ΤΟ ΠΑΡOΝ EMAIL ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Προκειμένου να εμβολιαστείτε και να κλείσετε ραντεβού στο emvolio.gov.gr  θα πρέπει να έχετε καταχωρίσει στοιχεία στην φόρμα δήλωσης πρόθεσης εμβολιασμού του Ι.Σ.Α. https://www.isathens.gr/dilwsi-emvoliasmou-id-tomea.html

Αν έχετε ήδη  καταχωρίσει σωστά τα στοιχεία σας στην φόρμα δήλωσης πρόθεσης εμβολιασμού του Ι.Σ.Α., δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά ενέργεια.

Αν τυχόν καταχωρίσετε εσφαλμένο ΑΜΚΑ, τότε θα σας ζητηθεί με προσωποποιημένο sms/email ο ΑΜΚΑ σας, οπότε πρέπει να τον συμπληρώσετε άμεσα στην φόρμα που θα σας σταλεί μαζί με το sms/email.

Γενικά η διαδικασία για το κλείσιμο ραντεβού για εμβολιασμό είναι η εξής:

  1. Ο ενδιαφερόμενος ιατρός δηλώνει τα στοιχεία του στην φόρμα δήλωσης πρόθεσης εμβολιασμού του Ι.Σ.Α.:  https://www.isathens.gr/dilwsi-emvoliasmou-id-tomea.html
  2. Τα στοιχεία αυτά διαβιβάζονται από τον Ι.Σ.Α. στο Υπουργείο Υγείας και ελέγχονται ως προς την ορθότητα τους.
  3. Κατόπιν ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας, τυχόν εσφαλμένα στοιχεία διορθώνονται από τον Ι.Σ.Α. σε συνεννόηση με τον εμπλεκόμενο ιατρό και διαβιβάζονται πάλι στο Υπουργείο.
  4. Το Υπουργείο ενημερώνει την πλατφόρμα emvolio.gov.gr  με τα στοιχεία που έχει διαβιβάσει ο Ι.Σ.Α. Δεν γνωρίζουμε τον χρόνο που απαιτείται για αυτή την ενημέρωση.
  5. Μόνο αφού ενημερωθεί η πλατφόρμα από το Υπουργείο με αυτά τα στοιχεία,  ο κάθε ενδιαφερόμενος ιατρός θα μπορεί να κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.   

ΣΗΜ:  Για τυχόν άλλο ερώτημα σχετικό με την διαδικασία,  η επικοινωνία γίνεται ηλεκτρονικά εδώ: https://www.isathens.gr/forma-alla-themata.html .

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή