ακόμη αυτήν την έκδοση του προγράμματος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο νεότερο περιηγητή (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer 7,8,9,10,11)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή