Γ. Πατούλης: «Θα ενισχύσουμε κάθε πρωτοβουλία στην Αττική που έχει ως στόχο την προστασία παιδιών που έχουν την ανάγκη μας και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενεργών πολιτών, οι οποίοι βοηθούν συμπολίτες μας»

O Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου, όπου παρουσία του εμπνευστή και ιδρυτή της Κιβωτού πατέρα Αντώνιου, προσέφερε 100 δώρα στα παιδιά,  δωρεά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να παρακολουθήσει δραστηριότητές τους.

Ο πατέρας Αντώνιος τον ευχαρίστησε για τη διαχρονική, έμπρακτη στήριξή του στην Κιβωτό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον Πατέρα Αντώνιο για το αξιέπαινο έργο του το οποίο, εδώ και πολλά χρόνια, δίνει ελπίδα και προοπτική σε πολλές γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.
Στις σημερινές πολύ δύσκολες μέρες που διανύουμε, η ανιδιοτελής διάθεση για ουσιαστική υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από όλους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κιβωτό, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, η επιμονή σε συνδυασμό με την αγάπη για το συνάνθρωπο, μπορεί να αποδώσει καρπούς.
Στις προτεραιότητες μας είναι η στήριξη όλων των δομών της Αττικής που παρέχουν κοινωνικό έργο και προσφέρουν ανακούφιση σε παιδιά και αδύναμες οικογένειες.  Θα ενισχύσουμε και θα διευρύνουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την προστασία και την έμπρακτη υποστήριξη παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενεργών πολιτών, οι οποίοι με ευαισθησία και ειλικρινή διάθεση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, βοηθούν συνανθρώπους μας. Η Αττικής μας θα είναι φιλόξενη για όλους τους συμπολίτες μας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

2 5 2019 kivotos2

2 5 2019 kivotos3

2 5 2019 kivotos4

2 5 2019 kivotos5

2 5 2019 kivotos6

2 5 2019 kivotos7

Περιοδικό Ι.Σ.Α.
prosfores-gia-meli-isa
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή